|
![]() |
#4298 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4300 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Na cemu su suci na ovom SP ? ![]() |
![]() |
![]() |
#4306 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
#4307 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4308 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Iako karikiraš, nema veze da. Kriva procjena Higuaina je da je mogao doći prije do lopte. To je situacija kao kad dva igrača trče prema lopti, jedan stiže mrvicu prije i igra loptom i tren nakon toga se sudare. Razlika je jedino što je jedan od njih golman i smije igrati rukom u šesnaestercu. Ključno je da je prvi igrao loptom. edit: Bumo videli ![]() Zadnje izmijenjeno od: generic. 13.07.2014. u 22:45. |
![]() |
![]() |
#4310 |
kenova?
|
Sto je ono po vama stvarno bio penal? Meni se cinilo relativno cisto, tj. odbokso je loptu prije nego je njega odnio (dakle da ga nije pokupio ovaj ne bi dosao do lopte). Mislim, volio bi da argentina dobije, ali mi se ono cini cisto |
![]() |
![]() |
#4314 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
a) golman je kralj u 5m/16m b) prvi je na lopti to kaj higuain ne gleda ne znači da je Neuer kriv. Znam da si nešto stariji, ali ovo je lapsus i pola druže. Razočarao si me kao čovjeka i kao komunjaru. Sram te i stid bilo. ima da ućiš pravila nogometa
![]() |
#4315 |
Antimićanin
|
Koljeno u glavu, bez obzira na loptu... Ne znam baš... No dobro. Vidićemo što kaže Mateo. Ako kaže da je to bio faul u napadu, posipam se pepelom ![]() Isuse koji festival promašaja... Ovaj Palacio je flop of the match. Definitivno najgori igrač na terenu. Kroos je mila majka za njega. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.07.2014. u 23:14. |
![]() |
![]() |
|
|