|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
s.939 AGP ploča : DFI ili MSI?
U gadnoj sam nedoumici. Kupujem novu matičnu/proc, a s obzirom da mi se ne da mijenjati ovu moju 6800GT AGP, ostale su mi samo dvije matične u izboru. Pitanje je : koju da kupim? Pročitao sam hrpu reviewa...i ne znam. DFI je kompatibilan sa XP120, MSI izgleda nije (da li se može modati?), vdimm je kod DFI 3.2, za MSI nisam našao podatak... Arghhh....pomoć! :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
ma prodaj grafu i uzmi neku pci-e! isplatit će ti se za budućnost! ali od te 2 ja bi rade DFI |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pričekaj neku ploču sa ULi M1695/M1567 chipsetom pa ćeš imati i pravi AGP8X i PCIe... Ne znam koji vrag ti je falio na S754... ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: s.939 AGP ploča : DFI ili MSI?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
A što mi je falilo? Stabilnost sa dva dvostrana sticka na 1T iznad 200 MHz i zategnutijim postavkama od 2.5-4-4-9. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Znam kako si zaljubljen u svoju Verticu ![]() ![]() Ne znam kako stojis sa krznenim zivotinjicama ali mozda je bolje da Vertica polozi zivot na oltar grafickih portova i omoguci vlasniku prijelaz na 939+pci-e Sky, ucini to, jer znam da bi to ona ucinila za tebe ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
zanima me, jer ja imam na umu ubost ovaj tjedan novih 512mb....ako ove gore postavke ne rade sa 2 sticka onda definitivno prodajem ovih 512mb, pa uzimam stick od 1gb...sad sam u nedoumici, pomozi!!! daj mi reci koju reviziju i steping proca imaš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Ne znam u čemu je bio problem, ali znam da mi je dojadio random restart kod malo agresivnijih postavki. Inače, ne bi trebalo biti problema sa 2 identična sticka i normalnim postavkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ako su obje meme identične, problema nebi trebalo biti. meni stalent uredno radi 2-3-2@200 1t. za clockanje s 2 sticka memorije newcaste nije baš nešto. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005