|
![]() |
#6751 |
Guest
|
Ja više volim Severinu. |
![]() |
![]() |
#6753 |
Guest
|
I to kakav arti... T92 je gadan, ali mnogi smetnu da ova dva prije njega nisu ništa lošija. M53/55 je vjerojatno najbolja artiljerija u igri, iako je samo T9. |
![]() |
![]() |
#6754 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6755 |
Guest
|
Da, to je jedna mala OP napast ![]() I "dvojka" i četvorka" iz te grane su fun za igrati... |
![]() |
![]() |
#6756 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#6757 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Danas 2 ace-a s IS6,evo ove s većim expom...šteta što nisam ima oviše regular ammo-a,bilo bi više love...but then again,treba mi tih 12 golda za T9... http://wotreplays.com/site/1009452#e...eenspirit-is-6 Evo i jedan s waflićem u T10...najgora mapa za waflića,a MM da ne spominjem... http://wotreplays.com/site/1009633#w...g_waffentr_ger
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 16.07.2014. u 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6758 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() O.K., hvala na odg., slažem se potpuno- kupiti, pa kako bude. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6759 |
Premium
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 17.07.2014. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6760 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fina partija. Ja jucer nakon 48 partija pobrao acea sa fv 183. Trebalo mi je 8000 dmg i 4 killa. Koliko god je fora, nije mi sjeo. Mediumi su mi ipak najbolja stvar.
![]() |
#6761 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6762 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Uf Matilda IV... fuj, osim ako mapa nije Widepark pa mozes iskoristiti 12 deg gun dep :-) . Danas u 5 partija, 3 Ace tankera s Churchill VII, bas mi je lego :-D . Ova je bila najbolja (radley walters, high caliber, reaper, steel wall) http://wotreplays.com/site/1013539#t...-churchill_vii
![]() |
#6763 |
Premium
|
Skoro svaku koju odigram s macom postaje ace tanker... ![]() http://wotreplays.com/site/1013804#p...it-m18_hellcat Niš posebno fajt (al mi dao ace tanker ) al fora je kako je platoon 1 na mene nasrnuo...epilog ja živ,platoon kolege oba mrtva ![]() http://wotreplays.com/site/1013903#s...eenspirit-t-44 ![]() ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 18.07.2014. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6764 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ja sada nešto re-buyam ruske mediume, pa malu koristim za grind posade...čisto za x2 pokupit' ![]() A Čerčila tog sam si isto nedavno ponovno kupio, i gušt je tog dinosaura voziti okolo, slažem se potpuno...još mi je posada na minimalcu, pa nije nešto često u prometu, ali grinda se, grinda... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6765 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
@windfucker Bas to, tenk je ili/ili, kod mene uglavnom onaj prvi ili gdje tim izgine prije nego se ja dogegam do kriticne pozicije na mapi. Da nije bio na 75% popusta kad je bio, ne bi ga nikad kupio. Danas sam ga u zadnji tren odlucio ne prodati i skulirati se. Ne znam koji mazohist je odlucio dati 87 penetracije tom tenku. Srecom brzo cilja, ali ako naidjes na KV-1/-2/T-150/KV-220 nemas nikakve sanse. Danas sam bouncao 5/6 granata od boka KV2 koji se postavio pod pravi kut da mi olaksa. Nadam se da ce uskoro izadji neki upotrebljiviji premium za bracu sovjete...
![]() |
#6766 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() ![]() http://wotreplays.com/site/1014113#self ![]() ![]() Posve stock osim gusjenice. Sada trebam štedjeti za kupolu i drugi top.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6767 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja pokušao jedan epic ram kill...ispao epic fail ![]()
![]() |
![]() |
#6768 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Morao sam napustiti ekipu jer bi me lakše G.W. Tiger nagradio granatama. Is-8 sa stock motorom je jako poguban kad ideš uzbrdo i tu fali jači motor. Inače kupola i ciljnik prilično spor. Najednom pred zadnjem pokušavam odlučiti koga da uništim lijevog ili desnog. Pošto M35 ima manje šanse da me šusne izdaleka jer me štiti građevina. Tako krenem na lijevog i ciljam vrh kupole. To je bio moj trenutak da odlučim i izvučem nešto. Ali žali bože M35 vješto bježi i zato pokušavam loviti da ne stigne reloadati HE granatu. Razumijem da sam lošije igrao kad je malo teško izvuči maksimum iz tenka, ali strpljenjem i napretkom kroz igre ću nadograditi najvažnije. Od IS-a nisam imao uopće premium i mukotrpno sam štedio do lS-8. Koliko vidim od tog heavy tenka nema veće zarade bez premiuma. Ali zato T49 nadopunjava novčanice ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6769 |
Guest
|
Ako ti nije problem izdvojiti nešto novaca, uzmi IS-6, nećeš požaliti. To ti je bolja investicija od premium statusa, trajna, i pun pogodak za rusku granu. U akciji, tenk je bolji 100x nego na papiru, mene iznenadio i zaradom, i izvedbom ![]() Da moram birati jednu premium osmicu, kao najkorisniju, to bi bio taj tenk. Ovo ti govorim jer u T8+ htio ili ne, izbora nemaš- moraš prilično često trošiti gold ammo, ako želiš biti koristan timu, a to onda jako košta... Ti si izabrao granu gdje je baš gold presudan s obzirom na karakteristike topova, tj. definitivno najlošije komponente tih tenkova. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 19.07.2014. u 10:46. |
![]() |
![]() |
#6771 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bio si previše neodlučan,da si napravio tih 1700dmg u samom početku igre na hillu hill nebi puko' vjerovatno...previše pasivan...u početku si krenuo na krivu stranu,s heavyem...ali sve je to nešto što smo svi prošli,ja i dan danas s nekim tenkovima ***ne mogu reć da neznam gdje ić s 13k borbi*** ali ajmo reć da nisam siguran,pa ne budem u pravo vrijeme na pravom mjestu,ne stignem napraviti svoj doprinos... Treba vremena,puno borbi i doživjet puno različitih scenarija da bi bio relativno siguran gdje možeš napraviti nekakav bitan impact u borbi. Nemoj na otvoreno s heavyem,desno ti kempaju td-ovi s većim view rangeom i raznim kemperskim perkovima,nestat ćeš da neznaš ni što se dogodilo ![]() Ja s heavyem na toj mapi gotovo uvijek idem na hill ili u ulicu smrti (ovisi),tamo možeš napraviti najviše kao HT + top tier. Napredovao si ti puno od onog prvog replaya kojeg si stavio s IS3,samo rokaj! ![]() Btw pogledaj tu i tamo koji top exp replay na wotreplays s tenkom koji te zanima,ja dosta gledam streamere pa i tu dobijem ideju gdje,šta i kako...ali sve to skupa nije toliko ni bitno,jer play for fun i get a life faktori su prisutni,ipak je to samo igra...moraš biti freak pratit sve te sitnice,meni je wot postao gotovo svaki slobodan trenutak života,a nemam ga puno ![]() Počeo sam igrat T23E3,stvarno odličan money maker...teško je s njim vise od 2k dmg napravit ako igras agresivno,ali uz optiku dosta se uzme spottinga dmg-a...imam epic WR za sada u njemu ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/1015083#l...enspirit-t23e3 EDIT: Danas me bas ide,10 borbi 80% WR i 6 ace tankera! ![]() Tu sam skoro potrosio HEAT budala,slučajno stiskao 1,2,3 dok sam čekao odbrojavanje,srećom skužio... http://wotreplays.com/site/1015107#s...eenspirit-is-2 EDIT 2 : Vratio se s mora,reko' idem bacit jednu s peršinom...i opet ace ![]() http://wotreplays.com/site/1016046#k...enspirit-t23e3
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 19.07.2014. u 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6772 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6774 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6775 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene je igra odlucila pocastit sa sedam poraza za redom kao tipa:Sretan ti godisnji ![]() Moram li rec da wn8 niti u jednoj nije bio ispod 2500 i da svega u 2 nisam imao najvise dmg. ![]()
![]() |
#6776 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Vec sam zaboravio kako igra izgleda, 4 tjedna nisam je upalio :/ Ganjao sam neki job i sada sam to napokon sredio i slijedeci tjedan...kad upalim wot cuvajte me se :P kad krenem silovati siemke zazalit ce sto uopce igraju ovu igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6778 |
Guest
|
@Dottore: Pa, pogledaj cijene u premium shopu, sve je tamo (nešto preko 10k golda, mislim). Ali, poslušaj savjet CatKiller-a: probaj tenk prvo na test serveru pa vidi da li ti 100% odgovara. Ako ti je dobar, i ako misliš igrati ovu igru duže vremena- go for it ![]() |
![]() |
![]() |
#6779 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
is6 je naj noob friendly premium, ima premium mm pa tako je cesto top tier, ide u max tier 9 borbe. Ima jako dobar oklop sa svih strana te ga sedmice dost tesko probijaju. Top je klasika ruska, pogodi bez ciljanja ali promasi miljama i pri naciljanom do kraja. Ima jako brzo punjenje, manje od 10 sekundi. Fcm 50 je isto jako dobar samo ga treba znati igrat. T34 ima dobar top ali jako slab oklop osim kupole i ide u tier 10 borbe. SP je sranje, nekad bio dobar sad ga se busi bez problema.
![]() |
|
|