|
![]() |
#331 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
To ipak nema veze sa precjenjivanjem vlastitih sposobnosti, jer to sto si bila (nagadjam), uzoran student, ne znaci da si sposobnija od drugih u voznji auta, ili nekoj drugoj radnji (poslu)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a jaj............ reala je da danas SVATKO mora valjda imati vozacki. i sposobni i nesposobni. dokaz je moja sestricna koja ima vozacki skoro 15 godina, a znate koliko je puta sjela za volan nakon sto je polozila? jednom. razlog je - boji se voziti. nije volan za svakoga. EOD. to sto pricate i usporedujete kojekakve faksove sa voznjom, ono, zesci shit. voznja ti treba lezati, trebas imati osjecaj za vozilo, za cestu, za promet, za pjesake / bicikliste, za kojekakve situacije i znati sta se dogada kada nagazis gas, kada nagazis kvacilo, kocnicu te koja je koja brzina. bilo bi lijepo i razmisliti kako sve to funkcionira, ali to je vec visa matematika za dobar dio zenske populacije (cast izuzetcima). ali da trebas biti pametan - ne, uopce ne. ali ti treba lezati ovo nabrojano gore, boli đoko onog busmana iz kako su pali bogovi na tjeme, pa mali pere range rovera na rikverc dok sjedi na sajbi ili kako vec....... taj je zavrsio fakseva, hej, sve po PS-u....... to sto netko pada vise od tri puta, ma dajte....... nije sposoban za poloziti, EOD. ajd, mozda priznajem ZG zbog velicine i kolicine pa je malo teze za poloziti, ali kad se polaze - treca po gradu, gdje je 50 ti vozis 40, razmak od 50 metara ispred auta, oci rasirene u potrazi za pjesakom i to je 99% prolaza. ne spominjem da se MORAS znati okrenuti na sporednoj cesti, znati gdje tko kada ima prednost, parkirati ovako/onako, to su stvari koje se podrazumjevaju da su proslost. da ne kazem kako su danasnji auti u autoskolama nekih 5 puta bolji od vremena kada sam ja polagao. nisi mogao birati jel benzin ili dizel, sta dobijes to vozis. a klasa je bila ono, punto, tvingo, uno, corsa i taj rang. trndekala koja ti osjetis svaku rupu, sto pocesto nije kocilo kako treba (garant ne kao danasnji iz autoskola), usko, maleno...... polujadno. pa se polozilo, iako je naravno bilo i kod mene ljudi koji su pali. i sta je najsmijesnije, 99% ljudi NECE priznati da su oni pogrijesili i da su oni krivi za neki fail. ne, skoro pa uvijek je netko drugi kriv, nikada pojedinac. tako da ja sve to uzimam sa debelom rezervom da ispitivaci ruse jer eto - im se rusi. ti ako odvezes u redu i postujes sve propise i zakone i normalno upalis auto i ugasis ga, nema te sile da ce reci - e pao si.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() A sto se straha tice, to moras rijesit sama sa sobom, ak ne sad kako ces kad polozis i sama budes u prometu a okolo trube i urlaju na tebe svasta o zenama za volanom ![]() Sretno iduci put |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() "Keep it simple, stupid" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
TU SAM! ![]() Mene je na prvom pokušaju lupila tol'ka trema da su mi se ruke tresle ![]() drugi put me isto malo trema 'ebala (ali puno manje nego prvi put) i k tome još dodaj ispitivača koji je na mene sa zadnjeg sjedala gromoglasno urlao zbog jedne situacije na cesti (za koju ja nisam bio uopće kriv) = 2. pad i onda sam fino na 3. vožnju otišao full opušteno, uopće se nisam brinuo šta će biti ako položim ili ne položim, o ovom ili onom sranju itd. samo sam se skoncentriro na cestu i znakove, sve je išlo k'o po loju. dozvola je sada u džepu, a ja radim 60km dnevno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
A ono kad vec svi pisu kako je bilo na polaganju da i ja napisem kako sam "sjebo" ispitivaca. Kad sam ja polagao bilo je pravilo da instruktor ne ide sa kandidatom nego samo dva ispitivaca. I sjedam ja tako u golf IV SDI i unutra dva ispitivaca vec cekaju. Cova je glavni i on komaduje kud se vozi i sta se radi a baba pozadi sjedi i samo tefteri nesto. Objasnjava ovaj meni sta treba da radim i kako treba samo njega da pratim sta mi govori i to je to. Kad on kaze lijevo, ja na raskrsnici lijevo, on kaze desno ja desno, u slucaju da ne kaze nista onda zovim ravno kroz raskrsnicu. Skonto? Skonto! Vozimo se mi oko pola sata i sve OK i sad on lagano putanju okrece prema mjestu odakle smo krenuli. Elem zvoni njemu mobilni i on se javlja. I prica, i prcia, nikad prestat, a raskrsnice prolaze. On je mislio da sam ja shvatio da treba da se vratim odakle smo krenuli, ali ja se pravim budala. Posto nista ne govori ja kroz sve raskrsnice samo ravno. Zavrsava on razgovor, okrece se meni i pita "Momak, pa da li si ti normalan?". Ja sam samo ladno pitao "Sto?", a mi davno izasli iz grada i fino poodmakli. Kaze on meni "Ja sam mislio da ces ti nas vratiti odakle smo krenuli". Fino objasnim covjeku da mi je na pocetku rekao da ako nista ne kaze da ja treba da vozim pravo i podsjetim ga da mi nista nije rekao dok je telefonirao. Samo je odgovorio "Ja...". ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jebada grande ti je dok ideš preticati fakin kombajna koji zauzme jednu i pol traku u selu. voznja u zagrebu je kamilica, jedini problem su vozači kratkih živaca koji trube ako ne kreneš na žuto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Citiraj:
pa meni mater položila iz prve recimo u zg, majko isusova ako bi joj dao da me na hitnu otpelja sa nožem u leđima, rađe bi propješačio... posudim joj auto tu i tamo isključivo zato kaj imam kasko, da nemam kasko dao bi joj rezervnu gumu iz auta. eventualno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Sigurno im neću ostaviti 1000 eura i odšetati dalje. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ne bih baš rekao da je to ono što je htjela reći. vjerojatno je mislila da ako ima ljud koji ni žmigavac ne zna uključit prije nego li što skreće, a položili su, onda bi i ona trebala položiti. a to je skroz oke za reć
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() e ak ti uplatim tih soma, oćeš obećat da ne budeš nikad više sjela za volan ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Banned
|
Citiraj:
ponašanja, jel. Hoću reći, ako su položili pacijenti kojima je u glavi takav mindset, onda ću i ja. Polažem dok ne položim i ne mislim se nikom ispričavat radi toga. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
|
Ljudi su (opcenito), ko muhe bez glave... Tak da izdvajati budale za volanom od pjesaka i slicnih biciklista, itd., nije ok. Ali to ces tek skuziti ako jednom polozis. Tebe smeta sto tamo neki cobani poloze,a ti ne mozes... Jedino to je izgleda problem... Ako ne ide drukcije, nabaci neku minicu, ovo, ono, i proci ces... Osim ak bas nemas srece. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
|
Krenula sam odgovarat nekaj drugo, ali pregrist ću jezik, bolje. ![]() Neće ti se nitko smijat ako padneš i treći put, kaj sad, al prvi put si govorila da su te srušili bezveze, a oduzela si prednost, sad su ti izmislili pješaka i pokušavaju zaradit samo na tebi? Mislim, na živce ide svima kaj umjesto da priznaš da si sjebala, govoriš ovakve gluposti i izmišljaš teorije zavjere. Pala si po drugi put, nikom ništa. Moj dečko je 2 puta pao, položio treći put, a radi ko tehničar na terenu i dnevno radi preko 100km i u dvije godine koliko vozi ima bolji vozački staž i bolji je vozač od ljudi koji voze po 20 godina. Tak da, to kolko puta padneš nema nikakve veze. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Skroz je normalno da ima ljudi kojima odmah sjedne vožnja i onih kojima treba više ponavljanja. Normalno je da ima tutleka koji vide samo auto ispred sebe i onih koji su svjesni svega oko sebe i znaju da će ih za 5 min 12 sec prešišat fićo registracije u broj sa 4 ubijene muhe na haubi. Al ovi koji traže krivce, a nikad ne mogu priznati da su sami krivi - oni su veći problem od bilo koga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Bazinga
|
Ja se slažem s iznad navedenim da nije najsretnije rješenje položiti u nekoj "zabiti". U manjim sredinama je kandidatima (možda) lakše položiti zato što nije tolika "gužva". Ali to ima itekako svojih loših strana. Nemali broj puta sam bio na suvozačevom mjestu takvih "vozača". Iskustvo koje ne bi nikome volio priuštiti. Jednom prilikom sam bio u autu koji je umalo skrivio prometnu tako što je skoro uletio u kontra smjer na križanju. Isto tako, hrpa mojih poznanika koji su položili od prve se ne usude voziti dalje od Križevaca. Njima vozačka služi "za po gradu" i do željezničkog kolodvora. E pa nabijem ti ja takvu vozačku... Inače, nakon što sam položio (od prve :P), brat, inače profesionalni vozač, me utrpao u auto i pravac u ZG i kaže "ako ne znaš voziti po ZG-u, ovo ti je prvi i zadnji put da voziš moj auto". ![]()
![]() |
#353 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Bazinga
|
![]() |
#356 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#357 | ||
Bazinga
|
Nitko nije rekao da je to pravilo. Ja samo kažem vlastita iskustva. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
Ja znam za još 2 ![]() 1 kod obilaznice i 1 još kad ideš od bolnice prema bazenima(?). Inače nije KC niš posebno zamorna sa cestama, ali ono famozno križanje kad ideš iz KŽ i skrećeš za obilaznicu je za puknut projektanta šakom... ![]()
![]() |
#359 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Ako produžiš ravno na tom križanju i na idućem, onom gdje su semafori, iduće križanje je ista priča kao i ovo tu...
![]() |
![]() |
#360 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
|
|