|
![]() |
#3931 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U M8 ima dovoljno mjesta i za dual SIM i za microsd slot. Upravo uspoređujem S5 (5,1") i Desire 610 (4,7"). Fizički su skoro identični, ali Desireu dio ekrana pojedu gornji i doljnji bezel koji je prevelik. Na doljnjem ima samo logo HTC što je totalno neiskorištavanje prostora. Inače, na njemu je KK 4.4.2.
#3932 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako se napravi reinstall originalnog HTC firmware-a? Pošto uvijek bude problema nakon nadogradnji, htio mi napraviti čisti kompletni reinstall sa najnovijim software-om i onda podesiti mobitel. Sony ima software za to, ali koliko vidim HTC sync služi samo za to, sync. |
![]() |
![]() |
#3933 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3934 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
the plot thickens: Poštovani, Vip prodajno mjesto će Vas kontaktirati vezano za zamjenu uređaja. S poštovanjem, Nitko me nije zvao dok nisam dignuo uzbunu, vec 5 dana sam mogao u CCO-west pokupit telefon u Vipu, odnosno telefon u vrijednosti ovog kad je stari, nepopravljen kupljen.. al jebemu.. da su me bar nazvali. I ne ne može u drugoj poslovnici Vip-a, već baš ovoj. Mislim da vas više neću gnjaviti na HTC PDF-u ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:16. |
![]() |
![]() |
#3935 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Pozdrav. Jel ima tko da mi pošalje direktan link sa tutorijalom i root alatom za HTC One m7? Čitam na xda pa valjda nisam našao il vidio... Mob je na Vipu,sw 4.4.2,sense 6. Ako ima netko link da pošalje bilo bi super. Htio bi samo root i custom recovery CWM al nisam siguran koje fajlove da uzmem. TNX!!!!! |
![]() |
![]() |
#3937 |
Premium
|
Ja ga uzeo prije 10 dana. Prešao sa Z1C, za sada super zadovoljan! |
![]() |
![]() |
#3938 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam opasno zagrizao za njega, mogao bih ga dosta povoljno nabaviti, jedino me tlači "samo" 4,5" ekran. Po svim testovima ima bolju kameru od originalnog M8 ( osim naravno pri slabijem osvjetljenju. Kakvo ti je trajanje baterije? |
![]() |
![]() |
#3939 |
Premium
|
Nemaš se šta misliti oko ekrana, super je, veličina taman. Svi pucaju na 5+ što je meni previše. Kad ne možeš jednom rukom koristiti mobitel, onda ne valja. Kamera je bolja. Žena mi ima M7 i puno su bolje od njenog. Baterija mi se čini ok, ali iskreno nisam niti probao u realnim uvjetima pošto sam toliko i na godišnjem koliko imam mobitel pa ni ne koristim koliko inače. |
![]() |
![]() |
#3940 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Baterija mu je solidna, izdrži dan jačeg korištenja bez problema. No dok se mobitel zagrije jače tijekom igranja igre ili slično postotci krenu dole ko blesavi. Inače, simpatičan mobitel, riješio sam se S5 zbog veličine i mutavog TouchWiza, mislio M8 uzeti jer je stražnji dio zaobljen pa mi veličina ne smeta i Sense mi je bolji, onda vidio taj mini 2 i rekao može, plus keša za moreno ostalo od deala. Ma da ima 2GB radne memorije bio bi savršen jer ovaj Sense leti i na S400, kamera iznad prosjeka, o prednjoj da i ne pričamo, dizajn i kvaliteta izrade uvjerljivo najbolji među konkurencijom, zvučnici brutalni... Makar mu ovo mini u imenu baš i ne leži jer ti mini modeli uopće više nisu mali, više midrange verzije flagshipova... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:16. |
![]() |
![]() |
#3942 |
Premium
|
O tome se već piše na WP temi. EDIT: recenzija HO (E8) - plastična verzija M8 sa normalnim fotićem http://www.gsmarena.com/htc_one_e8-review-1109.php
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 03.08.2014. u 06:31. |
![]() |
![]() |
#3945 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3946 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Meni je HTC One Mini 2 presexy. Nije prevelik, lijepo leži u šapi, materijal je prva klasa. A ovaj novi One E8 - plastika, idu za politikom Samsunga ili šta? Bar je 200$ jeftiniji vani, dakle kod nas možda 200€ manje. ![]() |
![]() |
![]() |
#3949 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
evo jedna dobra vijest za sve vlasnike m8ice koji su na VIPu , napokon je riješen data connection problem |
![]() |
![]() |
#3950 |
Premium
|
Mini 2 je ok veličine (širine). Bilo bi bolje da je kraći za taj HTC logo dio, ali šta je tu je. |
![]() |
![]() |
#3951 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Dakle imam neki problem na htc m8 koji sam isto imao i na sensationu, ali na one x i one x+ ne. Znači kad pričam ko neki klik čujem nekad usred razgovora vrlo iritantno i ne znam u čem je problem da li je signal il šta pa reko da pitam da li je netko imao možda sličan problem ? EDIT: Riješeno, zamjenio karticu novom i sad je sve ok, nevjerovatno nova kartica pa u banani bila... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.08.2014. u 14:25. |
![]() |
![]() |
#3952 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3953 |
Premium
|
Ima Desire 610. Kamera je loša. Sunčan dan, 20m od mene stoji bijeli kombi sa reklamom firme na vratima. Fakin' kamera nije u stanju fokusirati taj natpis da bi na nešto ličio. A ne, morao sam se približiti 10m da bi to napravio kako treba.
#3954 |
Premium
|
Novi Desire na vidiku - A11. https://twitter.com/upleaks/status/498013867767627776
#3955 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
hm evo dobio novi M7 crni iz agrama...power tipka je skoro u ravnini s kućištem i kad se stisne nema onog klika ali funkcija se izvrši...možda je to tak na novijim modelima...druga stvar...kamera je postavljena cca 1mm niže što znam po case-u.... ma bitno da radi sve kak spada zasad ![]() |
![]() |
![]() |
#3957 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3958 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Nije da sam Tošo Dabac, ali majku mu staru, okinem koji put sliku. Naspram ovoga, bez zajebancije, BlackBerry Bold 9000 je radi slike ko full frame SLR sa vrlo skupom lecom. Slike su toliko lose da se pitam je li to granicno sa varijantom reklamacije?
![]() |
![]() |
#3959 |
Premium
|
Ne mođeš tu ništa. Ako su fotke na high end tipa M7/M8 isto loše, logično je da će na low end Desire seriji biti kriminalne. Sad mi je žao što nisam uzeo nešto drugo umjesto HTC-a iako je izbor u t-komi bio od qrca.
#3960 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Da, i ja sam isto imao tu opciju u T-Comu kao jedinu suvislu, "best buy". Meni slike jednostavno izgledaju kao da ih kompresija pojede, uzasno, slikati neki tekst s time je pre-stra-sno!
![]() |
|
|