|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Jedan drug sa brkovima mi je krajem prošle godine preporučio da kupim Motorolu Moto G. Od njega sam prvi puta čuo za taj mobitel, nakon još malo dodatnog istraživanja vidio sam da stvarno ne postoji bolji mobitel za te novce. Kupio sam ga i rekao drugu da ću mu javiti dojmove kada stigne. Nisam to odmah napravio jer sam znao da će se nešto pokvariti. Nisam htio da nahvalim mobitel, koji me stvarno pozitivni iznenadio, pa brzo nako toga da pišem kako se ovo pokvarilo, pa ono... Pričalo se od rasklimanoj power tipci, o problemu sa zvučnikom, spominjalo da ne radi notifikacijska ledica... A meni sve da ne može bolje radi. Eto nakon više od sedam mjeseci još uvijek čekam da se nešto pokvari... P.S. Drugu se javno ispričavam jer mu još nisam poslao PM ali kad budem prolazio kroz njegove krajeve javit ću se za ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() G2 će bit pun pogodat ako samo stave tipke ispod ekrana, pa čak i da ostane 4,5 ili 4,7". Ok,i evemtualno fotić od 8MP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
U mjesec dana koliko sam imao Moto G jedno 10 ljudi me pitalo onako laički "a kaj mu je tu dole?", ja kažem da ništa, a reakcija je u stilu "kako glupo, mogli su bar te tipke s ekrana staviti dolje" i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Motorola više nije u vlasništvu googlea, jedino ako su neki dealovi ostali. Tipke obično "smanje" radni dio ekrana za 0,2-0,3" po dijagonali. To se lijepo na Sonyjevim mobitelima vidi i osjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Meni su on screen tipke bile fora još od kada sam ih prvi put vidio na Galaxy nexusu.. Da smanje malo radnu dijagonalu, ali koliko vidim u Android L bi trebale biti potpuno prozirne čak i u aplikacijama poput chroema pa će se taj efekt manje osjetit.. Nekome se sviđa, nekome ne.. Samo sam htio reći da je primjedba da je okvir prevelik bez veze jer okvir fakat nije velik.. Na kraju krajeva svi recenzenti ekran nazivaju edge to edge, a recimo moj S+ koji sam prije koristio je gabaritima skoro isti ko moto g a ima 4 inča ekran |
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Naravno da ne, ali to je primjer šta consumer masa misli o tome, odnosno mišljenje večine tako da ne može neko reći da je G lijep mob kad nije, može samo nekom biti zgodan, a to je opet subjektivni dojam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moto G2 bi trebala koštati oko 250 EUR. Ja bi za tu lovu ipak radije uzeo Mi3. http://www.gsmarena.com/exclusive_5i...-news-9300.php
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo mali update nakon KK 4.4.4. Nisam primjetio ništa bolje, ali jesam par loših stvari (do sada) Prva i onako dosta iritantna stvar, ali ne i deal braking, a to je automatska rotacija. Naime, u ponekim situacijama (tim rečeno, nije vezano za nijednu aplikaciju specifično, događa se u svima) ostane u landscape orijentaciji bez obzira što ga normalno okrenem (portrait). I drugo i meni puno bitnije. Više mi ne radi remote control na slušalicama (sve je do updatea radilo normalno). Ako netko slučajno ima neko riješenje u vezi toga, to bi bilo super. Eto, toliko od mene za sada. Pozz.
![]() |
#948 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Premium
|
A gdje to piše? Mislim to je preporuka usera a ne proizvođača. Do sada nikada to nisam radio i nije bilo problema, tako da dok mi netko ne dokaže da to stvarno djeluje na primjeru a ne samo zato jer netko negdje napiše da je to "preporučljivo". Ovo nejde tebe, znam ja za tu preporuku, ali ako nema dokaza da djeluje to neću raditi.
![]() |
#952 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
lar~
|
Hm, s rotacijom nemam problema, a sto se tice hard reseta, moto g updatean s 4.3 na 4.4.1(2) pa na 4.4.4, nikakvih problema... 2 die 4, koje slusalice? Ja sam jedino probao od iphonea i te mi od pocetka nisu radile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
|
Ma prpradile funkcije još jučer, a ovo sa rotacijom je još prisutno. Možda se pozabavim resetiranjem, ali samo možda. Do tada mogu ovako ako nitko nema pametnijih prijedloga.
![]() |
#955 |
lar~
|
Kad smo vec kod problema, upravo danas imao jedan, USB/Wifi tethering mi je umirao nakon sto sam ga aktivirao nakon par minuta. Ne umre sam tethering nego konekcija prema internetu, i nakon deaktivacije tetheringa sam morao rebootati mob da dobijem internet. Jel imao tko slicnih problema? Vip, zakon tarifa. Koje slusalice koristis? Meni trebaju neke s kojima bi mogao kontrolirati funkcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
|
![]() |
#958 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Nisam se djgo veselio jednom androidu ko novoj motoroli x+1 Motox je fantastican mob, ali sa losom kamerom... Nafam se da samo na tome poradw, a vidim bit ce i prednji zvhcnici i to je onda TO |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Ne znam koliko vas je vidilo, ali ima MOD kako napraviti wireless charging na Moto G..čini se kao vrlo jednostavno za napraviti za nekoga tko ima imalo isksutva sa lemilicom..ja nažalost imam samo onu veliku lemilicu pa se neću upuštat u ovo za sada, ali eto ako nekoga zanima može pokušati i javiti rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Motorola Nexus 6 Ova reza je čista glupost, da je 1080 onda rastura sve, al ovak, ne vjerujem da bu bilo većih pomaka... Najviše me baterija zanima, 3000mAh bi sjelo ko budali šamar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|