Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.07.2014., 23:12   #5581
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
WP treba dobiti samo jednu aplikaciju koja meni fali: BELA (BELOT).
Don Kihoty je offline  
Staro 22.07.2014., 23:23   #5582
L31
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Nema to veze sa zdravim razumom nego objektivnim manama OS-a, u biti očito svaka roba nađe svog kupca, a i ovo je tema ljubitelja WP-a gdje većina ne zna biti objektivna, pa da ne ulazimo u dubioze bolje završit s tim.

Šta se tiče Androida, nije svaki isti. Samsunzi su poznati po tome da se uspore i laggaju, meni se npr. HTC One, kojeg sam imao dugo, nikada nije usporio niti zatrzao, a imao je više aplikacija na sebi nego sada 1020, koja pri izlasku iz browsera, tapatalka, itd. - zatrza.
Jel mozes molim te navest sve mane wp-a?
L31 je offline  
Staro 22.07.2014., 23:26   #5583
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Pa bar je c/p riješen na najbolji način od svih mobile OS-eva

Da si bar nekaj drugo izabrao od mana WP-a al kud baš c/p
ma mora bit mana pa svi znaju da je lakse stisnit i drzat, nego samo tapnut, rijec da je oznacis

u pocetku nije bilo Instagram-a, pa nije bilo file managera... "next big thing" je, mozda, neintuitivan copy/paste
nathan.fake je offline  
Staro 22.07.2014., 23:48   #5584
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Bilo bi glupo reći da WP nema mana jer je ih zbilja ima, rekao bih dosta...

...isto kao i Android i iOS. Pitanje je samo kome te mane smetaju i kolko je netko spreman napraviti kompromisa.

Osobno ne znam nijedan Android tablet koji sam mogao koristiti više od 5 min bez da izgubim živce kak je neintuitivan ali velikom broju ljudi se sviđa, ne znači da su u krivu.

Isto tak vrijedi i za Nea i njegovo iskustvo. S druge strane, nathan fake, s takvim izjavama fakat ova tema liči na WP circlejerk

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline  
Staro 22.07.2014., 23:55   #5585
L31
Premium
Moj komp

Ma nisam ni rekao da nema mana,ali nema bas tolko da nemozes,kako kazes,napravit kompromis(opet se tu da razglabat o kompromisu jer svatko ima svoj ukus i percepciju u ovom slucaju wp-a)
L31 je offline  
Staro 22.07.2014., 23:56   #5586
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Baš me zanima koliko vas koristi File Manager. Otvorio sam ga jednom - kad je izašao.

Ne treba mi. Ako šta trebam, spojim na PC, prebacim nove pjesme na mob i to je to.

Fotke se automatski uploadaju na OneDrive, a negative ručno prebacim jednom mjesečno
na PC, kada se mobitel napuni.

I to je otprilike to.

Dali mi išta fali? Pa, direktno sa Androida - ne, ali mi fali primjerice
LED notifikacija kakvu ima Nokia 6300, ugodno svjetlo sa strane.

Sada bi to moglo biti još i bolje, s obzirom da bi LED-ice trebale tematski pratiti
sučelje mobitela.

Nekad bi eto, to moglo biti zgodno. Ali ne znam ni jedan Adroid koji ima takve
LED-ice sa strane - svi imaju gore kod zuvučnika, tako da mi je to nezanimljivo.

I jesam možda spomenuo BELU?

Dodatna negativna stvar - iz GAMES HUB-a nije moguće deinstalirati igre,
što smatram debilizam. Na WP8 je to radilo, te igre nisu bile
uvrstane među druge aplikacije. To želim natrag.
Don Kihoty je offline  
Staro 22.07.2014., 23:59   #5587
L31
Premium
Moj komp

Jel mi mozes osim ove dvije navest jos mana?da znam za ubuduce ako bi presao na wp
L31 je offline  
Staro 23.07.2014., 00:14   #5588
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Nema piratskih aplikacija i "jogurt" softwarea.

Ali nema ni virusa.

Ono što platiš - to i cijeniš. I nije problem platiti 6/12/18kn software
koji će te služiti godinama. Toliko košta jedna piva koje se mogu odreći.
Don Kihoty je offline  
Staro 23.07.2014., 00:19   #5589
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Šta se tiče Androida, nije svaki isti. Samsunzi su poznati po tome da se uspore i laggaju, meni se npr. HTC One, kojeg sam imao dugo, nikada nije usporio niti zatrzao, a imao je više aplikacija na sebi nego sada 1020, koja pri izlasku iz browsera, tapatalka, itd. - zatrza.

Jedini android koji nesto valja s obzirom na blotware je nexus.

A sto se usporavanja tice moj htc one x mi je klao bateriju i bio trzav za poludit. Morao sam skinut 2 programa sa kojima sa pocistio mob.

Istina da zatrza ali ako cemo to trzanje uzet kao mjerodavno onda jos nisam vidio android koji ne trza. Cak ni mrcina od nexusa 7 (2013) nije imuna na ta konstantna trzanja.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 23.07.2014., 00:27   #5590
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
@L31
Očito moraš sam donijeti sud o WP-u, tko zna, možda ti se i svidi.
Samo ću ti reći da WP službeno još nema notifications bar, nešto šta u Androidu uzimaš tako zdravo za gotovo.
Dobit će ga sada sa službenim izlaskom 8.1.
Doduše, nije ga ni iOS imao do prije par iteracija, pa sad ne znam jel bi te to trebalo tješit.

@buljo
Ti si moderator, pa jel se držimo pravila ili ne? Tj. da znam koliko mogu offtopičariti ovdje?
Ponavljam, HTC One, imao dva uređaja (prvi se pokvario u garantnom roku), Sense je savršen Android, nikakvih trzanja whatsoever.
Koliko će mi tko vjerovati, čisto me zaboli, ja znam jer sam ih imao

P.S.
Da me se krivo ne shvati, stvarno sam pokušao zavoliti taj WP, jesam majke mi.
Ima on nekih svojih...ne znam bil' to nazvao vrlinama ili jednostavno različitostima...

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 23.07.2014. u 00:35.
Neo-ST je offline  
Staro 23.07.2014., 03:52   #5591
seno
Registered User
Moj komp

seno's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Neki ljudi nisu spremni za promjene. I mogu se slozit s vecinom kome sta lezi, jednostavno lezi.
Nisam naisao ni na jednu stvar koja mi nedostaje u odnosu na droida ili ios.
Drugima ce nesto smetati, kao da mijenaju launchere 15 puta dnevno itd.. Svakom njegovo i ne vidim cemu opet ta prepucavanja sta je bolje. A htc launcher e brate steka i on ( koristio sam one s nisam jace uredjaje).
seno je offline  
Staro 23.07.2014., 09:41   #5592
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Veći problem je što neki žele da WP bude što sličniji Androidu. Od File Explorera, notification bara, pa do nekih drugih stvari. Od iOS ekipe se nitko ne dolazi prepucavati, samo Android ekipa koja mi nije uopće jasna.

Gledam Android temu i većina postova su rootanje, stavljanje romova, modifikacije romova, problemi sa softverom...

Odličan je taj Android i službeni support kad svi morate prvo otključavati (rootati), pa flešati svoje mobitele 3rd party ROM-ovima kako bi radili donekle normalno. Svaka rasprava i argumenti o tome što WP fali padaju u vodu kad Androidu fali najvažnije... "work properly out of the box".

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 23.07.2014., 10:20   #5593
virty
Ronon Dex
Moj komp

virty's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ima ovdi trolova iliti goblina
Staro 23.07.2014., 10:34   #5594
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
@Don Kihoty
Evo ja koristim File Manager gotovo svaki dan. Najčešće za upload.

Predstavljena L530.
Loše.
Staro 23.07.2014., 10:36   #5595
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Veći problem je što neki žele da WP bude što sličniji Androidu. Od File Explorera, notification bara, pa do nekih drugih stvari. Od iOS ekipe se nitko ne dolazi prepucavati, samo Android ekipa koja mi nije uopće jasna.

Gledam Android temu i većina postova su rootanje, stavljanje romova, modifikacije romova, problemi sa softverom...

Odličan je taj Android i službeni support kad svi morate prvo otključavati (rootati), pa flešati svoje mobitele 3rd party ROM-ovima kako bi radili donekle normalno. Svaka rasprava i argumenti o tome što WP fali padaju u vodu kad Androidu fali najvažnije... "work properly out of the box".
Pričaš gluposti i zvučiš ko fanboy.
Ne bi da si ti napravio WP pa to tako osobno primaš.

Prvo, kažeš da je problem šta neki žele da WP bude sličniji Androidu (notifications bar, Files, itd.), a onda i sam Microsoft to napravi, i koliko vidim nitko se ne buni.
Pretpostavljam da ćeš sada reći kako je MS to napravio jer ga Android ekipa pritišće ?

Drugo, spominješ flashanje romova, i sl.
Reci mi, tebi je vjerovatno službeni 8.0 na mobitelu ?

Treće, nemoj generalizirati jer su te pogodili moji postovi. Ja nisam "android ekipa", niti ih predstavljam. Samo mi smetaju neke stvari na WP-u, pa sam naivno išao biti iskren i rekao šta mislim. Isto ću ti reći i za sve Android uređaje koje sam imao.

Četvrto, neki Androidi su u qrcu, neki rade "out of the box", kao recimo Sense, što bi znao da si ga imao duže vrijeme, tako da tvoj argument ponovnog generaliziranja pada u vodu.

Inače, zbog ljudi poput tebe, sve manje ljudi želi uopće išta reći iskreno na forumu jer ako kažu nešto, ne daj Bože, protiv aktivne teme onda moraju trpiti ova zadirkivanja, šta na kraju šteti samom forumu i kvaliteti/različitosti postova.
Neo-ST je offline  
Staro 23.07.2014., 11:02   #5596
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
pa i nije bas katastrofa, cijena ispod 100€...

za tu paru nemos cuda ocekivat :/
nathan.fake je offline  
Staro 23.07.2014., 11:05   #5597
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
pa i nije bas katastrofa, cijena ispod 100€...

za tu paru nemos cuda ocekivat :/
Kontam za S200 i TFT zaslon, ali fixed focus i 4GB memorije?
Staro 23.07.2014., 11:11   #5598
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
100€??!
domis je offline  
Staro 23.07.2014., 11:16   #5599
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Pričaš gluposti i zvučiš ko fanboy.
Ne bi da si ti napravio WP pa to tako osobno primaš.

Prvo, kažeš da je problem šta neki žele da WP bude sličniji Androidu (notifications bar, Files, itd.), a onda i sam Microsoft to napravi, i koliko vidim nitko se ne buni.
Pretpostavljam da ćeš sada reći kako je MS to napravio jer ga Android ekipa pritišće ?

Drugo, spominješ flashanje romova, i sl.
Reci mi, tebi je vjerovatno službeni 8.0 na mobitelu ?

Treće, nemoj generalizirati jer su te pogodili moji postovi. Ja nisam "android ekipa", niti ih predstavljam. Samo mi smetaju neke stvari na WP-u, pa sam naivno išao biti iskren i rekao šta mislim. Isto ću ti reći i za sve Android uređaje koje sam imao.

Četvrto, neki Androidi su u qrcu, neki rade "out of the box", kao recimo Sense, što bi znao da si ga imao duže vrijeme, tako da tvoj argument ponovnog generaliziranja pada u vodu.

Inače, zbog ljudi poput tebe, sve manje ljudi želi uopće išta reći iskreno na forumu jer ako kažu nešto, ne daj Bože, protiv aktivne teme onda moraju trpiti ova zadirkivanja, šta na kraju šteti samom forumu i kvaliteti/različitosti postova.
Eto citam citam i ajd dobro, ali brate mili kako mozemo govoriti da je sense(android) ok i da radi bez trzanja, to je ludost.

Stvar je sljedeca, sense skin je napravljen i isporucuje se na svim HTC modelima od low end do high end uređaja. Ti kazes da tebi radi super i bez štekanja(što sumnjam jer mi lega ima one i njemu steka al neka) ali ono sto zanemarujes je cinjenica da taj sustav treba raditi i na low end uređajima, a na kojima radi kao i manje vise svi drugi androidi(usrano, usporeno i retardirano). Jebo os za koji ti treba flagship specs da radi iole normalno.

Zamislite da Microsoft izda Windows koji radi normalno samo na konfiguracijama sa core i7 procevima, 8 ili 16 gb rama, ssd diskovima, i nvidia 780 ili ati r9 grafama. Jel bi i onda tvrdili da je os super i da super radi ? I think not, mislim da bi ljudi pizdili i srali(sa pravom) da je os jebeno smece. Naravno kada je android u pitanju sve ok i to tako treba biti.

p.s. meni je jasno da ni nokia lumie 520,620 i sl. ne rade bezgrijesno i one se znaju patiti, ali to je i dalje divota naspram androida u toj cijenovnoj kategoriji.

p.s.2 Za ove koji misle da sam wp fanboy i da nisam u zivotu drugi mob u ruci drzao, evo par info. Osobno koristim win phone ali mobitele mjenjam u prosijeku svakih 6 mjeseci, nerijetko između toga se mjenjam za mobitele sa prijateljima tako da sam samo ove godine koristio i HTC One, Xperiu z1, galaxy s4 i iphone5. Isto kod tableta, imam SurfaceRT, Pipo tablet(lowend android),Ipad Mini(prodan), a koristio sam i Kindle, Kindle HD, Galaxy Tab.. S obzirom na to volio bih reci da imam poprilicno dobar uvid u platforme i kako one rade u rl.

Da ne radim novi post, evo jedno upozorenje svima koji razmisljaju o kupnji L925 u Vipu, moja ima problema sa LTE mrezom u HR, odnostno malo malo ostanem bez signala i onda mi se signal polako vraca. Neznam dali je samo u mojoj problem ali eto upozoreni ste. P.s. jel netko od vas imao sličnih problema ?

Zadnje izmijenjeno od: AtOmIc. 23.07.2014. u 11:21. Razlog: Lumia 925 info
AtOmIc je offline  
Staro 23.07.2014., 11:25   #5600
elzel
Premium
Moj komp

elzel's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Da li Nokia Lumia 625 koja je kupljena na produženje ugovora u T-mobile radi na BonBon? Isprobano radi i na Tele2.
elzel je offline  
Staro 23.07.2014., 11:26   #5601
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
530
530-->430

Tada se nitko ne bi bunio, a ovako lažu sami sebe o nekim "nasljednicima" od kojih su lošiji.
-->
630 je oko 1000 kuna. Ovo stvarno ne bi smjelo biti iznad tih 750 kuna.
Zeznuli su sami sebe s kategorijama.
Nasljednik 520 je očito 630, a 530 otvara još jednu, povoljniju, cjenovnu kategoriju.
Trebali su napraviti lagahni "rename":
630-->530
530-->430

Tada se nitko ne bi bunio, a ovako lažu sami sebe o nekim "nasljednicima" od kojih su lošiji.
Zvone2772 je offline  
Staro 23.07.2014., 11:30   #5602
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
530
530-->430

Da, uopce ne razumijem tu njihovu strategiju, moguce je da su se bojali da ljudi nebi kupovali 520 jer je bolja od 430 il nesto, pojma nemam ali cudno je. U svakom slucaju mislim da ce se i 530 i 630 jako dobro prodavati na nekim tržištima, jer ce im cijena biti ne odoljiva

Mene vise brine sto smo u godinu dana vidjeli prakticki 3 nova high end modela u wp eko sustavu a to je 1520, 930 i Ativ se koji je ionako nedostupan i prodaje se cini mi se samo u Americi.

Volio bih vidjeti nasljednika 820, HTC 8x, pravog samsung Ativ S nasljednika i slicno.
-->
Citiraj:
Autor Zvone2772 Pregled postova
630 je oko 1000 kuna. Ovo stvarno ne bi smjelo biti iznad tih 750 kuna.
Zeznuli su sami sebe s kategorijama.
Nasljednik 520 je očito 630, a 530 otvara još jednu, povoljniju, cjenovnu kategoriju.
Trebali su napraviti lagahni "rename":
630-->530
530-->430

Da, uopce ne razumijem tu njihovu strategiju, moguce je da su se bojali da ljudi nebi kupovali 520 jer je bolja od 430 il nesto, pojma nemam ali cudno je. U svakom slucaju mislim da ce se i 530 i 630 jako dobro prodavati na nekim tržištima, jer ce im cijena biti ne odoljiva

Mene vise brine sto smo u godinu dana vidjeli prakticki 3 nova high end modela u wp eko sustavu a to je 1520, 930 i Ativ se koji je ionako nedostupan i prodaje se cini mi se samo u Americi.

Volio bih vidjeti nasljednika 820, HTC 8x, pravog samsung Ativ S nasljednika i slicno.
Staro 23.07.2014., 11:39   #5603
Don Kihoty
Banned
Moj komp

530 = 100$ = cca 550kn? Meni je to super, jeftinije od 520,
a DS model košta 50kn više.

Jedini problem je taj - što će Mobis nafrnjiti cijene do neba.
Kupite u nekom webshopu izvana, koji distribuira kod nas, ED, Grouponko itd.

Fiksni fokus je jedina mana uređaja, memorija je proširiva a WP8.1 omogućuje
stavljanje aplikacija na MicroSD karticu do 128GB.

Ali nisam vidio niti jedan Android od cca 500-600kn (nov) a da radi OK fotografije.

A i blic nije toliko bitan - 90% vremena sa L1020 i L620 fotografiram
bez blica, a onih 10% vremena kada mi blic treba - tu može samo xenon pomoći,
LED baš i ne.

Zanimljivo će biti vidjeti šta će se dešavati sa Samsungom, HTCom i Huaweion - nikako njihov službeni WP8.1.

Prestigio 8500 i 8400 navodno stižu sutra, 24.7.2014.
Don Kihoty je offline  
Staro 23.07.2014., 11:45   #5604
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Neće biti Lumia modela s brojkom 4, u to možemo biti sigurni.
Ja čekam kad će netko od novih igrača predstaviti nešto dobro. Očekujem nešto dobro od LG-a, Lenova i ZTE-a. Samsung je prislljen dati veću pažnju WP-u nakon loših rezultata s Androidima posljednje vrijeme, a što se HTC-a tiče - One W8 bi trebao uskoro biti predstavljen.
Prestigio stiže u Rusiju početkom osmog mjeseca i to je zasad jedina službena informacija.

Što se memorije na L530 tiče - mislim da će nekima biti problem. Karte se ne mogu prebaciti kao ni neke aplikacije,
Staro 23.07.2014., 11:51   #5605
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Don Kihoty Pregled postova
A i blic nije toliko bitan - 90% vremena sa L1020 i L620 fotografiram
bez blica, a onih 10% vremena kada mi blic treba - tu može samo xenon pomoći,
LED baš i ne.
Ovo je jedna od najvećih istina u svemiru. Hrpa ljudi pati na blic, a on jedino valja na najskupljim i najnabrijanijim uređajima.

The Man je offline  
Staro 23.07.2014., 12:09   #5606
seno
Registered User
Moj komp

seno's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Blic je kod mene must have, ne zbog fotografisanja vec kao flashlight i koritstim ga veoma cesto.
Nesto sto mi je glupo da ukinu HD snimanje kod 530 cemu to. Kako god da okrenem sve ide za jednu stepenicu manje a vjerovatno ce ukinut L720 nasljednika jer je ionak visak u seriji.
seno je offline  
Staro 23.07.2014., 12:25   #5607
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
kao recimo Sense
Dalo bi se o ovome, jer imali smo dva Sensea u kući (istinabog stariji sense, nismo imali zadnju generaciju htc-a na androidu), i to se moralo factory resetat dvaput godišnje jer je bilo nemoguće raditi koliko su se vukli ti htc-i.
Ali ne bi baš da ovo sad postane android vs wp jer jedan nema veze s drugim.
Jedino što ih veže je da su oba OS-ovi. Sve ostalo je vezano uz usere i njihove preferencije.
Ja recimo osobno više ne mogu smisliti android. Vezan sam uz android od v1.6 do v4.4 i jednostavno ne vidim taj neki korak naprijed, pretrzavo, preneoptimizirano, rekao bih da još nije izašao iz open bete. Prelazim na wp platformu jer je to odlična platforma za poslovnog korisnika kakav sam ja, pogotovo zato jer sam vezan MS tehnologijom u firmi i zahtijevam mali broj aplikacija koje rade trenutno i fluidno. Sve je to od usera do usera.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 23.07.2014., 12:30   #5608
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Što moram napraviti da SMS poruke mogu pogledati kao i slike online, na svom MS računu? Il eventualno negdje drugdje, al isto da su mi kako na uređaju tako i online?

tnx

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Dalo bi se o ovome, jer imali smo dva Sensea u kući (istinabog stariji sense, nismo imali zadnju generaciju htc-a na androidu), i to se moralo factory resetat dvaput godišnje jer je bilo nemoguće raditi koliko su se vukli ti htc-i.
Ali ne bi baš da ovo sad postane android vs wp jer jedan nema veze s drugim.
Jedino što ih veže je da su oba OS-ovi. Sve ostalo je vezano uz usere i njihove preferencije.
Ja recimo osobno više ne mogu smisliti android. Vezan sam uz android od v1.6 do v4.4 i jednostavno ne vidim taj neki korak naprijed, pretrzavo, preneoptimizirano, rekao bih da još nije izašao iz open bete. Prelazim na wp platformu jer je to odlična platforma za poslovnog korisnika kakav sam ja, pogotovo zato jer sam vezan MS tehnologijom u firmi i zahtijevam mali broj aplikacija koje rade trenutno i fluidno. Sve je to od usera do usera.

Problem androida je da moraš imat hajend uređaj da sve radi kako treba, na WP-u možeš kupit L520 za siću i sve će radit jednako dobro ko i na hajend uređaju.
Staro 23.07.2014., 12:47   #5609
Shockre
Premium
Moj komp

Shockre's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
@guls, jel se grija 930? jel ekran ima purple hue?

citam svakakve nekakve komentare po netu, 10x dnevno se predomisljam dal da kupim il ne.. u vipu jos nema izlozena da vidim, a bas me mami ponuda za 199kn za mob + 240kn mjesecno koja ukljucuje flat pozive, poruke i 4gb neta.
Shockre je offline  
Staro 23.07.2014., 12:50   #5610
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Strpi se koji dan, napravit ću recenziju, usporedba 930 vs 8x vs zopo c2 vs lenovo 820 tako da približim većini korisnika koliko je 930 milja i kilometara ispred bilo kojeg drugog telefona trenutno.
Ekran nema problema. Zasad. Da se grije, e bogme se grije, kad ga se oplete s mučenjem zagrije se skoro kao moj "stari" kinez.
Vjeruj mi, s tim telefonom ne možeš pogriješiti. Nikako. Jedino što je dodatna oprema skupa, npr folije za ekran, poštene, nećeš naći ispod 40$ s dostavom. I to samo jednu

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz