|
![]() |
#6122 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Navodno baterija na WP8.1 sa Cyan nadogradnjom drži najbolje od svih WP8.x buildova: http://allaboutwindowsphone.com/feat...icialLumia.php
#6123 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
da li sam to dobro vidio, WP je dobio File manager? http://www.windowsphone.com/en-us/st...9-3526f54fc25e To je bio veliki minus, kad sam prije imao L920... |
![]() |
![]() |
#6124 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#6126 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Dakle da imaš para za Ferari ne bi ga uzeo jer je prenizak pa dok ne riješe onda može. Do tada štelanje glave motora u bmw petici. Nije najsretnija paralela ali shvatit će te što je "pisac htio reći". |
![]() |
![]() |
#6127 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Dakle, da se bavi datotekama cijeli dan: šalje, manipulira, briše, prebacuje itd, ne bi uzeo WP dok to ne riješe. Do tada štelanje dokumenata na Androidu. Eto jedna bolja paralela. ![]()
#6128 |
Sremium
|
JA neznam za što on koristi mob ali sve na WP funkcionira bez problema. Imao sam i gejfona i androide (hackane i nehackane) i ne idem nazad. |
![]() |
![]() |
#6131 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cijena L730 bi trebala biti oko 240$ http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-7...or-around-240/
#6132 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Funkcionira, ali je daleko od činjenice da se nema što popraviti. I sam koristim WP i ne planiram mijenjati platformu u budućnosti, ali ne znam čemu potreba da se posere bilo kakva kritika prema WPu. Nekome jednostavno nešto fali u WP što konkurencija ima i to je ok. |
![]() |
![]() |
#6134 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
059T347: RM-875 VAR EURO DE CV WHITE 059T2J8: RM-875 VAR EURO DE CV YELLOW odgovara švapski P/C?! sva tri su dobili Cyan i imas ih na NaviFirm-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6135 |
Sremium
|
A što je konkretno bila kritika? |
![]() |
![]() |
#6136 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da neke stvari nisu još na nivou... E sad koje, nemoj me pitat. ![]() Osobno, rado bi probao WP. Nisam nikad se sa njim susreo na dulje od 5 minuta. Imam i volju i želju mu dati šansu. Budući mjenjam mobove svake 2 godine, povratak na nekad omiljenu i jedinu marku mobitela nije isključen. Samo prije bi trebao malo drnkati po tome da vidim kak mi to paše. |
![]() |
![]() |
#6138 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Pa ubodi si polovnu 625/630 i malo "drkenjaj" i vidi jel ti paše, ili je to samo "Placebo effect" od L.J. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6139 |
Omicron Alpha resident
|
I 720p display. Ako stave jaču bateriju (>2000mAh) onda mi se bude svidio. ![]() A za kritike WP-u - pa normalno da OS ima mana, istina za većinu njih nije direktno kriv ali svejedno to su mane i ne mogu se izbjeći. Volim WP ali pokušavam biti realan.
#6140 |
Banned
|
Jedina trajna mana koja je nepopravljiva je nemogućnost backup aplikacija. Primjerice, kupio sam dvije aplikacije (gre) sa 2x 8kn prošle godine u 7. mjesecu. Napravio sam update na DP8.1U1, koji je "prekontrolirao" sve aplikacije, te one koje više nisu u distribuciji - maknuo. Dakle više te dvije aplikacije nemam, makar sam ih platio, ne distribuiraju se od 15.3.2014. - developer je još uvijek aktivan, te od 4 igara koje je nudio, ostavio je samo jednu - besplatnu. |
![]() |
![]() |
#6141 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Kako - bolje da ne govorim, jer će opet tebi zvoniti alarm ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6142 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Slažem se s Neom, za power usere, bolje da se pripreme.. Jučer na ženinoj 520tki napokon instaliral Black update, nakon pun kufer nagovaranja tipa: "to ti je dobro, to je prava stvar".. I radi ok i ono najbitnije da radi DTTW. Al i dalje taj OS je fluidan i (pošto hard reset tj vračanje na tvorničke postavke nije rađen skoro pa godinu dana) ne šteka, al i nije baš brz, zapravo nemrem reć da je brz uopće.. možda zato kaj nemam L930, gledajući po youtube videe, ne vidim brzinu nikakvu.. Eventualno dok ne bi imal one animacije možda bi i dobil nekaj na brzini.. Mislilm da bu tek dolaskom 8.2 taj OS na nekaj izgledal, a do tad.. Ko zna.. |
![]() |
![]() |
#6143 |
Banned
|
Bude draga uskoro i na WP8.1 ![]() Vodafon Germany je pustio Cyan za sve, tako da nema prepreka za druge operatere. Neka svrše više sa tim testiranjima i puste Cyan za 520/620, jer to su malci kojima to treba - da mogu trpat Appove na microSD. |
![]() |
![]() |
#6145 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#6146 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#6147 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni osobno nekoliko sitnica. Prvo u Notification centeru nedostaje opcija za paljenje/gašenje mobilnog interneta. Nekome to ne treba, meni bi to bila najkorištenija opcija (ne radi prometa već radi baterije). Ne znam čija je ideja bila da se to ne doda kao opcija, no znam da bi ju dosta ljudi rado vidjelo. Drugo, relativno loša pretraga na Marketu; nekad upišem točan naziv aplikacije i nema rezultata, drugi put nađe. Često ne nudi srodne aplikacije onoj koju tražiš, a nudi neke koje nemaju veze. Treće - užasna, ali užasna organizacija postavki gdje imam 50ak opcija random poredanih pa ti traži ono što te zanima. Još sigurno ima ponešto što mi trenutno ne pada na pamet jer nije pretjerano bitno. Eto, nije to ništa što bi bilo od životne važnosti niti što bi me, pored svih prednosti, odvratilo od WPa, ali je nešto što bih volio da poprave. |
![]() |
![]() |
#6149 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#6150 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008