|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ajd javite i meni kad se osnuje klan, pa da iskusniji podijele s nama s honorom manjim od 10 neke cake i sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja večinom igram obični COD ovaj uo mi nekak dijeluje usporeno svi se s tenkovima napucavaju. U COD nema tenkova i tih gluposti nego čisti skill!
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
kak sad.... fleks di si sad kad je neka ekipa tu.... prvo nas zagrijes i onda pobegnes... a ovo isto ..."kad napravite sve javite mi" mislim fakat banana.... trebalo bi pitat "nedlezne" dal moremo imat svoj topic pod sticky za AA EXPERTS clan... da ne radimo www neznam dajte neku idjeu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
sta je ideja pala u vodu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo, ja se javljam....imam 15 god. igram pucačine (singleplayer mi dopizdio) pa bi prešo malo na multiplayer.....ajmo ljudi.....imal šta od tog projekta ili da zaboravim.....s tim da ja podupirem AA.... CoD mi dosadio, odkad je izašao igram ga..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
AA ti je Amreicas Army.. MP igra samo preko neta (osim treninga) posto imam 768/128 flat (kojem i nije potrebna sva ta brzini niti flat) pa se gustam... sasvim drugaciji osjecaj da s druge strane je mozak a ne AI... mada u nekim situacijama i to bi se dalo diskutirat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Evoh me dođo sa mora. Crn sam i zaboravil sam kak se drži miš u ruci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Javlja se regrut [PCEkspert]_GoGzS na dužnost ![]() Evo, ja igram, ajmo, di ste svi......osnujmo [PCEkspert] Team..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
JA SAM ZA BILO KAKAV KLAN ALI IMAM DIAL-UP-JEL MOZE BITI STA OD MENE????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ma fuck AA bolje cod 10 puta!!!! ![]() ![]() Nego gdje ce te nabavit server,trebete dic stranicu(forum) i kad to sve napravite |CW| vas izaziva na war!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Evo vam stranica koja bi vam mogla pomoci u organiziranju novog klana!!! http://www.cod-gamer.com/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo ja sam za nick mi je _TommeK_ stari nick je bio sL!m Sh@Dy pa me neki možda znaju dal ima koji doborovljac da mi pošalje 2,4 poštom dam mu u zamjenu nba 2006, fifa 2006 i novije igre neke po izboru |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Slažem se da je bolji CoD. Ja sam već u jednom klanu, ISF ak nekog zanima, i ne mogu bit u još jednom. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
evo aj igram AA i sad ajmo taj pcekspert klan osnovat,koja vam je fora kenjat po aa ako volite cod?napravite cod klan i gotovo,ustvari zasto pcxpert nebi bio i multigaming klan?bilo bi cist ok,pa evo ko je gazda st ose AA tice za pcxpert klan nek mi se javi na pm sta sve trebam,inace u 2 tjedna sa 10 na 20 honora dosao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|