|
![]() |
#4322 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za Galaxy S seriju moraš kupiti drugi poklopac od baterije sa ugrađenom zavojnicom.
#4324 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meh to neki hejteri sire takve price. Nema kaj bit previse plasticno kad tolko povrsine zauzima ekran. Iza je ionak kejs. Spigen Ultra Fit i imas skupi plasticno, gumirani feeling u ruci non-stop. I bez toga je osjecaj bolji od Samsunga, bar meni. Nije ljigav kaj je najbitnije kao na G2 ili S4 i dobar je protiv otisaka. |
![]() |
![]() |
#4325 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a gle nexus je već u startu podobniji u ruci, kejsove ne volim niti koristim niti ću koristiti i u konačnici je osjetno jeftiniji od g3 i na koncu priče to je ipak nexus što se tiče apdejta i tako to. |
![]() |
![]() |
#4328 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Po meni je G3 odma uz S5 i Z2 i jedini mu je downside što ne voli vodu. Sve su to besprijekorne pile i samo će najveća picajzla zanovijetati i biti nezadovoljna s jednim od ta 3 fantastična uređaja. Nexus 5 je doduše best buy, ali je po meni već lagano matori deda i kada se pojavi nova igračka iz gugla postat će irelevantan. Čudna si ti biljka syss, bez zajebancije. Umene je 16 pa 16+16 i za kraj 8+32+16 (na 3 aparata) i najradije bi da mi je svega barem duplo više. Komocija je užasno prokletstvo i čovjek se lako navikne, a onda si u gadnom problemu. E da, imam i Dropboxe sa ukupno 100 gigi, po 50 na svakome od novijih Samsungića. Naravno, prostora mi uvijek fali i mislim da bi mi kartica od 500 gigi bila taman. :-D
#4329 |
Moderator
|
xperia p je matori deda, makar dela i dalje, a nešto što ima snapdragona 800, kvad 2.3 i ardeno 330 je stepenica ispod flagshipa, a ne matori deda za boga miloga. pa neću naokolo nositi internet.tib da mi treba terabajt prostora u mobu, dosta je net veza. |
![]() |
![]() |
#4330 |
Premium
|
Ma sve 5, ali više-manje svi kukaju kako im je malo prostora, a tebi totalno boli briga...Zavidim ti, znaš. Nemaš pojma koliko ti je život lakši i jednostavniji. Mene glava lagano već boli od hrčkomanije, ali jednom kada postaneš ovisnik o skupljanju svega teško je odlučiti što je zgodno, a što nezgodno za obrisati. Mislim, šalu nastranu, ipak ti najbolje znaš što ti stavlja osmijeh na lice i koju ćeš si igračku pospremiti u džep. Teško je fulati kad biraš između najfinije robe, a i ako fulaš lako ga prodaš i ubodeš neki drugi.
#4331 |
Moderator
|
a kaj mi treba na mobu? ono slike i videji kaj sonjime opalim, navigacija, par appova i dženja. niti mislim slušati muziku preko tih mobilnih odrona, a bogami niti mislim gledat filmove na tom digitronu. |
![]() |
![]() |
#4332 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4333 | |
Powaaa user
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ne znam što će mi 19837428 gb na mobitelu i nikada to nisam mogao shvatiti. Stvari koje hoću da su mi dostupne su na dropboxu, za ostalo imam internet. |
|
![]() |
![]() |
#4334 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#4335 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Inače da, slažem se s tobom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4336 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Ne slusam muziku na mobitelu niti gledam filmove. Jedina iznimka je slusanje muzike kad idem sa busem/avionom ( sam ) na duze putovanje. Imam mp3 player al eto, sta vise stvari kod sebe imam to gore. |
|
![]() |
![]() |
#4337 |
Intel Pentiumnaš 4-vretaš
Datum registracije: Sep 2008
|
ONePlus One pozivnica?
Bok ljudi,jel ima tko pozivnicu za navedeno mobitel,poželjno bi bilo 64GB verzija,ali nije uvjet,hvala ![]()
#4338 |
Premium
|
#4339 |
Moderator
|
znam, ali ono baš ne snimam videje ako nije nešto extra hilarijus ili baš mora biti zabilježeno videjom. pa nisam ja znoj i krv pišao da umjesto doma na plazmi/projektoru sa 5.1 surroundom gledam film na 5" ili slušao doma stereo na sistemu od 2k€ ili 400w razglasa u autu umjesto preko nekog tamo divajsa od 100grama i para slušalica od 10kn... to nije komocija imho nego maltretiranje. |
![]() |
![]() |
#4343 |
Premium
|
Kakav si ti padre? Motasra. Nemaš pojma kako su klinci genijalni. Ja sam s Galaxy Note snimao malog bratića za brzdej i mali je s 4 godine zbario neku malu plavu i DAO JOJ PUSU PRED SVIMA, a i cijelo vrijeme joj je punio čašu sa sokom od jabuke. Takve stvari se prožive jednom u životu, a meni je to pojelo oko 2 gige u HD ili full HD rezi, nemrem se sad sjetit. Uglavnom snimaj limače, bit će ti žao kad budeš matori.
#4345 |
Guest
|
|
![]() |
#4347 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Jep, ja sam malo lijen po tom pitanju pa se napuni...zato će neka kartica u razmatranje uskoro |
|
![]() |
![]() |
#4348 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kupite si OTG stickove od 32gb po 100 i kusur kuna kao pravi ekspertovci i kad zafali mjesta.ubacis stick u mob i prebacis video fajlove ili stogod. Usb otg znaju biti mali kao sto je.kingston i stavis ga na kljuceve |
![]() |
![]() |
#4349 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, čak ne treba ni kabel, ide direktno u utor na mobu. Odlična stvar. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4350 |
Premium
|
Ti dual USB stickovi su prava stvar. Ne trebaju ti nikakvi OTG kabeli i sl. Viđe http://www.sandisk.com/products/usb/dualdrive/
|
|