|
![]() |
#841 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#844 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Je li bi radio taj LTE u Hrvatskoj? (ZTE star 1 ) |
![]() |
![]() |
#845 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
http://www.minideal.net/original-len...rom-13-0m.html |
|
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
FDD-LTE B3/7 koristi 1800 i 2600mHz frekvencije, kaj odgovara našim mrežama (sa mob.hr-a: "U Hrvatskoj će VIP-ova i HT-ova LTE mreža u početku raditi na 1800 MHz (dakle na malo nižem spektru od 3G mreže), a kasnije će u upotrebu ući i spektar od 2600 MHz.") |
![]() |
![]() |
#847 | |
Antimićanin
|
ja se nadam da je. Iako u tekstu piše ovo: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
|
evo još jednog trenutno povoljnog moba (valjda zadnji komadi), huawei honor 3, 4.7" mob sa 2gb rama/8gb rom i 13mpx kamera + spešl dodatak IP57 certifikatom (otporan na prašinu i vodu do 1m dubine do 30min), a cijena sto zelembača manja nego inače.. mali minus je slabija baterija od 2230mah.. |
![]() |
![]() |
#849 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#851 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Pedesetak komada li pedeset tisuća komada? |
![]() |
![]() |
#852 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Na MIUI forumu vidjeh najavu za hongmi 1S LTE. SOC je navodno MT6582. S konja na magarca? http://en.miui.com/thread-34225-1-1.html Zadnje izmijenjeno od: c-shadow. 24.08.2014. u 22:33. |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
50 tisuca, naravno. Moji dojmovi nakon tjedan dana koristenja ovog uredjaja su krajnje pozitivni. Nikakvo stekanje, MIUI mi je savrseno legao, kamera jako dobra, i ono najbitnije - baterija traje i traje :-) barem meni izdrzi 2 dana normalnog koristenja bez problem (konstantno upaljen ili wifi ili 3G). Ovo sto sam napisao vrijedi u usporedbi s A850 koji sam imao i nikako nije recenzija ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Usput budi rečeno, jucer sam bezveze opalio sliku u zatvorenom prostoru s dobrim osvjetljenjem sa svojim neom n003 i samsungom s4. Obe s defaultnim postavkama. Sad znam da ce nekima zvučati smiješno i nestvarno, al od neoa je bolja. Puno bolja. Za dokaz ce te morati pričekati tjedan dana. Međutim, kad sam napravio fotografiju u mrklom mraku, tu je s4 ubio nea, ubija ga svaki iole ozbiljniji mobitel. Za dokaz ce te također morati pričekati tjedan dana. |
|
![]() |
![]() |
#855 |
Antimićanin
|
Šta, razvijaš slike pa treba tjedan dana? ![]() Pitanje za vas koji bolje pratite? Ima li za Mi3 ROMova koji nisu MIUI derivati, nego AOSP-like ROMovi? Frend bi kupio Mi3 sa Mobicitya dok ih još ima, ali ne prati baš stanje sa time i nije vičan flešanju. No, MIUI mu se ne sviđa pa zato pitam. |
![]() |
![]() |
#856 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Ma osoba koja ima Samsung je osla na put, a ja sam te slike udario cisto da joj dokažem da nije sve u cijeni. I tek kad je otisla, skuzio sam da sam mogao i ovdje postat cisto usporedbe radi |
![]() |
![]() |
#857 | |
Premium
|
Citiraj:
meni je zanimljiviji podatak za bateriju, jer budu vlasnici svojih hongmija mogli ubaciti jaču bateriju kad trenutna oslabi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#858 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 25.08.2014. u 09:15. |
![]() |
![]() |
#859 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#860 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Pojavio se Huawei Honor 3C Play s cijenom od oko 100USD ![]() Izvor Kinezi kažu da ide i WCDMA uz cijenu veću za oko 10-15 USD
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#861 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Zanimljivo je da neki Mi3 primjerci nemaju Gorillu,ali vecina ima...pricalo se da neki imaju i Dragon Trail... |
|
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
|
I nikako mi nije jasno kako odgonetnuti koji imaju a koji ne. Bilo je govora da oni za Indijsko tržište imaju Gorillu. Moj primjerak (s Mobigrada) je za HK tržište... |
![]() |
![]() |
#863 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima već i romova samo nisu bacili kernel van pa pola senzora ne radi. Najveća novost je da je mi3 prvi xiaomi na xda: http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3 Kada puste kernel, vjerujem da će biti i hrpa romova, ipak je dosta popularan mobitel |
![]() |
![]() |
#864 | |
lar~
|
Citiraj:
http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2...z-20120912.pdf |
|
![]() |
![]() |
#865 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Meni stari model s 6589 socom prva liga drži bateriju, ne mogu se požaliti. Navodno je 1S tu problematičniji, onda bi 6582 s novom baterijom trebao držati poprilično. Valjda su to zbog LTE malo pojačali. |
|
![]() |
![]() |
#866 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
sad sam pogledao specifikacije tog mobitela i šokiran sam što se dobije za 100$! Edit: Na jednom od webshopova stoji cjena 195$. |
|
![]() |
![]() |
#867 |
Guest
|
Nekoliko video recenzija za nekoliko kineskih mobitela ![]() nije pro review ali mislim da će vam se svidjeti ![]() možete dodatno odabrati HD za play te ako mod smatra da to nije prikladno tu biti neka premjesti ili obriše ja nisam imao loše namjere pozz ![]() |
![]() |
#868 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() btw. kad god pričamo o 4g brzinama nemrem se ne sjetit ove slike.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#869 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
4.4.2 kitkat multilang |
|
![]() |
![]() |
#870 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
to nije funkcionalno uopce... Za mi2 takodjer postoji nekoliko romova na xda... |
|
![]() |
![]() |
|
|