|
![]() |
#10081 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Za taj novac je super. Samo to je presell, nadam se da će cijena ostati ista kada dođe. EDIT: Note: This item is on PRESALE, it will be come out on the 10th August 2014. Your order may ship after the estimated shipping date. Thanks for your understanding. The first one thousand phones ( Deep blue or white,total 1000 pcs)will be shipped out with an 8 GB TF card as gift!
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 16.07.2014. u 12:33. |
![]() |
![]() |
#10082 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Nisi napisao što je super za taj novac... ![]() Evo još jedna verzija Lenovo Super kamere (ima ih još unutra). Citiraj:
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#10083 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ova mi radi, hvala |
|
![]() |
![]() |
#10084 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Za 88$ (manje od 500kn) DG310 nudi: -MTK6582 1.3GHz Quad core -1Gb RAM -Android 4.4 -8Gb za pohranu Mogući nedostatak; -IPS ekran 854 x 480 (lošija rezolucija) -5mpx kamera Sve u svemu, do sada za 88$ se moglo kupiti samo dvojezgreni s 512mb rama. Ja znam za njega još prije 2 tjedna od jedne druge trgovine jer ću ga dobiti za recenziju a jedino nisam znao koja će biti cijena no ako ostane navedena mislim da će se jako dobro prodavati. Inače ima 3G na 1900Mhz i 2100Mhz ali taj 1900 ionako nije bitan za Hr.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 16.07.2014. u 13:04. |
![]() |
![]() |
#10085 |
Registrirao User
|
Ne pratim baš kineze iz više klase - je li puno $250 za Snapdragon 801 mobitel?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#10088 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10089 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#10090 |
Registrirao User
|
Nubia Z7 mini 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 4G Network LTE 1800 / 2100 / 2600 SIM Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) Status Coming soon. Exp. release 2014, Q3 Dimensions 140.9 x 69.3 x 8.2 mm (5.55 x 2.73 x 0.32 in) Weight 143 g (5.04 oz) DISPLAY 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~445 ppi pixel density) MEMORY 16 GB, 2 GB RAM WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4/5GHz dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot Bluetooth v4.0, A2DP Infrared port Yes USB microUSB v2.0 CAMERA Primary 13 MP, IMX214 CMOS, 4128 x 3096 pixels, autofocus, LED flash Secondary 5 MP, 1080p@30fps OS Android OS, v4.4.2 (KitKat) Chipset Qualcomm MSM8974AA Snapdragon 801 CPU Quad-core 2.0 GHz Krait 400 GPU Adreno 330 Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass Radio FM radio GPS Yes, with A-GPS, GLONASS BATTERY Li-Ion 2300 mAh battery Prodaja započinje 17.07. na Jingdongu Cijena 1500 yuana / 245 USD P.S. prošle godine sam platio ZTE v987 (4-jezgreni 1/4GB RAM) oko 240 USD...
![]() |
![]() |
#10091 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Kad će biti na nekom site-u gdje mi možemo kupiti? Makar je sramota tako slaba baterija za taj mobitel. |
![]() |
![]() |
#10092 |
Registrirao User
|
Ako mu je potrošnja kao u MTK onda je to bar oko 4-4.5 sati ekrana za dan i po. Ne bih rekao sramota, nego - moglo je I bolje.
![]() |
![]() |
#10093 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Dakok, koje od onih slušalica imaju najbolji kabel i spoj s konektorom? Koje god slušalice kupio, sve me počnu zezati nakon nekih 5-6 mjeseci i gotovo. Jedino su mi jedne od Energy Sistem-a (E212) trajale godinu dana.
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 16.07.2014. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#10094 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
2.5 Ghz 801 bi pozderal tu baterijicu puno brze od tih 4.5 sati sa malo aktivnjim koristenjem. Ovaj je neki od 2ghz sto bi moglo znacajno smanjit potrosnju, pogotovo ako je i Adreno 330 slicno downclockan.. Mozda je ta baterija sasvim dovoljna mada sigurno nebu delala cuda.. |
![]() |
![]() |
#10095 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@akoj, Awei ES800M danas stigle, jako kvalitetetne i jeftine slušalice. Konektor i kabl djeluju robusno i čvrsto, neusporedivo sa stock sluškama koje sam vidio da dolaze čak i sa flagshipovima tipa HTC One ili S4. Sound solidan, meni ni jedne in-ear nemaju stvarno dobar zvuk tako da to shvati uslovno, općenito svi hvale Awei i moram potvrditi da je build quality na nivou. |
![]() |
![]() |
#10096 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Trebas cut slusalice od Z2, valjda bi kostale 500kn kod nas u ducanu. Samo zbog njih mi je zao kaj nemam vise taj mob. G3 ima isto iznadprosjecne sluske, izradom i zvukom. Samsngove su bezveze, HTC nisam vidio ni cuo. |
![]() |
![]() |
#10097 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
zbog toga što je kabel plosnat pa ima manji poprečni presjek od standardnog kabela, no ovo je samo pretpostavka. One K&Z imaju tanji kabel od ostalih i ne izgledaju baš žilavo, a Phrodi je najrobusniji po pitanju kabela (inače najglasnije uz nešto mutniji bas).
|
![]() |
![]() |
#10098 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Kroz zadnjih nekoliko godina sam sahranio desetak slušalica od 20 do 250 kuna tako da... Ne tražim ekstra kvalitetu zvuka, već ekstra izdržljivost. Krajem ožujka su mi riknule jedne Skull Candy i sad sam na jednim Samsungovim i one su počele gubiti signal. Možda neke Kanen? @ GoodLooker, ako je taj model sličan modelu T10vi - ne hvala. Citiraj:
Što se boldanog tiče - imam suprotna iskustva. Brko, sorry na offu.
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 16.07.2014. u 17:14. |
|
![]() |
![]() |
#10099 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Koristim AWEI es800m par mjeseci i mogu reci da su za tu lovu vjerojatno najbolje slusalice ikad. Ja sam ih uzeo na focalpriceu kad su bile ispod 5$. Zvuk dobar,jos kada se spoje na nesto bolje od kineskih mobitela i poigra se s equalizerima sreci nema kraja |
![]() |
![]() |
#10100 |
Premium
|
Ni slično, pogledaj kako su kod ES800M kablovi i jack robusni. Vjeruj mi na riječ da su stvarno extra kvalitetetne slušalice, nisam nikad imao posla sa nekim hi-end inear slušalicama, ali robusnost ovih ES800M je daleko iznad svih koje sam do sada probao, uključujući i iPhone sluške. Zapravo je apsolutno nevjerovatno da je moguće kupiti takve slušalice za cca. 35kn...čudo. ![]() |
![]() |
![]() |
#10101 |
Premium
|
Pozdrav Ima li tko kakvih iskustava s JIAYU S2 Lite http://www.pandawill.com/jiayu-s2-li...tg-p86151.html ili kakvu preporuku u toj cijeni i rangu, ovaj mi je mob zapeo jer ima metalno kuciste pa pretpostavljam da je prilicno cvrst, relativno male sirine za 5" ekran tnx |
![]() |
![]() |
#10104 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mi4 se već pojavio kao preorder. Specifikacije su ubitačne: - 5,5" 2k QHD (2560x1440), 538 PPI - Snapdragon 805 2.5GHz - 3Gb DDR3 RAM, 32Gb ROM - 16 MP OIS kamera.. I sve to za 600$ http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-mi4.html
#10107 |
Premium
|
Izvrsna cijena, ni 4500kn. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|