|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Gdje da kupim u Zagrebu Canon A95
Znam da podforum bas i nije za digitalce, ali nema drugog, pa ako netko zna neka pomogne. Gdje da kupim u ZG Canonov A95, sa punom opremom, NiMH AC adapter (punjice baterije i naravno punjac s njima) i 512Mb CompactFlash Type I memorijsku karticu. Hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
malo ću ti zakomplicirat al tak je najjeftinije, dakle: fotić kupi u autronicu 2000kn, karticu tip1 u diskontu24 za 281kn baterije uzmi neke od najmanje 2100mAh, sad koje točno nek neko drugi napiše jer kvaliteta dosta ovisi o proizvođačima... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Kako je tako jeftina kartica od 512Mb u diskontu24...cijena po ostalim ducanima je oko 400kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
kaj ti se ne sviđa cijena? ![]() a možeš i ti nabava
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Buljo gledam malo cijene i proivosde u Diskontu24 pa mi malo prokomentiraj(te) navedeno: Baterije + punjac http://www.diskont24.com/products/P0/14355/71 M. kartica http://www.diskont24.com/products/P3/5505/124 I fotic je 2000kn manje-vise Mislim da je to odlicna punuda i sve na jednom mjestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Eeeh Sve je super, samo nacin placanja nije ![]() P: Mogu li platiti karticama? O: Robu u Diskontu24 za sada nije moguće plaćati kreditnim i debitnim karticama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
baterije mi se čune ok, e sad imaš foru kod nekih baterija da imaju različite krivulje pražnjenja. al za toliko love mi se čini ok. u svakom slučaju trebaš te i još jedne rezervne jer ak je spori punjač te baterije se pune oko 12h brzi punjač nemoj uzet jer to nije dobro za baterije, brže izgube kapacitet. znači komplet sa punjačem (spori) i još jedne dodatne baterije. da se mene pita ja bi uzeo sve u diskontu, btw. ovo ljeto sam se cijelo vrijeme igrao sa A95-icom i mogu ti reć da je to jako dobar fotić za te pare, boje, kvalteta slike, fokus, jedina mana mi je optički zoom koji je samo 3x al ak ti netreba onda je to odličan fotić. i da uzmi si neku torbicu za njega. ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Dugo sam vagao koji fotic uzet i koga god sam pitao (naravno za ono sta meni treba...to mi je tek prvi digitalac) manje vise bi bilo kao iz topa: A95! Uzet cu fotic negdje drugdje gdje ga mogu dobiti na kredu, a ovo ostalo cu uzeti tamo za kes. Mislim da mi nije potrebno kupovati dodatne (bar sada) punjive baterije jer on ima tu veliku prednost da ako ti se nesto desi sa baterijama koje imas jednostavno odes do kioska i kupis obicne i picis dalje. A koliko cujem nije veliki ni potrosac...neki lupaju s njim i d0 2 tjedna dok ne ispucaju sve sta mogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
|
e sad obične alkalne baterije izdrže pazi sad 1 dan!!! cca 200 slika, 40% s flešom. a prednost kod dodatnih, kad ti se jedne potroše staviš druge dok se prve pune i tak naizmjence ih stavljaš pa im je ujedno i duži životni vijek. u pravilu kod NiMH baterija životni vijek je oko 300-400 punjenja. ovo da izdrže dva tjedna se misli na punjive sa min. 1700 mAh pola slika fleš pola bez fleša.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|