|
![]() |
#6661 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@TB Bome ste ih fino nakantali. Kaj napravit kad ti bot uzme top gun a riješio si partiju? Opet imaš top gun (6 killova) ![]() http://wotreplays.com/site/979780#se...-bulj0-amx_50b
![]() |
#6662 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad smo kod japanaca i armora, hoće i on nekad dingat http://wotreplays.eu/site/980023#self Nešt me hebe wot, pa sam moro ponovo pokrenut igru TK best kill ![]()
![]() |
#6663 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
First game first class,T44 mi se sviđa...ali 175 pena ne,apcr all the way. Potrošio sam 1900 golda na free exp ![]() http://wotreplays.com/site/981897#er...eenspirit-t-44
![]() |
#6664 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Neznam koliko imas bitki s medium tenkovima tiera 8+. Ali na t44 cisto je dovoljno 175 za skoro sve situacije. Sto ce tek bit na t54 kad si 95% protiv desetki, trebat ces dignut kredit za gold ![]() Jer ako se nalazis ispred hevy tenka onda krivo igras ![]() Ok, dode i do toga, i tada se prebaci na par zlatnih. Znam da sam pregrinda i t44 i t54 sa nesto sitno ispucanog golda, jer jednostavno nije bilo potrebe. Jos da se nisam mucio sa stockanima, e to je smrt. O e50 da ne pricam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6665 | |
Premium
|
Citiraj:
Već sam se naviknuo da ako u 90% slučajeva ja ne potegnem,gubimo partiju...za to mi treba penetracija,dmg,nemam vremena ni volje za 50% penetracija...kad vidim priliku za pucat u bok,ne pucam gold,kad moram peek a bo gađat frontalno pucam gold,pogotovo s distance... Tier 8 mediumi su većinom s devetkama i desetkama,175 pena je suludo...200 pena na t54 je već druga priča,kad bi imao 200 nebi se žalio...s 175 ne možeš ni donju ploču penetrirat kod mnogih tenkova,iako bi na papiru trebalo proć...no uvijek je neki nagib u pitanju,rijetke su idealne situacije. T54 s druge strane ima i armor za razliku od t44 ![]() Koliki ti je avg dmg na t44? Ja gledam da mi na mediumu bude minimalno 2000...nakon cca 200 partija kad je izgrindan ful. EDIT: Si ti Tomeeee? avg dmg ti je na t44 1353...što je dokaz da ti 175pena nije dosta! ![]() ![]() EDIT 2 : Evo ti primjer,STA koji mi nije sjeo...AT15 sam trebao gađat,em ga nisam mogao pogodit u weakspot,em ga nisam penetrirao...zajebi priču,montiram gold i bok...moj tim gubi,naravno,opet treba izlačit poraz u pobjedu i tako stalno. http://wotreplays.com/site/983462#si...enspirit-sta-1 Uopće me ne smeta ekipa koja puca gold al koja zna šta radi,a ne ne crvene siemke koje s tigrom 2 ostanu kempat u bazi...i ti lijepo nakon fajta ideš u njihovu bazu s is3,nakon što si napravio 3-4k dmg i 5 killova,dočeka te tigrić s 150wn7 rokne te goldom i skine ti zadnjih 200hp-a sta si imao...on je napravio taj jedini dmg,tih 200hp-a,a ti si izgubio bitku s 4000dmg i 5 kilova ![]() P.S. Na kraju se može vidjeli server reticle lag,kad sam doletio na STA,gledam replay top gleda u njega i da cu pucat,on opali 2 metra lijevo... A najviše smeta kad mi se pomiču uništeni tenkovi...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 05.07.2014. u 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6667 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma oke, slazem za vecinu. Ako ciljas na takav dmg i wr onda ti i treba samo gold. Ali ovaj gore replay ako dobro vidim si top tier, treba ti gold za 3-4 tenka ako naletis na njih frontalno. Valjda si ih tu ispucao nisam pogledao( nemam updetan wot, pauza). Ma kako si me nasa? Haha Nemoj meni gledat t44 ![]() Jos pola partija stockan. Koliko si natuka do sada avg dmg na t44?? S goldom na t54 bez problema ces moc imat preko 2500. Inace taj lag mi se dosta cesto dogadao. Izletis iza kuce, naciljas, cjev i nisan okrenuti prema tenku, a ono pogodi kucu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6668 |
Premium
|
Ispucao sam barem 6 golda na AT15,gađao sam ga frontalno...prvo nisam mogao pogodit weakspot s regular ammo,reko' zajebi priču gold i in ur face ![]() Ma ne volim gubit,to mi ubija zabavu...play for fun,play for win ![]() P.S. Ima par postova ranije si mi bio pokazao rezoluciju screenshot,a ti mislio da si i dalje anoniman... ![]() ![]() S t44 sam odigrao samo jednu...sad grindat STA da kupim type 61 dok je na popustu...
![]() |
#6669 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() jel' to ona sa AMX50B? ![]() Jeb'ga, mislio da ću barem jednoga stresti u leđa, kad ono tri cijevi u mene uperene spremne...'beš ga, a baš zato sam ga i izvadio iz garaže jer ima "lampu" na 97% i jedina je desetka bez toga 6-th sense-a, da pokupim 2x2x (2x na pobjedu +2x na specijal za posadu), ali budala zaboravio na lampicu. Još si kontam: "fiino, ništa ne gori, ovi su svi na drugoj strani, he,he...". A ono tamo-kita ![]() T110-E4 zakempan me rokne prvi, a potom ona dva gofna od bat-ova za koje sam vidio da idu na kontra stranu (očito su se vratili) me zapale i- pa-paaa...ode ja prvi u kod Manitua na druženje, ehhh... Inače, ne koristim više xvm tako da nemam pojma statse pred bitku, opterećivalo me to bespotrebno, bolje mi je ovako ![]() A stvarno, najdebilnija danas, i baš ta pred "svjedocima" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6671 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 05.07.2014. u 18:35. |
![]() |
![]() |
#6673 |
Guest
|
Vidim nisi izgubio stare dobre navike, WT te nije zatrovao ![]() A mene ide k'o budalu šamar, sada na 64,2% (34/53), digao wr za 2dana za 0,04% ![]() Ovo je stvarno sprdnja, ma i da se hitim svaki put sa litice, ide: win-win-win... Eeeee, moj WG... ![]() |
![]() |
![]() |
#6674 |
Premium
|
http://wotreplays.com/site/984050#mo...enspirit-sta-1 Sad gledam replay! Dok sam bio u igri,kada sam provirio pred kraj borbe vidio sam samo tigra,ne i t28!!! Sad gledam u replayu potpuno druga priča!!!! O bože!!!! I na kraju suicid,htio se bacit na naseg SP-a i poginuo ![]() EDIT: Evo i najbolje do sada s STA,bilo bi preko 6k štete da nisam budala pucao HE u dupe T34 (bio AFK,slag na kraju ![]() http://wotreplays.com/site/984107#mi...enspirit-sta-1 I kupljen : 'Type 61' successfully purchased. Spent : 2.520.000
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 05.07.2014. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6676 |
Premium
|
![]() |
#6677 |
Guest
|
Da, i ja tako imam podešeno: stabilizator, rammer i vent, i čini mi se najbolja kombinacija... Sada ga samo istrpi do nadogradnji, i samo udri ![]() Ja mislim da će ti se svidjeti. ![]() |
![]() |
![]() |
#6678 |
Premium
|
Neznam zašto koristite EGLD ako se može montirat Ver stab. Ja na mediumima imam umjesto ventilacije optiku, a možda budem i na heavy-e montiro, jer nikad dost view rangea. Što je na mediumima bitno da prije spotaš protivnika nego on tebe Probaj ovaj serverski nišan, dost ljudi ga koristi, to je stari i točniji je od ovog ingame. https://www.dropbox.com/s/6r0p09ad66...er%20cross.rar
![]() |
#6682 |
Guest
|
Ja sam malo zaigrao nakon stanke od skoro 4 tjedna i razvalio sam... 71% WR ovaj vikend, uz 3300 WN8. Odmor dobro dođe. ![]() |
![]() |
![]() |
#6683 |
Premium
|
Evo link sa foruma u kom je objašnjeno
![]() |
#6684 |
Premium
|
Eto pao je i Ace s T44,bilo je pitanje vremena ![]() gold ammo ftw http://wotreplays.com/site/985565#li...eenspirit-t-44 Da sam pucao 175 pena,nebi izvukao borbu i nebi dobio ace,završio bi s porazom i 1500dmg ![]() Sad pogledao replay,mogao sam dosta toga i s regular gađat pogotovo ove bočno,but no time to think ![]() I kako mi je tigar 1 napisao,go home gold noob ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 06.07.2014. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6685 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jučer kupio is-7, prvi dojam K A T A S T R O F A, ne mogu izdržati 1 min u borbi, jesam li se negdje pojavio, već me nema... Tier VIII tenkovi me buše od napred... ja ne znam jel tako igrica poštimana ali ovo je očaj za igranje, is-8 je bio uber zvjer...a glasi za paper tank. BTW, tko nije, neka si kupi KV-1S tier 6, po meni daleko najbolji tier 6, a meni i najbolji tenk od svih koje sam igrao.
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 06.07.2014. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6686 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |