|
![]() |
#2521 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
![]() |
#2522 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Postoji vremenska razlika pa moras i to uzeti u obzir.Kao sto sam ti rekao,sutra ujutro ili navecer po nasem vremenu posiljka ce biti u Singaporeu i nakon toga biti ce ukrcana u prvi slobodan zrakoplov iz Singaporea za Frankfurt,nakon toga leti iz Frankfurta za Zagreb.Racunaj 15 do 20 dana da dodje do Zagreba i onda carinska procedura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2523 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2524 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Tako je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
No, twist plot, čajnezi se javili i vele da snimim video kako dodirujem mobitel kako bi vjernije prikazao kineskoj braći svoju bol i mobilnu neispravnost. Ja pripremio svijeće, vazelin i ruže, upalio kameru i snimam sebe kako dodirujem mobitel u najveličanstvenijoj ekstazi ikad prikazanoj u ovoj galaksiji pa i šire, pokušavajući odati dojam senzualnog i krutog emotivnog odnosa prema tom presvetom uređaju. Nakon snimanja, dignem taj video na multimedijalni tron i pošaljem mail natrag da bi oni meni rekli "YOUR VIDEO IS FALSE!" lulz. Zopo ftw.
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.07.2014. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Jesi li mogao na papir kraj toga odnosa s mobitelom napisati svoj mail ili username s kojeg se javljaš da bude više legit? Mislim svejedno mogu bit panjevi i rec da je fejk ali samo bacam ideju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Premium
|
Sad sam im napisao da ću snimiti još 10 videa u visokoj rezoluciji i poslati po svim živim forumima, youtubeu, facebooku, zaspamati im zid i mail te ih posrati na paypalu i njihovom forumu i to u toj količini da neće moći nikada sve obrisati, tako mi svih spambotova koji čekaju da ih isprobam ![]() i za dodatak, kada konačno uspijem kupiti drugi fon, možda čak i snimiti video kako sa užitkom razbijam i uništavam taj komad smeća koji oni nazivaju mobilnim uređajem. zbilja, ovo nisu moje osobne frustracije, presretan sam čovjek, veseo, pun razumijevanja i šale, no ovo izvlači najgore iz mene ![]()
![]() |
#2528 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zar nema video nekakvu EXIF datoteku kao fotka pa da se iz nje vidi čime je snimano?
![]() |
#2530 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
pozdrav, je li ovo napokon znači da bi mi mobitel trebao stići sutra na adresu? 1.7.2014. 9:16:57 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information Retention reason : Invoice missing 16.7.2014. 14:39:54 CROATIA 10805 Zagreb CUV Send item to domestic location 16.7.2014. 14:39:54 CROATIA 10805 Zagreb CUV Return item from customs putujem u petak pa da znam je li trebam vaditi punomoć i to :// |
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Premium
|
Opa, javiše se Zopo žgadija. ![]() Što reći na ovaj amaterizam? Znači mobitel je u garanciji, oni bi da ja opet plaćam troškove slanja i troškove popravka. I to samo za touchscreen, za home led tipku ni ne daju rješenje. Kako volim taj kineski drlog i gamad koja tamo dela.
![]() |
#2534 |
Premium
|
Tako je, to je službeni shop i službeni kontakt u slučaju RMA. Znači, takvi su garantirano svi (dok me netko ne uvjeri u suprotno ![]() Baš zbog tih lopovskih čajniza se isplati platiti mobitel više i rma obavljati u EU. Zato jedan Hongmi na androidfigurenu košta 170€, no jamči popravak ili zamjenu u roku dva tjedna top. A na nekakvom to2c košta bubnut ću 120$, a popravak može biti vrlo upitan + carine shippinzi i izmišljeni nameti. Prilično je dobro posjetiti forume prodavača pa pročitati iskustva korisnika, zna se tu svašta naći. Više manje svugdje ima samo pljuvanja, koliko god to bajkovito zvučalo ![]() da se odmah poserem, prije nego sam naručio svoj C2, čitao sam Zopo forum i vidio kako hrpetina raznoraznih grka španjolaca holanđana seru po tom brandu, no ja sam bio tako zaljubljen u taj dizajn i te specifikacije da nisam htio vidjeti što se piše i razmišljao kako se to meni ne može desiti. eto, kriv sam.
![]() |
#2536 |
Premium
|
Xiaomi se samo ugasio tjedan dana nakon što ga je kupio u Njemačkoj. Kontaktirali smo Xiaomi i počela su standardna sranja kako bi ga trebali poslati, kako su troškovi ovakvi i onakvi i kako popravak je potrebno platiti ukoliko se ustanovi da je korisnik kriv za to. Kao što je mene Lenovo upozorio i bez obzira što se mob ugasio, okinuli 50$ popravka. Čim to napomenu, znaš da će te oprati. Onda smo zvali androidfiguren, rekli pošalji, za dva tjedna novi uređaj stiže kolegi, s protectorima i torbicom gratis. Švabe su zakon. Vjerojatno ima i još takvih dućana po EU samo treba tražiti.
![]() |
#2544 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ima li koja stranica na kojoj bi malo "reklamirao" to2c? Naime poslali su mi mobitel druge boje od one koju sam naručio i sad se prave blesavi pa da im malo zapaprim. Njihovi prijedlozi su da im vratim mobitel pa ću dobiti refund ili će mi poslati u boji koju želim. Naravno oni ne bi platili PDV i slanje natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Da? Ti tako rješavaj s Bangom a ja sam nešto drugo pital. Ak neznaš onda se nemoj javljati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja znam za resellerratings ali tamo nemaju baš puno osvrta; http://www.resellerratings.com/store/to2c Ali boja, bogati pa možda nije bilo boje koje si naručio ili nisi pravilno označio prilikom kupovine. Žaliti se jer si dobio crni a ne bijeli je stvarno po meni nepotrebno. To se rješava direktnom pogodbom kao što sam ja naveo ranije a ne rvatskim načinom "ja bi povrat novca". Ovako samo dodajete hrvatsku na crnu listu. Ajde da si dobio neispravan, da ti ekran ne radi ili nešto slično, razumio bi. Imaš pravo onda dizati uzbunu i sve. Ali ne, ti praviš dramu jer su ti krivu boju poslali.
![]() |
#2550 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ag008, što nije jasno? Meni da je To2c poslao bijeli mob umjesto crni koji sam naručio, itekako bi ih ispilio i nebi im dao mira nigdje dok nebi tu grešku ispravili. Nikakva futrola od 6 centi ili nekakva sd kartica to mi nebi mogli ispraviti. Znači naručio si golfa metalik plavog i dobio si vešmašina belog ali budeš tražio presvlake za zic i suncobran za pod šajbu pa će i vešmašina beli bit dobar. Ok, ako je to tvoja filozofija... Superiorova, moja i još od mnogih nije. Za svoje pare oću što sam tražio. Zaboli me jel onaj s druge strane koji me zahebo radi za šaku riže dnevno i hoće li staviti Hrvatsku na black listu...barem ćemo se riješiti švercera kineza trajno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|