|
![]() |
#1022 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Po čemu oni tu rade usporedbu?Pa ovaj Sony hx300 nije ni blizu ovom Nikonu L820 po kvaliteti slike ![]() http://snapsort.com/compare/Nikon-Co...Shot-DSC-HX300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
The mighty pirate
|
Opet Jole ![]() Našao si stvarno stranicu za realnu usporedbu. Snapsort samo ugrubo uspoređuje specifikacije na papiru. Uspoređuj si ovdje. http://www.cameralabs.com/reviews/So...e_images.shtml http://www.cameralabs.com/reviews/Ni...e_images.shtml Koliko vidim, dobili su jednake ocjene za image quality, stoga je problem u tebi ![]()
![]() |
#1024 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Edit! I zakljucio sam da taj hx300 kosta isto kao i A3000 koji je neusporedivo bolji aparat a oni nek objese mački o rep 50x jer to ubiti nije baš ništa posebno bar kod tog soniya ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jole911. 17.07.2014. u 22:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ajmo, trebam pomoc ![]() Trebam neki kompaktni fotić, a lud sam više gledajući slike ![]() Tražim nešto onako oko 1500kn, što manje a da je ok Znaci ono najvažnije, da je fotić a ne igračka a opet ne profi i da stane lijepo u ruku a ne tipa Canon SX510 koji je na slici lijep a u rukama kao za dijete od 5godina i sa štapom koji izlazi 30cm... Nešto veličine ovoga Panasonic Lumix DMC-LZ40EP-K samo eto jeftinije trebam Gledao sam ovo Sony DSC-H300/B sada pitanje, što i kako? ima šta tako dobro u tom rangu love ili da jednostavno uzem taj sony? jer po dimenzijama mi se nekako čini ok, na papiru ![]() I da po mogućnosti dostupno u Areni jer idem u subotu kupiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |
Premium
|
Citiraj:
A ima i 100kn dole gore u nekim dućanima !Nije velik aparat ima sve vecinom automacki ima i rucnih postavki u MENIU po mom za tu lovu odlićan to je moje misljenje jer nikon je dobar od ova 2 navedena super bolji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
znaci trebao bih za frenda fotic, kompaktni digitalac, nov u trgovini.. cijenovni rang je 2000-3000kn moze i manje ali nikako vise ![]() namjena je dokumeniranje putovanja,dogadanja, rodendana i slicnog.. slr nebi jer se nema namjeru bavit fotografijom. neki best buy trenutno? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() |
#1035 |
MiningMod
|
inače, arena je u banani :-D panasonic 1 aparat koji je prodan tipu ispred mene, ostali su preko 3k imaju cc 2kom Sony, 1 aparat koji sam linkao, ok je, fino leži ali mi je u banani što dolazi sa običnih 4 aa baterije i nema punjača pa sam odustao, inače na lageru imaju još 2,v3 vrste al sve preskupo Elipso, ništ pametno sve preko 2k I na kraju Samsung, 1 aparat imali koji sam i uzeo, Samsung WB 2100, i super je, fin, lijepo leži, baterije orginal litium, display podesiv itd, 2god gara itd, ono, baš po mojem ukusu, 1599kn :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
MiningMod
|
Evo malo slikica, s mobom njega a s njim budem sutra slikao ![]() Jedino eto imam ja puno još tu za učiti, šta i kako, jer sve što sada znam je kliknuti i uslikati ![]() Budemo vidjeli za 10tak, 20tak dana malo više. Za sada ocjena od mene 5/5 za Samy-a. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sada tek vidim kako imam dobar mobitel... pa koji vrag sam ja kupovao fotić ![]() @thezero pogledaj si ovaj što sam ja kupio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
@thezero Olympus XZ-2, cijena oko 2500kn, odlican aparat za svakodnevno koristenje, jedino sto je malo veci i tezi od prosjecnih kompaktnih fotica. Ranije u temi sam stavio link nesto svojih fotki sa XZ-2, pa slobodno pogledaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
MiningMod
|
Nigdje ništa pametno tu za slikati, samo zgrade ![]() Pa eto vrh zgrade udaljene od mene cc 100m ![]() ovu sam moro malo dolje srezati jer nisam mogao dici ![]() ![]() Inače tu ima ok recenzija http://www.digitalcamerareview.com/d...ra+zoom+camera i jel to ok ili? Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 20.07.2014. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
The mighty pirate
|
Panasonic FT3 mi polako pokazuje znakove da bi mogao u vječna lovišta, pa tražim neki podvodni fotić. Nisam već dugo pratio tržište, a ovog sam morao uzeti na brzinu pa sam samo uzeo onaj koji je u najviše reviewa završio prvi ![]() Budžet je max 2000 kn, a veliki plus aparatu je ako ima manualne postavke barem za ISO i ekspoziciju.
![]() |
#1042 | |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Od ovih superzumova bjezi sto dalje jer su sra*e sve do 5000kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
The mighty pirate
|
Nitko nije uzeo aparat s manualnim postavkama u ruke i znao odmah raditi s njim. Isprobavaj. Treba ti par dana dok pohvataš čemu što služi i onda možeš počet izvlačiti najbolje iz njega.
![]() |
#1049 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Ako si na full manual na bilo kojem digitalcu imaš 3 postavke: ISO osjetljivost, brzinu zatvarača i otvor blende. Recimo da si vani sunčan dan: stavi iso na nekih 100, 200 max 400 iako sumljam da će ti trebat. Poigraj se sa preostala 2 parametra i to je to ![]() Ajd reci šta još imaš osim ta 2 parametra? p.s. Zaboravih: Imaš i točke fokusa, za početak stavi na centralnu točku ![]() p.p.s ovo ti sve pišem da ti aparat (ni manula) vidio nisam - svi su isti ![]() I ne bih ovo pisao da se jučer nisam bavio sa Nikonovim P520 pa eto znam kako je to radit na manaul postavkama nekog koji nije čisti SLR. I onak nije loš aparat za ali ne mogu podnijet njegov porcesor slike (bar mislim da je do njega). Slike ispadaju ajmo reć odlično ali kad se to zumira na 100% jednostavno se vidi kako kompresira slične pixele (ne znam kako da se drugačije izrazim). I recimo da bi mu rekao da je mana što mu je ISO postavka u meniju pa nema brzog mjenjanja. Istina ima neke custom funkcije i još neke stvari ali nisam se detaljno bavio s tim, bila su mi dovoljna gornja 3 parametra za full manual slike ![]() I falilo mi je ručno izoštravanje sa DSLR.a ![]() @Apsurdistan pogledaj si nikona d3100 http://www.dpreview.com/reviews/nikond3100/15 Ili canona 600D http://www.dpreview.com/reviews/canoneos600d/15 Postoji i noviji 650D ali ti je red veličine cca 5000 Kn dok su ova dvojica 3000 i 3600 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Forace. 24.07.2014. u 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|