|
![]() |
#6334 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja sam na svoju 820 stavio Cyan od T-Mobile DE (Nije mi se dalo cekat nas regionalni. Kad bude nas stigo, lako preflasham). Juce sam flasho tak da ne mog rec sa sigurnoscu jel bolje ili ne... Sam vidim da mi bateriju pravilno pokazuje ![]() Na DP mi je po par sati pisalo 100% pa dropa na 70%... Sad normalno ocitava ![]() |
![]() |
![]() |
#6339 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jedino sto su promjenili politiku sa NaviFirm-om tj Nokia Care serverima.. prije se FW pojavio na serverima par tjedana prije OTA nadogradnje, sad prvo krene OTA pa ga za dan-dva stave na servere ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6342 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() koji model?! ja na L820 nisam imo nikakih Wi-Fi problema sa 8.1DP i sad sa Cyan-om. |
|
![]() |
![]() |
#6346 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nije bitno na kojoj si trenutno mrezi, nego gdje je telefon kupljen... kolko mi je poznato bonbon nikad nije prodavo L920?! ED je Mađarska firma i sve sto u vezu je iz Mađe, tako i tvoja L920 ![]() cekaj Mađare i nek te tjesi da jos ni Njemacka CV 920 nije dobila Cyan ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 18.08.2014. u 19:13. |
|
![]() |
![]() |
#6348 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
#6349 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ovo su mi odgovorili: Citiraj:
![]() ![]() nije mi nimalo zao sto sam im raskinio ugovor i preso na bonbon.. i dalje koristim njihovu infrastrukturu, al im placam manje (za istu uslugu) ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 18.08.2014. u 20:11. |
||
![]() |
![]() |
#6350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Hvala. Meni su odgovorili da trenutno nije moguće zbog tehničkih poteškoća. Mislim, uredno reklamiraju gledanje na računalu i smartphoneu. Specijalci, nek onda napišu radi svuda osim na Windows Phoneu. ![]() Dugi neki trenutak ![]()
jura9 Zadnje izmijenjeno od: jura9. 18.08.2014. u 20:19. |
![]() |
![]() |
#6351 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Jesam li ja jedini komu se cini da su sa 8.1 usrali explorer? Crasha na svakom tezom siteu, flash ponekad radi. Takodjer, ako imam neki veci flash objekt na siteu, zoomiranjem/odzoomiranjem desava se da cijeli ekran pocne treperit. Lumia 520 kod mene.
#6353 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni uredno radi i dalje. Ako nista drugo reset ce sigurno rijesiti problem. |
![]() |
![]() |
#6354 | ||||
Premium
|
Citiraj:
na WP8 je perfektno radio, na WP8.1 je isto ok radio... al sa ovim WP8.1 Update stalno nest puca render, kad zoomam baci me na drugi dio stranice i tak... al ja sam mislio da je to u mojoj glavi ![]() cito sam nest da su s WP8.1 Update "poboljsali" IE, da sad stranice poput twittera i gmaila renderira kao iOS Safari... al mi se cini da su u tom silnom "poboljsavanju" izgubili fluidnost i brzinu... jos je beta/preview pa nec zamjerit puno... bas si kontam, kad izidje sluzbeni Cyan za moj mob (L820)... da cu se na neko vrijeme iskljucit iz Preview for Developers programa... dosta mi je bit pokusni kunic ![]() ovaj WP8.1 Update ionak ne donosi nesta extra... osim foldera ![]() Citiraj:
inace na nekim slikama ispadne fora, na nekima bezveze... nije neki die hard/must have feature ![]() Citiraj:
samo sam trazio da mogu gledat MAXtv To Go preko web browsera.. problem je sto, kad otvoris web na WP, doceka te greska da nemas Android ili iOS... Citiraj:
![]() znam jedino da sam prije placo 230kn, sad placam 88kn/mj za istu uslugu :P imam poziva i interneta kolko mi treba, sms mi ne treba ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 18.08.2014. u 23:40. |
||||
![]() |
![]() |
#6355 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
To što oni već 2 godine "rade" na WP aplikaciji je druga stvar. |
|
![]() |
![]() |
#6356 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Samo kaj ti je signal nešto slabiji na tomatu i bonbonu neg na vipu i tmobilu (ja sam isto brijao da nije prije)...plus kaj ti je i mobilni net na sporijoj shemi... |
![]() |
![]() |
#6358 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kratki review M8 for Windows. U principu, radi se o M8 koji radi na Androidu samo s drugim OS-om. Što bi rekli u mom kraju: ista pašta, drugo pakovanje. http://www.gsmarena.com/htc_one_m8_f...eview-1117.php
#6359 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(prilican offtopic) totalni sam noob za to podrucje, ali moze pitanje - ako je na ta dva moba (doslovno) identican hardware i arhitektura (procesora i sl.), sto "hakere" na xda prijeci da na Android mob portaju WP, ili obrnuto? ako me sjecanje dobro sluzi, doticni hd2 je bio raj za ekipu - mogli su gore stavit sta god su htjeli ![]() jesu ovi danasnji proizvodjaci nekako dodatno zastitili pristup ROM-u ili nesto trece?
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 19.08.2014. u 19:41. |
![]() |
![]() |
#6360 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Stvar je u firmwareu. Radilo bi, ali očajno. Tako recimo radi Ativ SE(jedna verzija S4 za američko tržište + WP 8.1).
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 19.08.2014. u 19:47. |
![]() |
![]() |
|
|