|
![]() |
#121 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Gubim vec zivce i vrijeme pa da pitam. U ovom novom DLCu ima misija jedna da bas moras ubiti Ferala s blade oruzjom. Kolko sam skuzio doslovno ga izmrcvariti s bladeom, a da mu glavu ne otkines. Znaci Edge weapons spadaju pod blade? edit: uspio... npci su mi ga ubijali i ja nisam mogao doci do zadnjeg hita Inace igra je za za 10, ali najrade bi zadavio nekog, jer nisu stavili rucno snimanje ili barem bolji sustav auto snimanja. Zadnje izmijenjeno od: veve. 02.06.2014. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
cool mapa ideš koje pljuce dobra baza. edit:igram brake down i ubacili su u isti mod za auto. ja se došetam do auta kad ono ponudi spremanje u prtljažnik. obićni auti do 4 slota,pcikup 6. mislim da može i do 9 samo neznam koje vozilo. Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 03.06.2014. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Vec dugo nisam igrao igru i sada vidim temu i sjetim se da je imam instaliranu na Steamu. Mislim da bi danas mogao zaigrati jer igra je imho odlicna. Ono, chill koljaza. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Jesi i ti uzeo na kraju to? Još cirka 22h traje ovaj popust..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 07.08.2014. u 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
da da imal sam na računu 4.50e odma sam ga kupil čim mi je od steama mail stigel i rekel da je igra u košarici na popustu ![]() edit: igram malo i nije mi jasno od kuda toliko zombija ovo ja kao sod brakedown naime tamo nisam došao da zadnjeg levela ali priča se da se spawnaju ko ludi. plus kaj ovdje postoje neke zone koje imaju zombije do besvjesti. uglavnom jako fun i sviđa mi se. pitanjce: kod opsade moje baze dali se može baza obranit ako mene nema unutra jer i kada sam ju branio ovi su ginuli i zombiji došli do zadnjih linija obrane. mogu reći da me podsjeća grad malo na neke dijelove iz serije walking dead i to mi je zakon... uglavnom preporuka i jedva čekam novi dlc. (da barem još podetalje igru zakompliciraju sa sitnicama) ![]() Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 09.08.2014. u 10:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|