|
![]() |
#331 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Srećom nije. No dobro, nećemo dalje da nekome ne povrijedimo osjećaje ![]() Mene isto zanima di je Konstantin iščupao onaj mobitel i onaj e-šop ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
E da pitam. Kakvo je stanje sa aplikacijama banaka, konkretno Erste i ZABA? Kod mene nijedna ne radi, kaže uređaj nije podržan dok aplikacija od PBZ radi a rade i aplikacije za Skrill, Payoneer i Cortal Consors.
#333 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kopaj po netu ili udavi Dakoka ako zna. |
|
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: kasandro. 05.08.2014. u 16:15. |
![]() |
![]() |
#336 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() Citiraj:
![]() buraz mi prije još pričao o njemu kao neku kopiju s4 ak se ne varam. Citiraj:
sve u svemu ne ulijeva nadu s obzirom da ja isčekujem isti! ![]() |
||
![]() |
![]() |
#337 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
@Dimitrov i ostali Bilo bi dobro da ovi koji su dobili mobitel sa zeznutim IMEI brojem napišu gdje su ga kupili pa da napravimo nesposobnim sellerima malu anti-reklamu ![]() Još jedna pohvalna recenzija za najjeftiniji 8-core - Coolpad 7320 P.S. Spominje se i Xiaomi Note ![]() mod: koristiti edit/multiquote
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.08.2014. u 08:37. |
![]() |
![]() |
#338 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lenovo Vibe Z2 Pro http://www.gsmdome.com/lenovo-k920-v...ially-launched Oppo N1 Mini http://www.oppomobile.com.my/index.p...5116#contentpa
#341 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Specifikacije LTE verzije Xiaomi Notea: 5.5" IPS 1280x720 3100 mAh baterija TDD-LTE 1900/2300/2600MHz TD-SCDMA 1900/2000MHz GSM 900/1800/1900MHz Single SIM Snapdragon 400 1.6 Ghz Adreno 305 2 GB RAM 8 GB ROM + MicroSD MIUI V5 na 4.4 KitKatu 10g je lakši od originalnog Cijena bi trebala ostati ista (160 USD u Kini). TD-LTE verzija izlazi u prodaju 12.8, a FDD-LTE 26.8. (mislim da se ovo odnosi na kinesko tržište) Zadnje izmijenjeno od: NortonCommander. 06.08.2014. u 12:53. |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
OnePlus One 16G
Planiram kupiti kroz 10ak dana OnePlus One 16G s to2c shopa... Na njihovoj stranici pise da je mob za kinesko trziste,.. Mogu li kupiti s njihove stranice ili da nabavim invite kod pa uzeti direktno kod njih i ima li itko invite kod? |
![]() |
![]() |
#343 |
Registrirao User
|
Prouči malo i pitanje displeja koji je kod "kineza" normalan, a na "EU" varijanti žut...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#344 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Poveselio sam se novom Hongmi Note-u, ali mi ne odgovara sto je single sim, tako da mi je nazalost ispa sa liste.. Ostajem i dalje na Hongmi-u |
![]() |
![]() |
#345 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Di bi se mogao naći ekran sa touchom za Tele2fon V5 (Mobiwire Auriga).... |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#347 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=46 Najbolja opcija je simel 300kn + pdv + dostava, samo trebaš imat nekoga tko ima pristup tamo |
![]() |
![]() |
#348 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#349 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Narucio sam prek to2c stranice, mislim da cu ga poslat nazad njima u Kinu, jer ne znam kak rijesit taj problem, ne zelim se zajebavat sa rootanjem da nekaj ne smrdam, postarina je oko 100kn, nacekat cu se 2 mjeseca al ce barem bit u funkciji, jos me samo zanima jel carine predmet koji je vec ocarinjen kada stigne kod nas, da me ne okinu ponovno |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#353 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#354 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
#355 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#358 |
Registrirao User
|
u 99% slučajeva lažu za kapacitet oni koji prodaju isključivo za EU tržište (imaju CE markicu) ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nešto se pričalo o Elephone P2000 pa ću priložiti ovo http://www.gizchina.com/2014/07/28/e...nents-quality/. Gizchina inače više manje svima napuše do neba reviewove, stoga kad su za nekog nešto loše morali napisati to ima i težinu. Jasno da to što je jedan bio faulty ne znači da su svi, ali činjenica da su se i oni odvažili nešto napisati znači da vjerojatno nije jedini. Pouka priče, radije se odlučite za nešto manje egzotično i sigurnije. |
![]() |
![]() |
#360 |
Registrirao User
|
Možda bi bilo bolje reći - više egzotično, jer se ljudi lijepe uglavnom na ove koji draškaju osjetila na internet trgovinama, a ono što tamo nije na najisturenijim policama, to im je baš egzotika ![]() P.S. Huawei uskoro predstavlja slabiju verziju jednog od najprodavanijih "kineza" ove godine. Zvati će se Huawei Honor 3C Play, a detalji su još nepoznati... ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 06.08.2014. u 22:43. |
![]() |
![]() |
|
|