|
![]() |
#10321 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Baš gledam, em mi je telefon ružan em ne donosi ništa puno previše novosti ala ko da gledam Samsung kako izbacuje stvari. Ajde taj V6 bi mogao biti interesantan. Sada će vjerojatno cijena Mi3 dodatno pasti i to će postati jedan od rijetkih kineskih telefona kojeg će se isplatiti kupiti uz EU garanciju (već sam i bogu i vragu dosadan s tim).
#10322 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
nema nekih iznenađenja.. dizajn na prvu mi djeluje kao kombinacija vivo/ajfon/lumia 930, kaj ne mora biti loše, al nekak je presterilno.. mi3 je bar izgledal oriđiđi.. mene više zanima kakav bude miui v6 koji budemo s guštom flešali na našim odronima.. ![]() |
![]() |
![]() |
#10324 |
Premium
|
da, to je zgodno.. al mislim da je samo taj obrub napravili metalni, ostalo je (nadam se) ostal polikarbonat.. ak je metal u pitanju, zanima me kad se bude zagrijal koji stupanj opeklina bude na rukama.. |
![]() |
![]() |
#10329 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Takva je cijena bila i za Mi3 pa se nije realizirala do sada, a prošlo je već više od godine dana od toga.
#10330 |
Premium
|
jbg drzat cu se onda Minideala..ipak imaju ono sto trazim..osim ako ne lazu sto se ne bi cudio |
![]() |
![]() |
#10331 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Kako stopirati narudjbinu na to2c.com? ![]() |
![]() |
![]() |
#10333 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#10334 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
koji adapter je potreban, i di ga mogu naci, da bi mi slusalice s mikrofonom bile kompatibilne s mobitelom? |
![]() |
![]() |
#10335 |
Registered User
|
Pa ja sam preko kreditne kartice,a nisam ukucao tamo nikakve podatke a stoji mi narudzbina u my orders.. |
![]() |
![]() |
#10337 |
Registered User
|
pa nisam ja upisao tamo broj kreditne itd...nzm zasto mi stoji tamo,nisam ni imao novca na kreditnoj |
![]() |
![]() |
#10338 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
jel mi može ko reći dal je možda neko posnimio ovo http://www.pandawill.com/leagoo-lead-1-smartphone-mtk6582-55-inch-ips-ogs-hd-android-44-wake-gesture-black-p90087.html. Tražim neki mob do 140$. Bio sam vlasnik ThL100, i Elephona P7mini i bio sam zadovoljan njima...sad tražim nešto novo, pa ako može neka pomoć. Bio mi se dopao i Elephone P10C, ali po vašim komentarima malo sam nesiguran u svezi njega |
![]() |
![]() |
#10339 |
Premium
|
imao si thl, pa elephone, pa bi sad ovo cudo? kako se vec zove, legeaouo...?! s konja na magarca, dogurat ces i do cubota |
![]() |
![]() |
#10341 |
Registered User
|
ma neeee, iskreno 99,99% uzimam ZOPO ZP780, nego sam naletio na Pandi na taj model pa da vidim dal je možda tko gledao kaj se moba tiće. Vidim da je firma od 2003.g. na tržištu pa sam mislio da možda nekaj i vrijedi. Uglavnom odluka je pala na ZP780, mislim da ima dosta Vas koji ste vlasnici istog i da ste zadovoljni (bar po čitanjima na forumu). Ima li koji ekvivalentan mob spomenutom...čisto radi usporedbe |
![]() |
![]() |
#10343 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10344 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Ima mi cura Ulephone U5 , mtk quad, giga rama, 5.5" Slaba wifi antena (vata signal,ali slabije dosta od npr mog ioceana x7HD) GPS radi odlicno, brz mob,dobar stock rom, klizi sve, negrije se(ogromni plus, moj iocean se grije uzasno(40-42C),na punjacu i kod igranja tezih igrica) Kamera standardna kineska Ekran(boje) punooo bolji od mog na ioceanu...realnija crna, bolje osvjetljenje Baterija dobra, 1 dan heavy heavy usagea (wifi stalno on,tonu appova i 4h SoT), 2 dana normalnog koristenja Placen 100$ na akciji preko 1949deal.com, stiga prije cca 2 tjedna to je odoka to,ako trebas jos nesto pitaj ![]() |
![]() |
![]() |
#10345 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#10346 |
Registered User
|
ne igra mi kamera ulogu, za fotkanje je fotoaparat,a ne mob |
![]() |
![]() |
#10348 |
Registered User
|
pa kad je tako kompa...svi zuje o kameri ovakvoj, kameri onakvoj (trebali bi pitati braću kineze dal mogu da naprave fotić sa kojim će se moći razgovarat...) Rađe bi da mi mob ima malo jaču bateriju, nego kvalitetnu kameru |
![]() |
![]() |
#10349 |
Registered User
|
webstartm mozes li mi nesto vise reci o tvom mobu? ![]() |
![]() |
![]() |
#10350 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Imaš i ove gdje se navodi standard i smjer konverzije Kad sam već kod slušalica, testirao sam malo i one Jiayu drvene. Nije loše. Sve skupa, najbolji dojam po pitanju kvalitete zvuka su ostavile KZ A1...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 22.07.2014. u 18:02. |
|
![]() |
![]() |
|
|