|
![]() |
#811 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne znam čiji si ti agent, ali si mi uvijek bio sumnjiv ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
dobra usporedba X6 vs F1 ![]() Ali jbga kad ljudi padaju na reklame, blogove i recenzije. Frend mi se pohvalio neki dan kako je naručio odličan i jeftin X6 (trenutno na carini) s banga nakon što je pročitao izvjesnu recenziju. Čovjek se ne raspita okolo, ne čita forume, naletio je samo tako. Nisam imao srca da mu velim da je za iste pare mogao dobiti Coolpada :-) |
![]() |
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
********* U to vrijeme su cubot one, a kasnije tronsmart T7 bili ok mobiteli. Pa i danas, godinu dana nakon kupovina nitko se ne žali na kvarove. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 21.08.2014. u 22:31. Razlog: Smanjiti dozu prepričavanja biznisa |
![]() |
![]() |
#814 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]() Dal si link na komentar kolege forumaša koji ima TD-SCDMA model, za kinesko tržište.. I taj nije isti ko wcdma verzija koje sam koristil.. Prošla su mi dva kroz ruke, svaki po dva tjedna kod mene a sad kod kolege s posla jedan i kod frendice drugi, također još dva naručena. S nijednim nikakvih problema, sve radi out of the box.. Kaj se G2F tiče, moja preporuka svima koji hoće kompaktan mob a ne tacne.. Plus dobra baterija, taman specke i gorila šajba za rezanje peršina na sitno.. Al napomena jedna (znam da svi kvocaju zbog toga), mob se više grije zbog metalne šasije pa toplina brže izlazi van, pa ako ste okorjeli gamer na mobu preskočite ga jer budu rukice pekle, inače kod normalnog korištenja nema ni traga pregrijavanju..
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 21.08.2014. u 22:22. |
|
![]() |
![]() |
#815 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Yoko ONO i DSZ ![]() Mislim, ozbiljno. Što ja imam od toga da lažem? Ništa. Što netko ima od toga ako je to istina? Hm... odgovore potražite diljem 3 teme na ovom forumu. Nadalje, iskreno, za Coolpad nisam čuo dok se nije pojavio Dakok ovdje na forumu. Svi reviewovi koje sam čitao su uglavnom pozitivni. Da, F1 ima defekata, nema mobitela koji ih nema, ali i dalje mi nije jasno kako može biti jeftiniji od Cubota X6??? I isto tako ne razumijem da netko može dati 3 EUR-a više za 30+% slabiji i nekvalitetniji mobitel? Fakat ne razumijem. O F1 sam i ja ozbiljno razmišljao, no na kraju sam se odlučio za Jiayu G4C jer je razlika bila poprilična u vrijeme kupnje. G4C je bio 142 USD, a F1 je bio 209 USD. Sada da kupujem kineza, za 160 USD nebi ni razmišljao nego uzeo F1. Em je mobitel dobar, em je poznati i renomirani proizvođač, em mu je community ogroman i ROM-ova ima ko salate. Naravno, sad će neko reći kako sam pristran i kaj ja znam kaj, ali svaka čast Cubotu i njegovim fanovima, ali uvjeren sam da se X6 može sakrit ispred F1. Ali ne, on košta 3 EUR-a više i reklamira se na svakom koraku. F1 nema miljon bannera. Ne treba bit nuklearni fizičar da se shvati zašto se jedni reklamiraju i zašto selleri spamaju inboxove sa novom ponudom Cubota, iNewa, Elephona, HDC-a i sličnih "premium" marki, a svi su šutke uveli F1 na svoje sajtove. Da, možda je prejednostavno za shvatiti pa izgleda komplicirano. Pa se naravno donesu zaključci kako je marža ista ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Kakav je ovaj wico s3 odron??? Samo sam to čekao Darmar... sad pogotovo neznam što da kažem. Dva posta o Điđi g2f ... jedan pozitivan - drugi negativan , jedan post o Umiju x1pro ... napola pozitivan i nijedan post o Zopu cuppy zp700!! Zadnje izmijenjeno od: bodija. 21.08.2014. u 22:44. |
![]() |
![]() |
#817 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Ako ti ista znači, zol ocjenjuje g2f sa 3.3 što je sasvim pristojna ocjena.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#818 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sad sam procitao i dobro se nasmijao. Moram priznati da me iznenadilo koliko dobre marze trgovci dizu na smartphonima. |
|
![]() |
![]() |
#819 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#821 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ima li stabilan 4.4 za njega i da radi bez lagganja? Imao sam po benčmarcima i jačih kineskih mobitela od ove Motorole, ali su svi više laggali, a opet ovaj bi trebao biti puno jači pa valjda to ne bi trebao biti problem. Da li ga treba restartati svako malo, raditi hard reset jer nešto prestane funkcionirati iili se uspori..? Moto G mi se u ovih pola godine 2x smrznula. Dakle uzeo bi ga ako je isto pouzdan i u najmanju ruku isto brz - standardne aplikacije i menu-i, benchmarci i igre me ne zanimaju.
![]() |
![]() |
#822 |
Registrirao User
|
Za par dana izlazi drugo izdanje KK, a ima i 3-4 stabilna 4.2 roma. Trenutno imam Baidu v54 i sve šljaka za 5. Na modacu imaš gomilu informacija za coolpad f1.
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#824 |
Registered User
|
Testiram navigaciju na Hongmi 1S i vidim da "hvata" i GPS i GLONASS satelite. Nisam to znao. U svakom slucaju jako brz lock. |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
doogee moon dg130, kupio ga klincu u tisku jer mi se nije dalo čekati da dodje iz kine. Uglavnom plastikaner ali solidnih performansi... umro u roku od tri tjedna, jedan dan se više nije htio upaliti.
#827 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 22.08.2014. u 20:15. |
![]() |
![]() |
#828 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#829 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
No, u tom cjenovnom rangu po meni nema i u skoro vrijeme neće biti boljeg uređaja. Prestigio je možda ljudima smiješan brand, no oni su brand koji stoji iza svog imena i daju solidne proizvode na tržište. Apsolutni best buy za te novce.
![]() |
#832 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 23.08.2014. u 00:58. |
![]() |
![]() |
#834 |
Registered User
|
Pitanje za Necronomicon-a, dali je to softwer My_a928w_v50_deod.zip sa ove stranice https://yadi.sk/d/VjWCJUgINQv8e i što misliš o My_A928W ColorOS ako si kojim slućajem to isprobavao. Čekam da dođe za Darinku asus zena fone 5 jer je to navodno out of the box i onda ću biti miran barem mislim, a meni će pripasti Amoi i onda ću se moći iživljavati na odronu kako mi drago. Eto već se pripremam pa zato skupljam informacije. |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
mislim da su se malo zeznuli kod cijene, s obzirom da je prosječna cifra oko 250 baksa na aliju.. kako god, prilika je za ne propustit.. ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|