Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.07.2014., 02:23   #1171
simpleplan
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2013
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Malo se informiraj,nema doktora opće medicine koji ne preporučuje whey kao dodatak prehrani - čitaj - ZDRAVO

Ako je čisti whey za tebe kemija i otrov,jesi li svjestan šta konzumiraš dok jedeš kruh,meso,jogurt,mlijeko,salamu,sir,salatu,voće,povrće... & u 99% hrane on earth? Hrpetinu kemije,steroida,antibiotika,ITD!
Čudno. Jedan doktor kojeg poznajem tvrdi da će konzumacija Wheya u poznim godinama uzrokovati problema s bubrezima.
simpleplan je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2014., 11:29   #1172
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Misliš da to ne bi već bilo opće poznato da je istinito?
Staro 02.07.2014., 11:37   #1173
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Poznato je to da prehrana s visokim udjelom proteina šteti onima koji već imaju problema s bubrezima, a onima s normalnom funkcijom bubrega ne bi trebalo smetat.
flajpan je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2014., 11:59   #1174
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
do 150-200gr P dnevno koliko je obicnom smrtniku bez kemije dosta, ne stvara nikakve probleme
Staro 02.07.2014., 12:16   #1175
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor simpleplan Pregled postova
Čudno. Jedan doktor kojeg poznajem tvrdi da će konzumacija Wheya u poznim godinama uzrokovati problema s bubrezima.
Čudno.Jer to se odnosi na ogromne količine istog.

Sad da ja tebe pitam,šta je whey?

Svašta...

Uopće mi se neda raspravljat s ljudima koji nemaju pojma o čemu pričaju.

PRETJERAN UNOS PROTEINA U ORGANIZAM BIO ON IZ WHEY-A ILI MESA ŠTETI BUBREZIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čemu ovo onda???

Citiraj:
za odraslu, zdravu i neaktivnu osobu oko 0.8 g/kg tjelesne težine

za odraslog zdravog rekreativca oko 1.0–1.5 g/kg tjelesne težine

odrasli natjecatelji oko 1.2–1.8 g/kg tjelesne težine

tinejdžeri, sportaši u rastu oko 1.6–1.8 g/kg tjelesne težine

sportaši koji se bave sportovima izdržljivosti oko 1.2–1.6 g/kg tjelesne težine

odrasli koji izgrađuju mišićnu masu oko 1.4 – 1.8 g/kg tjelesne težine
Ne vidim da piše unos proteina u organizam neograničen???? Očito postoji razlog za to?????

Debilizam!!!! Reci doktoru da je fulao profesiju ako ti je rekao to što si ti napisao!!!!

Dajte ne pokušavajte sudjelovat u raspravi ako ste neuki o temi koje se hvatate i bez imalo argumenata!!!

Odoh maznut svoju mjericu!!!!

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 02.07.2014. u 12:24.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2014., 21:34   #1176
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Doktori govori da dizanje utega smanjuje rast,govore o stetnosti wheya,a krkaju te lijekovima koji se razlazu preko jetre kao i steroidi ( oralni ) i onda govore o stetnosti,nakljukaju te kemijom i *ranjima,ma no comment

Kao sto papcic kaze,nema se brige,jedino mene zanima,u dane odmora kad radim HIIT ili trcanje cca 30-tak minuta da li je dovoljno 1.5 gr P po kg ili da idem na 2 ?

U dane treninga drzim skoro 2 gr po kg...
blava je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2014., 08:45   #1177
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ja na off dane drzim oko 100-120g, a na dane treninga 160, na 80 kg
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2014., 10:24   #1178
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
ja na off dane drzim oko 100-120g, a na dane treninga 160, na 80 kg
I nisi primijetio gubitak mišićne mase tako nisko hehe ( broscience )..

Racunas li uopće ugljikohidrate i masti i uracunavas proteine iz zobenih i sličnih biljnih izvora ?
Staro 04.07.2014., 12:45   #1179
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

A koristim neki kalkulator od if-a, a za pracenie koristim mfp.
Jedino sta sam prosli tjedan falio u procjeni tdee kad sam krenuo u odrzavanje i pao sam jos jednu kilu, ali dan dva cheat daya ce vratit to u normalu.
U ovih 6 mjeseci definicije sam neko vrijeme povecavao kilaze, ali zadnjih mjesec dana jedva odrzavam vecinu, dok na benchu sam pao 5 kg dole.
Izgledom sam zadovoljan, plocice se naziru, a nakon ljeta idem na laganu masu da dobijem kvalitetnih 5 kg
Staro 05.07.2014., 22:39   #1180
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

zna li netko da li ima razlike ako posni jedem zlicom prije spavanja ili ako ga blendam sa vodom, napravim jogurt i popijem?

Lakse mi je popit naravno, ali me zanima da li zna netko ima li neke razlike kasnije u brzini razgradnje u tijelu? Isto tako i sa zobenima ujutro radim.
Staro 06.07.2014., 09:34   #1181
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
zna li netko da li ima razlike ako posni jedem zlicom prije spavanja ili ako ga blendam sa vodom, napravim jogurt i popijem?

Lakse mi je popit naravno, ali me zanima da li zna netko ima li neke razlike kasnije u brzini razgradnje u tijelu? Isto tako i sa zobenima ujutro radim.
Voda nema energetske vrijednosti tj.kalorije niti masti da uspori razgradnju tako da nema po nekoj logici nikakvog efekta na samu apsorpciju.

Ako ti se gadi posni sir,ja sam nasao super kombinaciju,kikiriki maslac i Milbona posni iz Lidla ( 250 gr cca 175 kalorija,30 gr proteina,masti nista skoro i 10 gr uh ) tako da isprobaj,samo sto je taj maslac kalorican,a ne mozes se zaustaviti na jednoj zlici ( yeah,diet breaker )

Mislim da ni nema puno veze ni sa zobenima,dosta dobra kombinacija P+UH i ja ubacim voce,uglavnom iako bi idealnije bilo whey,i posni je dobar ujutro ( svi govore whey je ultra brz,a realno 8gr wheya po 1h je maksimalno sto tijelo moze apsorbirati,a kazein manje od 5 gr tako da nije big deal. )
Staro 06.07.2014., 09:39   #1182
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Ma znam ja što trebati uzimati, nije mi to problem.
Samo imam osjećaj da varam kada navečer jednostavnom popijem jogurt od milbone. Dodaš malo vode i jednostavno popiješ kao da je onaj fini dukatov jogurt! :P
Zato me i zanimalo ima li kakve razlike.

A ujutro popijem mix zobene/whey/banana + suho voće. Ja ne bi uzimao ujutro nikakav posni, ujutro tijelu trebaju brzi proteini, a ne posni sir.

Bili su spustili u lidlu na 7kn ako se ne varam, pa sam uzeo jedno 15 komada, evo još malo pa gotovo.
Staro 06.07.2014., 17:03   #1183
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Gle,ja tebe shvacam,ti se drzis nekih zacrtanih normi jer 90 % fitness industrije se svodi da ujutro treba whey jer eto big dude says so,whey nije bas toliko ultra brz i at the end of day bitno je pogoditi kvotu proteina,masti i ugljikohidrata koji tebi cilj bio ( masa/definicija ).

Pratim puno YouTubera,znaci natural fitness ekipa i znaju si pred spavanje smiksati shake od 1000-1500 kcal ako ne stignu unijeti sve potrebne kalorije i makronutrijete,but guess what mijesaju kikiriki maslac sa whey ( da,masti usporavaju apsorpciju svih tvari ) sa bananom koja je fruktoza ( P+M+UH znaci po bro kodu sve ode u masne naslage ) sa sladoled ( visok GI i inzulinski indeks,znaci sve opet ode u masne naslage x2 ) i mlijekom,lol znaci jedan BB-er da popije ovo bi izveo hara kiri yeah right,opet su lean cijele godine,opet makeaju gainzze,kao sto rekoh to je glupost da ti tijelo poseze odmah sa misicima ako ne jedes pwm u roku jednog sata,da bi doslo do katabolizma opet ravnam se po istrazivanjima treba 24-48 h,samo pogledaj kakve ekipe imas koja rade intermittent fasting ( preskacu dorucak,2 jela u toku dana od 1500 kcal ) i opet spustaju bodyfat i makeaju gainzze...

Sad sam se raspisao,nadam se da ces shvatiti poantu mog posta

Nije sve kako kaze Jeff Seid,Kai Green ili ti nasi cijenjeni fitness treneri po fejsu koji su ne nakemijani nego mr.Toxic
Staro 06.07.2014., 17:18   #1184
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
ti se drzis nekih zacrtanih normi jer 90 % fitness industrije se svodi da ujutro treba whey jer eto big dude says so,whey nije bas toliko ultra brz
Whey nije toliko ultra brz? What the .. ?
Ko kaze da whey mora biti ultra brz i da ima razgradnju unutar 5 minuta?

Posni sir se razgrađuje 6 sati, dok se whey puno, puno brže razgrađuje. Logično je da ti nakon 8 sati sna trebaju brzo razgradivi proteini, kakav posni sir ujutro čovječe.
Mislim ti ga slobodno uzimaj ujutro, ja sigurno neću. Pojedem ga tako i tako 500gr svaki dan.

Uopće ne razumijem logiku iza toga. Ne držim se ja nikakvih zacrtanih normi nego jedem onako kako mi logika i ostatak svijeta nalaže.
Nisam nigdje napisao da će se svijet srušiti ako ne uzimam whey ujutro, ali se preporuča jer tijelu to ujutro treba.
I ne uzimam samo whey, nego uzimam i zobene i bananu i suho voće ujutro. Wheya stavim mozda pola mjerice.

To što netko ima neki drugi način, ja stvarno nemam ništa protiv. Maži sladoled prije spavanja, go go !
Ja si prije spavanja uzmem 250gr posnog smiksano sa malo vode i maznem riblju kapsulu da uspori razgradnju posnog.
Staro 06.07.2014., 17:34   #1185
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Sve pet,svatko ima svoju logiku i put,barem je taj fitness i bb-ing invidualan sport,ako nekom odgovara,shvacam meni ne more i obratno.

Staro 07.07.2014., 20:24   #1186
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Evo od mene jedno pitanje... Doma malecno dijete, posao od jutra do mraka, fuš, ovo ono... Jedini termin kad bi imao vremena za kakav trening je ujutro prije posla... Pod ujutro mislim na 5 ujutro, kaf se budim...

Pa me zanima, kolko je to pametno, radit nekakav HIIT, tipa P90x3, ujutro na prazan zeludac, eventualno crna kava? To je pol sata agresivnog treninga... Recimo probudim se u 5, popijem espresso i od 5:20 do 5:55 ubijem trening, tusiranje, PWM i na posao...

Frka me eventualnog katabolizma i nekakvih negativnih efekata, obzirom da je cilj masa/definicija...

Sto pojest navecer prije spavanja da bi bio spreman za takav trening? Ili se brinem bezveze...
perich je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2014., 04:55   #1187
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Hoće li netko naručivati sa myprotein štogod da se ubacim sa 5kg wheya?

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2014., 08:33   #1188
On1X
noob in da game
Moj komp

On1X's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
Evo od mene jedno pitanje... Doma malecno dijete, posao od jutra do mraka, fuš, ovo ono... Jedini termin kad bi imao vremena za kakav trening je ujutro prije posla... Pod ujutro mislim na 5 ujutro, kaf se budim...

Pa me zanima, kolko je to pametno, radit nekakav HIIT, tipa P90x3, ujutro na prazan zeludac, eventualno crna kava? To je pol sata agresivnog treninga... Recimo probudim se u 5, popijem espresso i od 5:20 do 5:55 ubijem trening, tusiranje, PWM i na posao...

Frka me eventualnog katabolizma i nekakvih negativnih efekata, obzirom da je cilj masa/definicija...

Sto pojest navecer prije spavanja da bi bio spreman za takav trening? Ili se brinem bezveze...

A nije bas preporucljivo radit HIIT na prazan zeludac, ali ako ti pase i radi na tvojoj "masi/definiciji" zasto ne. Dok ne probas neces znati.

Sumnjam da postoji obrok prije spavanja koji ce izdrzati jutarnji HIIT(ako spavas po 7-8 sati), osim ako se ne mislis buditi za neki meduobrok.
On1X je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2014., 09:14   #1189
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

mislim da je jako važno pojesti pošteno cca 2h prije treninga.
Ujutro, bez hrane, preporučuju jedino nekakav kardio. Ali bilo što teškog intenziteta, ne zvuči mi to pametno.
Staro 08.07.2014., 10:18   #1190
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Jesi ti radio HIIT meni na kraju dana bude muka odraditi jer te ubije a kamoli na prazan zeludac još kad zi šećer padne od tolikog napora neka hvala...

Bolje pojedi ujutro zobene + mlijeko ( voda već ako si hejter mlijeka ) i mjerica wheya i onda oderi
Staro 08.07.2014., 13:00   #1191
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Zašto svi "jedu" whey ujutro? Mislim znam sve te razloge, tijelu treba brzi protein ovo ono, al po meni, gomila BSa. Ajde shvaćam da to radi neko ko se priprema za natjecanje, ko je u treningu već 5+ godina pa mu je bita svaki gram svega, al ovak običnim smrtnicima, bacanje love. 10000 puta radije pojedem 150 grama zobenih sa mlijekom, medom i cimetom, i dva jaja uz to. Još jeftinije bude. Radije taj whey šta ujutro pijete, popijete u PWMu, tamo sigurno ima koristi što je i dokazano.

Nisam hejter wheya, i sam ga korostim godinu i više, al neki tu pričaju o njemu kao da je ne znam šta.. Real food over whey anytime.
Staro 08.07.2014., 13:19   #1192
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Molim te elaboriraj mi to real food vs whey sta je whey nego tekuća hrana.

Ima mikronutrijente ( kalcij,vitamine ),ima visok aminokiselinski profil,ima visoku bio iskoristivost i jeftin je i pristupacan izvor proteina.

Znaci sad po čemu real food over whey ? Drugo sto ce te minimalno zasititi,ali to je drugi par rukava...

Zašto ujutro zato sto mi se ne da jaja peći u 6 sati ujutro,stavim zobene mlijeko i whey i u mikrovalnu i odličan dorucak sa svime bitnim za manje od 2 minute.
Staro 08.07.2014., 13:57   #1193
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Zašto svi "jedu" whey ujutro? Mislim znam sve te razloge, tijelu treba brzi protein ovo ono, al po meni, gomila BSa. Ajde shvaćam da to radi neko ko se priprema za natjecanje, ko je u treningu već 5+ godina pa mu je bita svaki gram svega, al ovak običnim smrtnicima, bacanje love. 10000 puta radije pojedem 150 grama zobenih sa mlijekom, medom i cimetom, i dva jaja uz to. Još jeftinije bude. Radije taj whey šta ujutro pijete, popijete u PWMu, tamo sigurno ima koristi što je i dokazano.

Nisam hejter wheya, i sam ga korostim godinu i više, al neki tu pričaju o njemu kao da je ne znam šta.. Real food over whey anytime.
naravno da ćeš ga popiti u pwm-u.
Samo mi nije jasno tko ti moze braniti da stavis mjericu kada je potrebno i ujutro? Ili govoriti da to nije dobro? Zbog čega nije dobro? Zbog čega se ne preporuča? Tko želi neka stavi, tko ne želi nemora, taj nije upućen. Vrlo jednostavno. Nitko nije napisao ako uzme whey ujutro da ga ne uzima u pwm-u.

Ti uzmes zobene, mlijeko, med, cimet i dva jaja. Ja recimo uzmem zobene, vodu, bananu, whey i suho voće. "real food over whey" nema smisla jer je whey dodatak prehrani. Problem je što ja recimo napišem da ga uzimam ujutro, a pojedinci se javljaju kako to ne valja. To je pile of crap. Ako ti se ne uzima, nemoj. Ja ga uzimam sa razlogom. I ne, nisam natjecatelj samo ne volim radit ništa napola i bacat lovu u prazno.

Čim amateru spomeneš whey i grozdani, on će ti reći da nije olimpijac i da neide na natjecanja. Da ide tek tako da malo ojača. Sretno mu bilo. Bacat ce lovu na 100 stvari a nece napravit nista jer ne radi sve kako bi trebao. Upravo zato je potrebno napraviti što više je moguće kako treba, jesti što je pravilnije moguće, jer i za malo mišićne mase tu je potrebno jako puno faktora pogodit. Prehrana, suplementi, vitamini, san, povećanje opterećenja. Ako toga nema, nema ni napretka. U tom slučaju, smiješan je jedino onaj amater koji je trošio vrijeme i lovu na ništa Znam primjera mali milijun, idu samo da idu, a ne naprave ništa jer im je whey droga, a grozdani šećer kokain.

Dovoljno da ti fali JEDAN od faktora: san, opterećenje, prehrana, suplementi, pravilno izvodenje vjezbi, konstanta; i ti si na nuli, ako ne i u minusu jer si samo uništavao te jadne mišiće.

Uzmes ga UZ sve ostalo, dodaš pola mjerice u doručak, ne piješ ga samog. Tako i ja tebi mogu reci da bacas lovu sto uzimas mlijeko. Bio bi više u pravu nego ti sa wheyom. Ako shvaćaš razlog zašto ujutro treba uzimati brzi protein, zašto se tome protiviš? Pa zašto onda ne uzeti? 2 jaja su financijski tu negdje kao i manja mjerica wheya, pogotovo ako uzmes veći paket wheya.

Previše nebuloza na zadnjih par stranica se može pročitati. To tvoje mlijeko je manji real food nego sto je to whey protein.
Staro 08.07.2014., 14:26   #1194
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

ja isto kad sam pocinjao ici u teretanu prvih par godina nisam ni pomisljao na whey jer sam mislio da su to stereoidi, kemija i takve stvari.
moze se sasvim dobro izgledati ako se ne koriste dodaci prehrani ako je prehrana dobro sredena.

meni je isto tlaka peci jaja/mesinu za prvi obrok, pa je uvijek prvi obrok 100g zobenih+mlijeko+ lanene+banana
whey stavim ako odradim trening prije tog obroka ili ako znam da duze vrijeme necu jest
ali to su sve sitnice koji se ne treba zamarati,ako se vjezba rekreativno npr ako ne uzmes glukozu s wheyom, mjesanje masti i proteina i takve stvari

po meni najbitnije je na kraju dana pogoditi makrose, pokusat povecavat opterecenje svaki put, ili na cutu odrzavat iste, i dobro se naspavati, drugim sitnicama se ne zamaram previse
Staro 08.07.2014., 14:36   #1195
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
moze se sasvim dobro izgledati ako se ne koriste dodaci prehrani ako je prehrana dobro sredena.
Valjani razlog za ne uzimanje dodataka prehrani ne postoji.
Staro 08.07.2014., 14:47   #1196
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Molim te elaboriraj mi to real food vs whey sta je whey nego tekuća hrana.

Ima mikronutrijente ( kalcij,vitamine ),ima visok aminokiselinski profil,ima visoku bio iskoristivost i jeftin je i pristupacan izvor proteina.

Znaci sad po čemu real food over whey ? Drugo sto ce te minimalno zasititi,ali to je drugi par rukava...

Zašto ujutro zato sto mi se ne da jaja peći u 6 sati ujutro,stavim zobene mlijeko i whey i u mikrovalnu i odličan dorucak sa svime bitnim za manje od 2 minute.
baci oko na predavanje od paula checka

udri u google: paul chek the dirt facts

nije direktno vezano ali se u jednom djelu referira i na taj dio.

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Valjani razlog za ne uzimanje dodataka prehrani ne postoji.
Postoji i jako je jednostavan, ako se dovoljno dobro hraniš nemaš potrebe za dodatcima.
6Finger je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2014., 15:27   #1197
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Postoji i jako je jednostavan, ako se dovoljno dobro hraniš nemaš potrebe za dodatcima.

Na mojih 75 kila, 2gr P po kg je 150 gr P dnevno, na mjesecnoj bazi ispadne 4,5 kg Proteina....

Iz iz bezokusnog Myproteina za 400 kn dobijem 4kg proteina.

Kila pilecih prsa s placa je oko 35-40 kn, 4kg proteina iz piletine ispadne ~720 kn.

Milbona je 11kn, jedna ima 60 gr P, za 4kg proteina moram ih pojest 75 komada ~825kn

400 vs ~720/825kn....a zivimo u drzavi u kojoj zivimo...

Zasto whey nebi bio dio te dobre ishrane?
Staro 08.07.2014., 15:35   #1198
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Ok, taj bezokusni je naisplativiji, ali neces.ubacivat.150 g p na dan od toga, nego je poanta da se zdravo hrani i vecinu makrosa pogodis normalnom prehranom, i jos mjericom dvi na day wheya dodes do te cifre.
Meni jedna vreca od 5 kg traje 5 mjeseci, je.uzimam jednu mjericu ujutro uz zobene i jos jednu iza treninga i to je oko 40 mjerica mjesecno.
Staro 08.07.2014., 18:30   #1199
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Očekivao sam ovak neki val hejta

Zašto sam rekao real food over whey, zato što je moje mišljenje takvo. Vi mislite da je whey bolji od jaja, mesa, posnog sira. Okej, svakom svoje. Slobodno Vi šamarajte i pol kile wheya dnevno, niko Vam ne brani.

Ne, ne morate svako jutro peč 2 jaja (koja su btw gotova za onak 2 minute), možete skuhat 10 komada odjednom i pojest ih svako jutro dva. Čemu kompliciranje?

Ak je itko vidio neke neviđene rezultate zato što uzima pol mjerica wheya ujutro prije doručka, svaka čast. Ja ne vjerujem u to.

I kad ste već krenuli s tim 5 kila wheya 400kn, 5 kila ovog ovolko onolko.. Kura metana je 500kn i dat će više rezultata neg sva ta hrana i whey zajedno pa je opet rijetko ko uzima. Ak je neš jeftino ne znači da je odma samim time i bolje od ostalog.

Whey je osimšljen kao dodatak prehrani koji se koristi u PWMu, sve ostalo je PO MENI bacanje para u smeće. Lako je onim pederima estetskim pit 4 šejka dnevno kad ih sponzoriraju, i ja bi da mogu.
Staro 08.07.2014., 18:41   #1200
Xizor
Premium
Moj komp

whey, dekstroza, suplementi sve je to droga.

Manite se vi djeco te vezbe i prica i recite mi od kojeg 'roida cu najmanje rejđat. To ce da me napumpa stogod bilo :P

/troll

Samo vi nastavite, zgodno mi citat ovo
Xizor je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno