|
![]() |
#5881 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Baš sam probao prebacit fotke sa kompa na mob u Saved folder i sve bude kako treba. Probao sam i novu mapu kreirat pa u nju ubacit slike i to radi. Dakle nije nikakav biser WP-a ![]() Nema razlike sve radi kako treba. I mape i fajlovi se pojave odmah.
![]() |
#5884 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo da se i ja nadodam za lumiu 930 i moja se grije u donjem desnom kutu. Koristim ju tjedan dana i mobitel je super ima sve što mi treba i kamera je mrak jedino to grijanje samog uređaja i baterija nije u rangu high end telefona. |
![]() |
![]() |
#5887 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene je jedino izluđivao kretenoidni Viber koji bi po pokretanju počeo sumanuto cuclat bateriju. Pokrenem Viber a potrošnja baterije ode na 40%/h ![]()
#5889 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad kopiraš nekompatibilni video u Videos folder, onda te pita jel želiš konvertirati u prihvatljiv format ili samo kopirati. Ako samo kopiraš, neće vidjeti, a druge aplikacije tipa MoliPlayer traže da video bude u Camera Roll folderu. Kod mene je Camera Roll folder i u njemu folder Videos u koji trpam filmove i sve radi bez greške. Nuklearna fizika je mala beba prema WP8 očito ![]()
#5891 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5892 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa ja sam imao najbolju namjeru pisati o njoj, no iskreno nema se tu kaj puno reći, wp ko wp, standardni set nokia aplikacija, bolesna kamera, još bolesniji ekran, baterija za jedan dan i pregrijavanje. I purple ekran problem. To je to više manje.
#5893 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako nije problem nabaci koju fotku. Ne zbog mene, vec zbog par ljudi koji bi presli na WP, a pikiraju 930 pa su me pitali da li je tko ima.
#5894 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Imal sam ju namjeru uzimat al me dost stvari muce kod nje.. |
|
![]() |
![]() |
#5895 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Fanboy-free review Lumie 930: https://www.youtube.com/watch?v=dg5rL8Z6O2A |
![]() |
![]() |
#5896 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Svi znamo da su aplikacije, tj. nedostatak istih najveći problem. Ipak, lijepo je znati da je objektivno ("die hard Android user") ![]()
![]() |
#5898 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Lumia me iz dana u dan sve više i više živcira sa svojim mušicama/nedostacima. Jedino šta je spašava je nenadmašna kamera. |
|
![]() |
![]() |
#5899 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Po meni SE JEDINO ISPLATI L635 kada dojde kod nas zbog EXTRA baterije i vseg ostalog. Ovi flagship uređaji su ****** najblaže da reknem. Nemojte zeti k srcu, ali nije to grožđe još zrelo, barem po meni BOGU smartfona.
#5901 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
#5902 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Uglavnom nedostatak aplikacija, a od postojećih, manjak njihovih sposobnosti ili jednostavno loše izvedbe istih. |
|
![]() |
![]() |
#5903 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ti sam ga prestao gledati pošto mi je jasno o kakvom se tipu osobe radi. ![]() Gtalk-hangout je nedostatak. WP ima još dosta nedostataka kaj ih ovaj "pametni" nije ni spomenuo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5904 |
Buying Bitcoin
|
Poanta je da njemu bitnih aplikacija ili nema ili su loše izvedene, šta je i moj slučaj. Šta bi trebao reći, WP valja ? Ima još nedostataka, samo da ne uzurpiramo "report" botun bolje ne ulaziti u to ![]() |
![]() |
![]() |
#5906 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni jedino fali posteni app za pustanje muzike i internet radija s moba na zvucnik preko dlna ili airplaya. Najbolje bi bilo da je system-wide ko u iOSu i Win 8.1.. Kuzim ljude kojima mozda fali neki kljucan app, ja nisam htio ni pogledat WP dok nije izasao mPBZ.. I *ebo ovo zagrijavanje 930, kad je na punjacu mogu spec jaja na njoj. Pun intended. Sve 5 osim tog. |
![]() |
![]() |
#5910 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Niste skuzili lika. Realno je rekao da je tesko opravdati cijenu od 650-700 dolara za telefon koji neces moci u potpunosti iskoristit (zbog nedostatka aplikacija ponajvise). Google Voice je njima puno bitniji u esadeu, nego sto je ovdje u Europi. Runkeeper, eh, ima Endomondo i Runtastic. Na sve to zazmiris kad kupujes Lumiu 630, ali za neki flagship je malo drukcije. |
![]() |
![]() |
|
|