|
![]() |
#5011 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Razgovaram već par dana s RIOT supportom, idemo ka izlazu ![]() EDIT:Majko mila, sad mi je dobar user i pass ali mi piše da mi je account prebačen na drugu regiju ![]() ![]() EDIT 2: Dao mi frend account lvl 30, malo igrao top. Ja Trynda protiv Lee-a. 333 cs u 30 min i 15:3 score. Dao mi 2 free kill-a na topu i znao sam da je gotovo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 24.08.2014. u 17:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5012 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Guls mora da je uživao ![]()
![]() |
![]() |
#5016 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jedna se sunčala pored nas u toplesu... imala je teemekovu kapu, nekakvih 15-16 godina, božemioprosti, ali takav pedo potencijal da to nisu istine. ode ja u offtopic ![]() kaj, skuplja se opet ekipa? ![]()
![]() |
#5017 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5018 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Oh, da ![]() Sad mi se baš počelo igrati, who would've said ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5019 |
Premium
|
Majko mila, kakav meč sam sada imao. Smurfam ja tako malo, i imam lane Ja cait (adc) igrao ju bezbroj puta i u ranked i Olaf će me supporati. Čovjek nezna jednu riječ engleskog, samo poljski ofc i lik dajva karmu na lvl 1. Da im kill, ode u bazu, počne mi uzimati cs i opet dajva na lvl 3. I tako karma i yi već lijepo nafeedani mene rasture samoga ofc. Ja 19cs oni po 50. I naravno, cijela ekipa će reportati mene jer feedam. Morao sam alf + F4, jer nemogu igrati s takvima. Pokušao im objasniti da prate malo Olafa, ali jednostavno ne kuže, a nemam volje ponavljati desetak puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5020 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zato se igra aram i puca ti kita, play for fun, not for score. Ne pada mi na pamet više se nervirati, skupi nas se par i namjerno trollamo arame, zajebancije, tu i tamo neki play (više je fail), smeh i uživancija. Gdje piše da ne mogu igrati AD Heimera ili da ne mogu rushati rylai na ap tristani ![]()
![]() |
#5021 |
Premium
|
Mah, dobio volju za summoner's rift ponovo, samo ako ću doći accounta natrag. Ako ne, ne pada mi na pamet igrati ponovo smurfa. EDIT: Evo tema za raspravu, za kraj sezone se dobije ovaj champ: http://news.cdn.leagueoflegends.com/...allpaperv2.jpg Koliko vidim svi kažu da je Morgana. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.08.2014. u 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5022 |
Premium
|
Eto, vratili mi account, i account je prebačen na NA, gdje je ping 220. ![]() ![]() I naravno ime mi je promijenjeno... ![]() ![]() Nadam se da RIOT ima razumijevanja i da će mi vratiti na EUNE, jer ovako nema smisla, a 150kn nemam trenutno za vraćanje na EUNE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 | |||
Premium
|
Citiraj:
Ali u tom slučaju, piše ovako na official stranicama: Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Uglavnom, javim se svima kada dođem na EUNE ![]() I da, btw. novo ime mi je M2 Titan, isto promijenjeno. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5030 |
Premium
|
Za sad neću, jer u pravilu ja sam njemu prodao account, pa je na njemu da radi kaj hoče s njim. Lijepo sam ga pitao da li mi ga da natrag za istu lovu, rekao je da može pošto on ne igra. Ali nakon toga kreće sve nizbrdo, niti se ne javlja, niti se mogu logirati, on kaže da je blokiran account, niti je rekao da je na NA, da je mijenjano ime itd., samo da je prestao igrati.. Ali nema veze. Account je kod mene, RIOT mi nemože pomoći oko transfera, tako da moram baciti 150kn, da si ga vratim ![]() Javim vam se kroz koji dan s EUNE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5032 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 | |
Premium
|
Pa da, sve je bilo dogovoreno za povrat love, i čovjek se htio logirati u account i kao nejde, (da radim šta treba itd. da će mi on pomoći oko povrata accounta, da ako trebam neke info da ga tražim) i od tog dana čovjek se ne javlja. Nešto su smuljali gadno ![]() Ja ga zamolio da restora preko maila, ma 10 poruka mu poslao, nije odgovorio ni na jednu. Citiraj:
![]() Imam 3 accounta trenutno. 1 je silver I, drugi diamond V i treći je moj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5035 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako je netko za nekakav meč, imam taj diamond V account na EUNE, pa mogu se logirati pa igramo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5036 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jbg, baš shebano Mommi :/ @Xplosiv Ajde pitaj ga za mene pa mi javi. Ako nije problem, oni koji imaju lolking acc da bace pogled na moj guide: http://www.lolking.net/guides/293816 I lajkaju ako im se sviđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5037 |
Premium
|
Ako je netko spreman dati 1000kn, ja mogu riješiti DV account. Ima limited skinove još od prve i druge sezone, rune pagoa ko blata, jedno 100 championa itd. Je da je puno love, ali ipak je DV (bio je i D IV). A i sam riven victious riven je 2. na listi najtraženijih skinova u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5038 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5039 |
Hala Madrid!
|
Prodati LoL acc u Hrvatskoj za više od 200-300kn je nažalost ja mislim nemoguće (možda diamond acc za te pare bi prošao), treba vani prodati acc, sigurno se da puno više zaraditi. Btw. oni koji me nemaju na frend listi dodajte me slobodno pa možemo koji aram/normal nabaciti nekad. IGN: iMogy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|