|
![]() |
#14431 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14432 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
"Locke", doista sjajno ostvarenje. Ugodno me iznenadio Tom Hrady svojom izvedbom. Sad dok razmišljam, kao sporedna stvar filma, je i prikaz automobila. Mislim da sam po prvi put gledao film gdje je središte radnje automobil koji nije metafora slobode, mobilnosti i životnosti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14434 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nije odlican ali je bolji od jedinice i avengersa
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14436 |
~~~
|
ma meni su svi filmovi sa superherojima absurdni ali recimo volim Batmana is 89 ![]() mozda bas zato sto nema tolko cgi-a (ako uopce) vec su se oslanjali na surovo snimanje + izumi
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14437 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni je recimo The Dark Knight odličan film, čista 9-tka. Puno bolje od starog serijala. Heath Ledger odglumio Jokera za oscara (sasvim zasluženo RIP) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14438 |
Guest
|
Ja sam ostao razočaran... nahvalili ste tog Kapetana kao da je novi Terminator. ![]() Film je dobar, vrlo dobar čak ali nije bolji akcić od Avengersa ili Iron Mana. U rangu je Thora, Spidermena i Transformersa, generički Hollywood s preskupim efektima i Scarlett Johansson. |
![]() |
![]() |
#14439 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa vjerojatno i nije toliko dobar koliko ljudi pišu, ali nakon mnogo razočaranja u vidu zadnjih Marvelovih gluposti (IM3 i slične gluposti), ovo je napokon nešto dobro.
![]() |
![]() |
#14440 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobar opis, pogotovo ovaj zadnji dio al nije film tak los kad se usporedi sa vecinom konkurencije koje ne mogu ni pogledat do kraja. Ovaj sam iz drugog pokusaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14442 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14443 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Šališ se? Odlično je odglumio i definitivno zaslužio Oscara. Meni je i dalje Jack Nicholson najdraži Jocker, ali Heathova izvedba je isto genijalna bila. Doduše, sasvim drugačiji pristup liku nego u Burtonovom Batmanu, tako da mislim da ih se ne može uspoređivati.
![]() |
#14445 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Osim toga, prekomjerna šminka odigrala je prevelik dio u percepciji psihopata pa bi masa glumaca toliko naglašene šminke ostavila sličan dojam. Vjerojatno je na kraju i tragična smrt Heatha Ledgera prije nego je film krenuo u distribuciju, zajedno sa transformacijom jokera, dosta pridonjela uvriježenom mišljenju kako se radi o legendarnom performansu. Edit: jedan od boljih primjera kako izgleda izvedba na najvišoj razini (Klaus Kinski - Aguirre The Wrath of God): https://www.youtube.com/watch?v=PKPJBd7gniw Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 09.08.2014. u 23:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14446 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
A i za Heatha se slažem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14447 |
~~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14448 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
meni je pojam glume hopkins kao hannibal ili pacino u mirisu žene..ili jack u starijim stvarima..
![]() |
#14449 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
Nemojte mjesati Batmana iz stripova i Batmana iz zadnjih filmova. Noviji Batman filmovi su inspirirani tim svijetom, nisu adaptacija stripa za razliku od prvih filmova. Tako da uspredjivati Nicholsona i Ledgera nema nikakvog smisla. Meni osobno su obojica bili odlicni, svaki na svoj nacin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14450 |
no fear
|
I Saw The Devil - odličan film, brutalan do kraja (nije za one slabog srca) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14451 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14452 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Da stvar bude smiješnija, dobiti oskara za glumu za akcijsku ulogu zatrpanu tonom šminke da se ostavi upečatljiviji dojam. Netko tko je vidio kako izgleda vrhunski i nezaboravno odigrana uloga, teško će izvedbu ledgera staviti na top listu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14453 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14454 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14455 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bilo je tu prilično nahvaljen walk of shame... meni bezveze iskreno, 2 puta se nasmijao i to je to. nije da ne volim roadtrip filmove, dapače, ali ovo je jednostavno razočaravajuće, predvidljivo i dosadno. rađe pogledajte get him to greek, take me home tonight ili nekaj slično da sad spominjem superbad i ine institucije roadtrip filmovlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14456 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
pogledao novog kapetana ameriku....... odlican! film traje, ali ispunjen, nema dosade, akcija je vrhunska, nema ljubavnih raspleta i zapleta, nema smijesnih naivnih scena, ono....... ODLICAN!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14457 | |
no fear
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14458 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ali ustvari ima jedna scena to je malo naivno. ali ono, to sto se skarlet tuce ko' velika uopce nisam lose gledao niti naivno, zasto pobogu? nebi se cudio da postoje ljudi koji sve to mogu napraviti... hell, jackie chan je jedan od njih. ?
ali ustvari ima jedna scena to je malo naivno. ali ono, to sto se skarlet tuce ko' velika uopce nisam lose gledao niti naivno, zasto pobogu? nebi se cudio da postoje ljudi koji sve to mogu napraviti... hell, jackie chan je jedan od njih.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14459 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|