|
![]() |
#5821 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Drži se Lumie. To su već isfurani i kvalitetni uređaji.
![]() |
#5822 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5823 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam dolaskom na WP osjetio totalni preporod, dijelom jer je ovo sasvim nova platforma za mene, a dijelom jer sam osjetio apsolutno i totalno ubrzanje rada na uređaju u odnosu na prethodnu platformu (dobio sam izričitu zabranu da spominjem imena drugih platformi u ovoj temi). Kada uopće MS planira staviti HR na listu podržanih zemalja (pitam zbog plaćanja ponajviše)? Da li MS ured u HR planira uopće tako nešto? Bi se što promijenilo da ih počnem bombardirati s mailovima?
#5824 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako se to uopce placa? Meni sutra stize moj prvi WP pa da znam sto mi je ciniti. Ovo sam jedva docekao jer mi je vise pun k jednog OS-a i glupih musica koje me yebu svakodnevno.
#5825 |
Premium
|
Za plaćanje preko Paypala se regija mora prebaciti na UK/US, ispravite me ako griješm jer nisam još probao. Ja sam, kao pravi rvat, ostao na HR regiji, odan svojim nacionalnim vrijednostima ![]() da, pitanje, qi wireless način punjenja, on je kao standard nekakav i može se bilo koji qi punjač rabiti za bilo koji mobitel koji podržava qi način punjenja ili se moja nokia npr smije rabiti samo sa DT-900 punjačem?
#5827 | |
Registered User
|
Citiraj:
Svi ti danasnji android flagshipovi su lijepi ( dizajnerski ) ali takvi mobovi su po meni za ljude koji 2-3 puta godisnje mjenjaju mobitele ja u tu kategoriju ne spadam 1. Financijski, 2. Nebi imao zivaca to stalno mjenjat neki vole, mogu, imaju svaka im cast... Ja samo vidim da frendica sa svojom L800 starom 3 skoro pa i 4 god ce bit nema apsolutno nikakvih problema, mobitel vrti, radi, a konstantno tipka na njega i zato si pikiram kad bi mogo skemijat L930 jer uzimam mob da ukoliko ga ne potrgam ili jednostavno ne ode, da mi izdrzi 3-4 god... A to je nesto sto mi WP barem zasad nudi, ajfoni oke kad sam radio s njima konstantno su mi 4-ke i 5-ice dolazile na servis, yes da su i neki ljudi bili smijesni ali wp definitivno prvi, tek onda ostalo android ni pod koju cijenu eventualno da mi neko pokloni neki flagship pa da ga prodam... A i sto vise ceprckam po 630 sve mi se vise 8.1 svida... Zadnje izmijenjeno od: qLimAxzU19. 29.07.2014. u 12:35. |
|
![]() |
![]() |
#5829 | |
Premium
|
Citiraj:
Čuj, sve 5, ali koliko sam shvatio nije baš poželjno ovdje govoriti o drugim OS-ovima jer to uzrokuje flejm i spam. Tak da, složit ćemo se da je wp stabilna i brza platforma koja više manje uredno radi. Ja sam zadovoljan s uređajem, s komadom softvera, a npr nisam baš s trgovcima/dobavljačima i općenito MS politici.
![]() |
#5830 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Ja aplikacije kupujema sa Visa Electron karticom (Hypo), može i debitna, u nekim bankama treba naglasiti da ti treba za online plaćanje, pa oni tamo uključe nekakvu dozvolu za tvoju karticu, znači ne treba nikakav PayPal UK/US regije i slično. Tu istu karticu možeš registrirati i za PayPal, pa kupuješ sitnice na ebay-u. |
|
![]() |
![]() |
#5831 | |||||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Isto kao i cijena - s obzirom da je jeftinije raditi WP telefon (manje plaćanja patenata) + već malo stariji hardver -> ne bih se čudil da cijenovno bude konkurencija Lumiji 930 koja je jeftinija nego flagshipovi ostlaih platformi. Citiraj:
Ali radi kozistentnije. I slobodno bombardiraj sa mailovima ali načuh priče da će MS krajem ove godine (ili početkom sljedeće) intenzivno gurati international support u svemu tako da će i Lijepa naša vjerojatno biti bolje podržana. E sad, jel je problem čekati još cirka pol godine? Ak si na WP-u onda će ti riječi "Soon" i "Almost" biti jako česte ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#5832 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Danas nađem app koji bih kupio, preko stranice stisnem buy, ponudi mi paypal i kupovina prođe iako sam još uvijek na HR regiji. Sad više ne znam tko je tu lud ![]()
![]() |
#5833 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Imam jedan problem Bratu je lumia 625 pala na beton i staklo je puklo(rascvjetalo se) Sve normalno radi i moze se koristit E sad, jel se moze promjenit to staklo i kolko bi to kostalo u mobisu npr? Ili je bolja solucija narucit s ebaya? |
![]() |
![]() |
#5834 |
Registered User
|
Takve stvari su opcenito kod nas preskupe, sad sam ti gledo imas ih na ebayu po 50-100kn bez shippinga, s alatom.. I onda ili si sam zamijenis ili odneses u servis da ti oni... |
![]() |
![]() |
#5835 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Inače, imaš sreće što je digitizer odvojiv. LE55ONS (Lessons) je fantastičan kanal za to. Jest British English, ali radi fantastilčne tutove. Zamoli ga da napravi i za 625, jer još nema za taj model. |
|
![]() |
![]() |
#5837 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#5838 |
Premium
|
Na vidiku novi modeli iz Nokie - Superman i Tesla http://unleashthephones.com/2014/07/...-selfie-phone/ http://www.theverge.com/2014/7/29/59...windows-phones
#5840 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#5843 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Zvao sam sad mobis(prije dobis na lutriji nego njih na telefon) i vele da je oko 250 kn popravak, a s obzirom da imam garanciju na taj popravak mislim da cu ga tamo odnjet |
|
![]() |
![]() |
#5844 |
Premium
|
Kad si već tamo, pitaj i koliko bi naplatili otključavanje (ako to rade) L630. Čisto radi informacije ljudima ovdje.
#5846 |
Premium
|
Sa slijedećim updateom, širi se i područje pokrivenosti Cortane. Još uvijek daleko od nas, ali ipak nešto bliže. http://blogs.windows.com/windows_pho...-features.aspx
#5847 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Jednom kad se stavi DP, there is no turning back? ![]() Kako se onda provodi "update" s tog previewa na službenu verziju? I je li potreban hard reset nakon instalacije - tj. moram li nanovo sve aplikacije instalirati?
![]() |
#5848 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() kod Lumia je trenutno pauzirana nadogradnja (zbog problema sa BitLocker-om) sa 8.1DP na 8.1 (Cyan)... moras se vratit na 8.0 (Black) da bi mogo nadogradit... kod Samsunga, opet, ne znam kaka je situacija... |
|
![]() |
![]() |
#5849 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
#5850 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
koliko se sjecam imas par tutorijala, bing it ![]() p.s. Nije to problem napraviti samo doobro procitaj upute i sljedi korak po korak. |
|
![]() |
![]() |
|
|