|
![]() |
#9961 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#9962 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
@Fatal Pogledaj sto kaze Lama. Uguglaj Dakele i Lama.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9964 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9965 |
Guest
|
nažalost malo su cijene paprene ![]() |
![]() |
#9966 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Meni se čine na Honoru 3C bolje slike. Trebalo bi vidjeti kako se ponaša Exmor RS u ZTE Red Bullu... |
|
![]() |
![]() |
#9967 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Newman N2 |
![]() |
![]() |
#9968 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Neo n003 |
![]() |
![]() |
#9970 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9972 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Evo nakon 4 mjeseca vjernog služenja iNew v3 je totalno krepao. Jučer je nakon svih sranja počeo titrati ekran i danas više uopće ne radi. Nisam ga zavitlao u zid. Samo mi na pamet pada kako sam mogao 1300 kn za nešto korisnije upotrijebiti. Tipa obrisat guzicu s njima... To bi bilo korisnije. Manje bi mi bilo žao. |
![]() |
![]() |
#9973 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#9974 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9976 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Baš gledam Zopo Zp320 od 200$ i navodi se da ima LTE. Kako nisam iskusan na kojim frekvencijama radi u HR, ima li tko infromacija bi li to uopće radilo kod nas?
#9977 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Možete li mi preporučiti neki dobar rom za coolpad f1 Sad imam 4.2.015.P0.140321.8297W Loše su mi slike s ovim romom, inew v3 ima puuuno bolje u odnosu na moje. Ruše mi se google mape, jučer mi je chrome bio sav blesav, danas opet normalno radi, kad uđem u postavke pa about device>system update settings onda me izbaci i i još 2-3 takve sitnice koje mi ni ne trebaju, ali ipak. Pa ako bi mi mogli preporučiti neki rom koji bi vama bio sad dobar da ga kasnije uopće više ne bi morali mijenjati. Jezik koristim engleski tako da ne treba biti multijezični . I ovo mi je prvi put da mijenjeam rom, pa ako bi mi dali i neke detaljne upute za dummies |
![]() |
![]() |
#9979 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9980 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja sam instalirao na Coolpada ovaj . Instaliraj prema uputama ispod i trebalo bi sve biti ok, treba nakon sto se upali jos jednom restartat uređaj i onda sve radi kako spada. Installation instructions: - Download zip file (rom) and Gapps and transfer that to SDcard - Turn on debugging on your phone, turn off quick boot, turn off phone (some folks remove battery now) - Press vol. up and power button together for at least 10 seconds. - You are in CWM now (probably) - Wipe data/factory reset, wipe cache partition - Mounts and storage: Format System, Cache, Data. Go back - Advanced: Wipe Dalvik cache, Reboot recovery - Install zip from SDcard -> choose zip -> your rom (zip) - Reboot to system Leave your phone now for 5 minutes, let it take a breath. |
![]() |
![]() |
#9981 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9982 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozdrav, Zanima me ako netko zna dali je ovo tvornički update androida na 4.4 za Zopo ZP780 odnosno dali je stranica sigurna za skidanje (traži mail)? http://www.zopomobileshop.com/conten...ile-latest-rom http://www.4shared.com/rar/T5j1Mjmqc...20140709-.html Ako je sigurno će biti još zainteresiranih za nadogradnju ![]() Hvala i LP! |
![]() |
![]() |
#9983 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9984 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Ako te ide engleski, ovdje sam stavio u prvih par postova sljedeće informacije u vezi Coolpada F1 (po redu):
Većina stvari iz uputstava je na google disku...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#9985 | |
Premium
|
Citiraj:
Nosio sam ga u jedan servis kad se odlijepio, ali mi je serviser rekao da neće imati posla s tim. Da sad ne pišem javno - bio sam tamo kod veleučilišta. Ako ti znaš neki drugi koji bi bio voljan probati javi na PM. EDit: zapravo, neću ga nosit nikamo. Ne ulažem više ni jedne lipe u njega. U kontaktu sam sa MobiCityem glede kupovine novog uređaja na koji mi je netko skrenuo pažnju. Nikad više mobitel iz Kine neće u moju kuću. Mislim, čak i može bit proizveden u Kini, ali garancija mora bit u EU. Želim si ostaviti mogućnost da u slučaju kupovine govna od uređaja mogu isti odnesti prodavaču i natjerat ga da ga pojede ako ga neće popraviti ili da ga mogu goniti do Strasbourga. |
|
![]() |
![]() |
#9986 |
Registrirao User
|
![]() |
![]() |
#9987 |
Premium
|
Vidiš Dakok, ja sam ipak uspio odoliti osvrnuti se na tebe i tvoj super mobitel. Ti puno duže proučavaš te kineze, kupio si jedan od najboljih ![]() |
![]() |
![]() |
#9989 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
I znam, unatoč tvom cinizmu, da su ljudi zadovoljni. Već ih se dosta javilo... One koji ne znaju kako instalirat rom, tu ne ubrajam. Još ![]() Uostalom, evo forum, pa ih pitaj.
|
![]() |
![]() |
#9990 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam kupio noname tablet za sitne novce i dobio Kitkat za njega, a za Samsung Galaxy S3 koji je kao fol premium mobitel, nisam. Oba uređaja su podjednako stari, btw, i kinez je ispao da ima bolji support. Ne bi se toliko ni žalio da Kitkat nije nemjerljivo bolji, tablet je jedno 5 puta responzivniji, pretpostavljam da je i sa mobitelima tako |
![]() |
![]() |
|
|