|
|||||||||||
|
|
#841 | |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() jel ima barem Dragontrail onda? |
|
|
|
|
|
#844 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Je li bi radio taj LTE u Hrvatskoj? (ZTE star 1 ) |
|
|
|
|
#845 | |
|
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
http://www.minideal.net/original-len...rom-13-0m.html |
|
|
|
|
|
#846 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
FDD-LTE B3/7 koristi 1800 i 2600mHz frekvencije, kaj odgovara našim mrežama (sa mob.hr-a: "U Hrvatskoj će VIP-ova i HT-ova LTE mreža u početku raditi na 1800 MHz (dakle na malo nižem spektru od 3G mreže), a kasnije će u upotrebu ući i spektar od 2600 MHz.") |
|
|
|
|
#847 | |
|
Antimićanin
|
ja se nadam da je. Iako u tekstu piše ovo: Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#848 |
|
Premium
|
evo još jednog trenutno povoljnog moba (valjda zadnji komadi), huawei honor 3, 4.7" mob sa 2gb rama/8gb rom i 13mpx kamera + spešl dodatak IP57 certifikatom (otporan na prašinu i vodu do 1m dubine do 30min), a cijena sto zelembača manja nego inače.. mali minus je slabija baterija od 2230mah.. |
|
|
|
|
#849 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#851 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Pedesetak komada li pedeset tisuća komada? |
|
|
|
|
#852 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Na MIUI forumu vidjeh najavu za hongmi 1S LTE. SOC je navodno MT6582. S konja na magarca? http://en.miui.com/thread-34225-1-1.html Zadnje izmijenjeno od: c-shadow. 24.08.2014. u 22:33. |
|
|
|
|
#853 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
50 tisuca, naravno. Moji dojmovi nakon tjedan dana koristenja ovog uredjaja su krajnje pozitivni. Nikakvo stekanje, MIUI mi je savrseno legao, kamera jako dobra, i ono najbitnije - baterija traje i traje :-) barem meni izdrzi 2 dana normalnog koristenja bez problem (konstantno upaljen ili wifi ili 3G). Ovo sto sam napisao vrijedi u usporedbi s A850 koji sam imao i nikako nije recenzija ![]() |
|
|
|
|
#854 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Usput budi rečeno, jucer sam bezveze opalio sliku u zatvorenom prostoru s dobrim osvjetljenjem sa svojim neom n003 i samsungom s4. Obe s defaultnim postavkama. Sad znam da ce nekima zvučati smiješno i nestvarno, al od neoa je bolja. Puno bolja. Za dokaz ce te morati pričekati tjedan dana. Međutim, kad sam napravio fotografiju u mrklom mraku, tu je s4 ubio nea, ubija ga svaki iole ozbiljniji mobitel. Za dokaz ce te također morati pričekati tjedan dana. |
|
|
|
|
|
#855 |
|
Antimićanin
|
Šta, razvijaš slike pa treba tjedan dana? ![]() Pitanje za vas koji bolje pratite? Ima li za Mi3 ROMova koji nisu MIUI derivati, nego AOSP-like ROMovi? Frend bi kupio Mi3 sa Mobicitya dok ih još ima, ali ne prati baš stanje sa time i nije vičan flešanju. No, MIUI mu se ne sviđa pa zato pitam. |
|
|
|
|
#856 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Ma osoba koja ima Samsung je osla na put, a ja sam te slike udario cisto da joj dokažem da nije sve u cijeni. I tek kad je otisla, skuzio sam da sam mogao i ovdje postat cisto usporedbe radi |
|
|
|
|
#857 | |
|
Premium
|
Citiraj:
meni je zanimljiviji podatak za bateriju, jer budu vlasnici svojih hongmija mogli ubaciti jaču bateriju kad trenutna oslabi.. ![]() |
|
|
|
|
|
#858 |
|
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 25.08.2014. u 09:15. |
|
|
|
|
#859 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
. Što se tiče ROMova - pojma nemam. Ne znam jel netko ovdje ili na drugom forumu spomenuo da će Xiaomi pustiti source pa će ih biti.. Valjda Ja se nisam ni susreo do sada s MIUI-em, no savršeno mi je legao. Ima nedostataka kao i svaki "OS" (jedan koji me nervira je što ponekad ne osvježi widget prognozu i sat, wtf?), no u ovih tjedan dana sam si podesio sve kako želim tako da imam dojam kao da sam ga oduvijek koristio. |
||
|
|
|
|
#860 |
|
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Pojavio se Huawei Honor 3C Play s cijenom od oko 100USD ![]() Izvor Kinezi kažu da ide i WCDMA uz cijenu veću za oko 10-15 USD
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
|
|
|
#861 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Zanimljivo je da neki Mi3 primjerci nemaju Gorillu,ali vecina ima...pricalo se da neki imaju i Dragon Trail... |
|
|
|
|
|
#862 |
|
Premium
|
I nikako mi nije jasno kako odgonetnuti koji imaju a koji ne. Bilo je govora da oni za Indijsko tržište imaju Gorillu. Moj primjerak (s Mobigrada) je za HK tržište... |
|
|
|
|
#863 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima već i romova samo nisu bacili kernel van pa pola senzora ne radi. Najveća novost je da je mi3 prvi xiaomi na xda: http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3 Kada puste kernel, vjerujem da će biti i hrpa romova, ipak je dosta popularan mobitel |
|
|
|
|
#864 | |
|
lar~
|
Citiraj:
http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2...z-20120912.pdf |
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Meni stari model s 6589 socom prva liga drži bateriju, ne mogu se požaliti. Navodno je 1S tu problematičniji, onda bi 6582 s novom baterijom trebao držati poprilično. Valjda su to zbog LTE malo pojačali. |
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
sad sam pogledao specifikacije tog mobitela i šokiran sam što se dobije za 100$! Edit: Na jednom od webshopova stoji cjena 195$. |
|
|
|
|
|
#867 |
|
Guest
|
Nekoliko video recenzija za nekoliko kineskih mobitela ![]() nije pro review ali mislim da će vam se svidjeti možete dodatno odabrati HD za play te ako mod smatra da to nije prikladno tu biti neka premjesti ili obriše ja nisam imao loše namjere pozz ![]() |
|
|
#868 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() btw. kad god pričamo o 4g brzinama nemrem se ne sjetit ove slike.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
4.4.2 kitkat multilang |
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
to nije funkcionalno uopce... Za mi2 takodjer postoji nekoliko romova na xda... |
|
|
|
![]() |
|
|