|
![]() |
#181 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, ali ovo je vjerojatno slučaj sa sigurno više 50% tih "proizvođača". Samo prekupuju i rebrandiraju. Al konkretno, ovaj je žestoki odron |
|
![]() |
![]() |
#182 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
pozdrav narode prije nekih par tjedana sam tražio za savjet oko naruđbe moba, u tom cjenovnom razredu vaše preporuke su bile u : huawei honor 3c coolpad f1 Dakele Small Cola odluka je pala na huawei honor 3c i odlučio sam napraviti kupnju. kako se ne snalazim baš najbolje tražim vašu pomoč oko same kupnje, odnosno ako mi može netko nači gdje je najpovonjiji ili ako ima negdje neka akcija na bilo koji od 3 navedena?!? bio bi vam više nego zahvalan, isto tako ako postoji neki bon da se ušpara koji bucks! i na što trebam paziti kod same kupnje? odnosno treba li prodavačima slati poruke i naglašavti neke stvari ili putem klika mišem sam biram što mi treba. znam da puno pitam, ali imajte razumjevanja jer mi je ovo prvi puta da naručujem mob iz kine. P.S. netko je pisao da se može kupiti iz eu, stigne za par dana a cijena je slična kao u kini?! edit: našao sam dakele za 165$ http://www.1949deal.com/dakele-small...een-white.html i coplad f1 za 167$ http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic...art-phone.html edit: huawei honor 3c za 105 $!??!?!!?!?!!? predpostavljam da nešto očito ne vidim http://www.aliexpress.com/item/mobil...804705573.html Zadnje izmijenjeno od: constantine1. 31.07.2014. u 10:44. |
![]() |
![]() |
#183 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#184 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Cituckam malo ovu temu, pa jucer razgovaram s prijateljem isto o tim telefonima (on je zabrio na te kineze), i jedinin zakljucak je da ce Kinezi preuzet svijet, tetke mi ![]() @ dakok Hahahah, za oDron, odlicna ideja ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
"OGS screen - the touch screen and the Lcd screen are together and can't separate them.so if your touch screen or LCD screen broken you have to change the two of them" |
||
![]() |
![]() |
#186 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja mislim da je to i vise od 50% i da je jako mali postotak pravih proizvodaca tam. |
|
![]() |
![]() |
#187 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#188 |
Registered User
|
ajde ljudi tako sam blizu, nakon što kupim ne gnjavim više ![]() a ni manje ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Svejedno ti je koji ćeš od navedenih, svi su okej po iskustvima korisnika. Ovaj za 105$ čekiraj rejting prodavača itd(ja ne mogu sad jer ne poslu ne mogu otvoriti sve stranice). Jednostavno uzmi onog koji najmanje košta ili onog koji ti se najviše sviđa(možda najbolje Coolpada F1 jer ćeš onda moći gnjaviti Dakoka za romove i ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() tak će i bit; našao sam ovaj: http://www.to2c.com/coolpad-f1-tf-ca...octa-core.html sa svime poklikanim sa strane (multileng, root, sa kutijom i 8 GB TF Card) ispada $173.99 jel to uredu da stisnem buy i ko ga hebe!!! edit: jel treba šta napomeniti selleru, tipa instalacija neke aplikacije; trg.play ili tko zna što??? |
|
![]() |
![]() |
#192 |
Registrirao User
|
Nije da vas nagovaram ![]() Product Awareness je u prijevodu nešto kao svijest o proizvodu ili prepoznatljivost proizvoda. U Kini se istraživanjem prepoznatljivosti proizvoda bavi tvrtka ZDC, a rezultati se redovito objavljuju i u "zapadnim" medijima. Našao sam podatke do 03/2014, a u Kini su upravo objavili i rezulatate za svibanj. ![]() ![]() Osim prepoznatljivosti, mjeri se i zanimanje kupaca. Ovo su podaci za brendove: ![]() i podaci za isključivo kineske modele: ![]() Što je ovdje najzanimljivije? Nema Xiaomija. Ne kontam zašto? Kinezi ga kupuju na lopate, a nisu ga svjesni...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 31.07.2014. u 14:23. |
![]() |
![]() |
#194 | |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#198 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je iz ove liste također zanimljivo da nisam još u ovoj temi vidio da je netko uzeo neki Meizuov model, a ima dosta ljudi koji cijene dobar dizajn i build quality. A u tome je Meizu(posebno dizajn) miljama ispred konkurencije. |
![]() |
![]() |
#199 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://en.miui.com/thread-31252-1-1.html |
|
![]() |
![]() |
#201 |
Registered User
|
i gotovo je, naručio sam upravo Coolpad F1 ovaj: http://www.to2c.com/coolpad-f1-tf-ca...octa-core.html sad čekamo... ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Joj dajte, kao panika ako mobitel radi malo špijuniranja a većinom svi imate facebook profile, g+, gmail, pa dosta vas ima i laptope, windowse pa nikome ništa.
#205 |
n00bmate
|
|
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
hah konstantin kralju..kao da si pljunio 150 tis eura za novog merca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Registered User
|
kad to gledaš sa moje strane kao i da jesam ![]() ma najviše me bilo strah da nešto napravim krivo kod same kupnje. najčešće je da kad nešto krivo napraviš, svi vele : pa šta nisi pitao. al dobro je više nisam junfer ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
|
![]() |
![]() |
#210 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Pozdrav svima. Planiram Uzeti Xiaomi Redmi 1s sa Mobicity pa me zanima da li je dobio update na KitKat te ima li mobitel kakvih nedostataka? Koje su mu minusi? Zadnje izmijenjeno od: brus55. 31.07.2014. u 23:43. |
![]() |
![]() |
|
|