|
![]() |
#452 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Dev ne može utjecati na komentare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje... Može li tko preporučiti nekakvu literaturu za izradu jednostavne aplikacije? Napravio bi si app za posao, čisti tekstualni i brojevni input s pokojom formulom (udio). Ne zvuči komplicirano, no pošto o programiranju ne znam apsolutno ništa, otvaranje Visual Studia 2012 i prvi template koji sam otvorio i pokušao usporediti s kodom je samo postavio veliki upitnik iznad glave ![]()
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Mozda da probas onaj appstudio..premda mi se cini da ce to biti dosta limitirano.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
L920 - ima delay od pola sekunde i šteka kad se otključava. Nakon toga treba mu još sekunda da učita aplikaciju u pozadini. Rudy veli da je to ograničenje API-ja koji će MS vjerojatno popraviti sa GDR1. Ipak, radi na tome da poboljša stvari i optimizira kak spada. Ali za betu radi ok jer - radi. Bar se ne crasha kao bete na drugim platformama ![]()
![]() |
#462 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
da li si mu dodao slike izmedu kojih treba mijenjati
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
L920, mobitel inace popapa nocu oko 10% baterije, medjutim sinoc cak 26%! Skoro kao da sam ga koristio. Samo standby u 2G, sve ostalo pogaseno. Ugaseni backupi, NFC, BT, glance na peek. Dok SGS1 sa CM11 4.4.4. romom uzme maksimalno 1-2% nocu, i tamo sve pogaseno. Na 10% sam vec navikao, mada je i to puno. Na lumiji mogu jos jedino probat prebacit u aeroplane mode ili ukljucit battery saver. EDIT: tek sad skontao da sam u pogresnoj temi o WP aplikacijama. ![]() Zadnje izmijenjeno od: SRV. 27.07.2014. u 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#472 |
The mighty pirate
|
Kad imaš 1020, dobro dođe ![]() Uzeo sam si nedavno optički trigger za flash koji imam za DSLR i radim čuda ![]()
![]() |
#474 |
Premium
|
Par brzopoteznih, tražim već neko vrijeme ali bez uspjeha: 1.postoji li app koji može pristupiti network shares, konkretno imam wdtv live kao smb share a uzeo bi i wifi čitač sd kartica ..koliko vidim , niti jedan od isprobanih "file explorera" ne nudi to (smb share sam našao preko neke sharefolder aplikacije ali je očajna) 2.postoji li dobar app za streamanje vlastite muzike s clouda (box,drive,dropbox,onedrive, bilo koji od tih) eto, ako neko zna da mi uštedi vrijeme i skrati muku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
mislim da to još ne postoji, ali vjerojatno imaš mali workaround ![]() digneš dlna server na wdtv ukoliko je to moguće pa na mobitelu skineš neki player koji podržava dlna i lagano streamaš. Ja sam otkrio da moli player ima dlna, pa dalje nisam tražil i prek toga pregledal negdi pola fairy taila i dragon ball z ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Premium
|
Citiraj:
da, neloše za tu svrhu ![]() ali meni bi trebalo i za prebacivanje fileova (tamo mi je sva muzika) itd itd.. nije sad neki horor ako nema ali ne bi bilo loše. pogotovo što su pojeftinili wifi čitači sd kartica a moja 925 ima samo 16 gb (jes da je 70% prazno) pa bi volio i njima pristupati olako..vidim da se kod dosta njih može preko web sučelja ali to mi je ono meh.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
The mighty pirate
|
Naravno da postoji http://www.windowsphone.com/en-us/st...f4?signin=true Koristio sam ga dok nisam skužio da postoji app za Synology. Funkcionira jako dobro.
![]() |
#478 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
tražio sam rješenje za neki music streaming servis na win phone (streaming "moje" kolekcije a ne neke online baze) .. izbor appova slab i nikakav, našao nešto što kao streama s onedrive, ali app je loš i radi katastrofa.. pa evo našao servis/app ako nekome treba: https://www.mymusiccloud.com/ http://www.windowsphone.com/hr-hr/st...4-605285f57002 App za win radi sasma solidno, streamanje kreće vrlo brzo (naravno da postoji i za druge platforme ali tamo vj. ni ne treba) Servis se može povezati i sa Dropbox i Gdrive ili upload s kompa..Količina koja se može uploadati na free acc. je unlimited, ali istovremeno je 250 fajlova streamable (mogu se mjenjati po želji) Eto, za sad je to najbolše što sam si našao , ako neko ima bolji prijedlog, shoot away, rado bih probao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|