Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.06.2014., 22:16   #7711
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ti si slučaj za promatranje, niš drugo
Ne znam što ti ima dojaditi, hekensleš kak god okreneš...

Staro 20.06.2014., 11:34   #7712
gaggo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
Uzeo sam si RoS i sa svojim buildom zasad ok prolazim zadnju tezinu sa sliderom na pocetku. I u sat vremena sam skupio nove iteme koji su bolji
gaggo je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2014., 13:33   #7713
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma igra nemoze da dosadi, nikako :P , ja evo sinoc opet dosao na svoj acc, probao ga prodati ali ga bas nedam za dzabe, pa kako da si ucinim igru zabavnijim, svu opremu rasprodao a likove izbrisao, sad lagano sve ispocetka (osim gemova i golda, a i paragon ostao, naravno).

Sa idem prema lvl 70 solo pa opet skupljanje opreme i lagano dizanje svih 12 likova do 70, znaci zabave nemanjka iducih par mjeseci tempom kojim ja igram.

A kad mi opet dosadi samo likove sve izbrisati.
Ti si poseban slucaj haha
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2014., 03:42   #7714
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Danas mi doslo da zaigram wizza, napravim jedan brzi rift i padne mirrorball. Ja si taman par minuta prije razmišljao što bi bio dobar upgrade :-)

Chest pored, chantoodo wand ili kak se zove već. Reko ide me sreća, odigro još jedan, pale firebird ruke i još jedan mirrorball. Fali mi samo shoulder za set sad, i padne frendu ingame. Čuo sam da su ga oslabili, ali ide sad wizzy na t6, kao treći lik na toj težini. Još 3. Kontam da ću WD-a bez problema, za crusadera ostavljam thornse, ali monk je problematičan. Eto ti zabave JozicA, bez brisanja likova.
Staro 25.06.2014., 18:41   #7715
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
San svakog barba

potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2014., 23:32   #7716
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Hahaha kuuul, ovo sa leapom kad sva 4 barba skacu je kul

Danas jedno veliko razočaranje, konačno dobio Taskere (dex, vit, 7AS, 9.5CC reroll), očekivao sam da će sentry na DH početi razarati znatno brže, ali ništa od toga. Cindercoat i marauder ruke umjesto taskera i marauder chesta i moje aktivno sudjelovanje u borbi sa multishot/CA combom je PUNO efikasnije od čekanja 3 sec cooldowna i izbacivanja 5 sentrya. Dok ja stvorim treći sentry već je pack monstera na T6 odavno mrtav :/

Pa eto ak netko ganja taskere na DH ko ja, nije to nešto ak ne dobiješ trifecta i ako nemaš bonus to sentry skill na shoulderima i quiveru... Ima netko tasker-sentry build i kako mu to funkcionira?
Staro 26.06.2014., 02:35   #7717
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Staro 26.06.2014., 14:14   #7718
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Ha ha ha ovo je predobro
Staro 28.06.2014., 19:21   #7719
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Može li mi netko reći gdje sigurno a i povoljno kupiti diablo 3 cd key?
SaleFFS je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2014., 19:29   #7720
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Može li mi netko reći gdje sigurno a i povoljno kupiti diablo 3 cd key?

Moja preporuka G2A.com , uzimao više puta , brzo, jeftino i sigurno.
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2014., 20:22   #7721
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Hvala na preporuci, vidim da se svugdje vrti cijena od 200kn, uplatio i došao key za 2 min.
SaleFFS je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2014., 23:35   #7722
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ako netko želi isprobati RoS, a ima samo vanillu, može skinuti PTR za RoS.

Isprobano radi
Staro 02.07.2014., 19:17   #7723
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Eto ja vec par dana pomalo igram RoS i pojavio mi se cudan problem, naime kod ubijanja monstera ili otvaranja skrinja, bijeli/sivi i legendarni itemi te set(zeleni) itemi odmah mi se pojave,ali zuti i plavi kasne s pojavljivanjem oko 6sec, nekad se pojave za 5 a nekad za 7 sec. I to samo na EU serveru, Na americkom sve ok, pa sad nemam pojma koji je klinac, malo me iritira jer kad igram neda mi se cekati 7sec da vididm sto je palo, plavi ili zuti.

Jel netko ima slican problem ?
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2014., 19:33   #7724
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Meni se nakon zadnjeg apdejta igra random minimalizira na desktop, znači ne ruši se nego samo me baci na desktop, nekih cca svakih 10-15 min. Jako zanimljivo kad se koljem sa masom .
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2014., 16:06   #7725
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Eto ja vec par dana pomalo igram RoS i pojavio mi se cudan problem, naime kod ubijanja monstera ili otvaranja skrinja, bijeli/sivi i legendarni itemi te set(zeleni) itemi odmah mi se pojave,ali zuti i plavi kasne s pojavljivanjem oko 6sec, nekad se pojave za 5 a nekad za 7 sec. I to samo na EU serveru, Na americkom sve ok, pa sad nemam pojma koji je klinac, malo me iritira jer kad igram neda mi se cekati 7sec da vididm sto je palo, plavi ili zuti.

To se događa otkad su patchirali onaj problem s krivim računanjem dpsa na elemental oružju. Dakle 2 mjeseca.

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Meni se nakon zadnjeg apdejta igra random minimalizira na desktop, znači ne ruši se nego samo me baci na desktop, nekih cca svakih 10-15 min. Jako zanimljivo kad se koljem sa masom .
Ako igraš windowed fullscreen mode ugasi ga i probaj opet. Provjeri što ti se vrti u pozadini

--

Utorak nisam igrao, upalim jučer (srijeda) i crknem više puta sa barbom i dh u 2h igranja nego što sam umro u zadnjih mjesec dana, većinom od electrified affixa. Dvije one munjice su dovoljne za DH, a barb skoči na elitu i instamrtav je. T6 težina, 1000 resista cca...

Ko da su opet pojačali to... Neam pojma. Dvojica frendova potvrdili isti problem. Baš su me ispizdili
Staro 03.07.2014., 21:34   #7726
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jok, igram samo na fullscreen. A nešt su smrdali jer mi s nijednom igrom to ne radi, a kažem nije ni prije u Diablu do zadnjeg apdejta.
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2014., 00:09   #7727
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Čekaj peč ili fix, nema druge. Jedan lik ima problema da se disconnecta igra kad koristi skill whirlwind. I to samo ako i kada njega koristi, sve drugo je probao i radi normalno
Staro 04.07.2014., 01:43   #7728
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Tko zna kad izlazi novi patch?
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2014., 02:34   #7729
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

nitko
Staro 04.07.2014., 15:54   #7730
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
jel mi može tko reći što bi mogao poboljšati na mom barbarianu?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/S.../hero/17044949
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2014., 20:50   #7731
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma barbar nije zabavan za igrati, probaj crusadera, ja levelirao u par dana prvo barbara na lvl 70 pa s njim do T2, pa muku mucio, morao T1 igrati, dosadilo a i drop uzasan, mi pa ajmo crusadera probati, cim sam ga digao na 70 prebacio par komada opreme s barbara, vidim T1 laganini ide, jutros par sati igrao T2, prelagano s crusaderom zasada, ali jako zabavno, narocito dodatak koliko golda s poda pokupim toliko mi armor skoci na 5sec, pa u kombinaciji s preko 1150% golda na T2 ubitacna kombinacija.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2014., 00:05   #7732
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Meni upravo suprotno, raekor ili leapquake buildovi su zabavni, stalno se krećeš i moraš znati gdje ćeš. Kod crusadera je u pravilu drži shift izrokaj spender, generator, ako zagusti mountaj konja. Previše je statičan prilikom napadanja i tak je sa svakim buildom koliko sam vidio. Nisam ekspert za njega baš zato jer mi se ne igra dok ne skupim invoker ruke pa probat thornse

@john: S ovom opremom nema što ne trebaš promijeniti.

Reapers wrapsi ako ideš na fire (HOTA ima fire runu) onda moraju imati fire dmg.
Naći recept za devastator oružje i izcraftati ga, dobiješ odličan wep za malo muke.
Cinder ako nisi prerolao, armor obavezno u vit.
Amulet ćeš lako naći bolji. Obavezno CC i CD na njemu, a ako još imaš i str ili fire skills bonus, kamo sreće.
Aughild 2 set iscraftati, naći RoRG.

To bi trebalo biti dovoljno za t4.

Ostalo kako će ti padati. Ak ćeš imati imalo sreće raekora se da nafarmati u 15h igre. Might of the earth set je po meni malo teže pronaći, ali isto pada.

I tako, ovisi što želiš igrati, WW buildovi su zabavni ali dalje od t4 nećeš s njima doći, jednostavno premali dmg rade.
Pet Barb sa 4 dijela IK je isto relativno lagano skupiti.

Ako imaš pitanja pucaj

EDIT: danas pao Kridershot. Nakon Taskera još jedno razočaranje. Način na koji sentryi računaju svoj dmg i skaliraju attack speed je očajno izveden. Zasnivati dmg skilla na dmgu oružja bez ubacivanja brzine napada u jednadžbu, ili osakatiti benefite bržeg napada je kriminalno loše. :/
I dalje 2h xbow sa sto vecim dmgom i obaveznih +10% dmg affix, druge nema

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 05.07.2014. u 00:48.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2014., 00:48   #7733
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Evo moje barbarice ... za t2 maksimalno, dalje je preslaba. Prije je ova klasa bila zakon, danas je njesra, bolje crusadera drmat jer može raditi odličan dmg.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2014., 01:03   #7734
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Tak sam i ja mislio za barba, ali je na kraju bolji neg sam mislio. Doduše za normalni t5/6 grind treba rijetka oprema.

A većina ljudi koja ima solidne iteme ima totalno krive rollove na njima.

hylem: shoulderi -> vit. Puno više lifea od 15% life.
chest -> armor ti ne treba, ako je neš zarolano nađi drugi. Vit obavezno, all resist isto tako
boots -> ista stvar, ako nemaš bonus na skill koji koristiš to prvo mijenjaš u nešto konkretnije.
magefist -> nemaš ni CC ni CD na njima, moš ih bacit u smeće kolko su loše

Kredes flame u CC. Endless walk set promijeniti u nešto drugo.

Općenito u nakit stavljati CC i CD, amulet bonus na skills.

Passive superstition umjesto rampage.

Paragone u cooldown reduction, u helm dijamant stavit, to je 20% CDR.

I tak. Možda probat neš drugo osim fire builda.

destrov barbar LOL T6 too easy pwn uber
Staro 05.07.2014., 01:52   #7735
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
@john: S ovom opremom nema što ne trebaš promijeniti.

Reapers wrapsi ako ideš na fire (HOTA ima fire runu) onda moraju imati fire dmg.
Naći recept za devastator oružje i izcraftati ga, dobiješ odličan wep za malo muke.
Cinder ako nisi prerolao, armor obavezno u vit.
Amulet ćeš lako naći bolji. Obavezno CC i CD na njemu, a ako još imaš i str ili fire skills bonus, kamo sreće.

To bi trebalo biti dovoljno za t4.

Ostalo kako će ti padati. Ak ćeš imati imalo sreće raekora se da nafarmati u 15h igre. Might of the earth set je po meni malo teže pronaći, ali isto pada.

I tako, ovisi što želiš igrati, WW buildovi su zabavni ali dalje od t4 nećeš s njima doći, jednostavno premali dmg rade.
Pet Barb sa 4 dijela IK je isto relativno lagano skupiti.

Ako imaš pitanja pucaj
Imam ovaj Aughild recept.. Napravio sam si shouldere.. Nikako da mi padnu neki ok itemi.. Sve što padne je čisto sranje.. Gdje je najbolje farmati?
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2014., 02:23   #7736
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Si probo rift it forward? Ja dosta brzo tako zgiram lika? Odem radit bounty na normal sa nekim likom koji je brz ( tipa DH ili barb ili monk, ma zapravo moze bilo koja klasa samo treba pravi spec ) skupim masu onih "kljuceva". I odem u rift it forward, udem unutra uzmem 100 shardova i otvorim rift i leave game. Opet u drugi i tako u krug dok ne potrosim sve rift "kljuceve". ( cca 100 sharova svakih par minuta ). Na gamble dobim setove koji mi trebaju, dobacim neki aughild recept nafarmam ring. I deri onda dok ne skupis Best in slot
Staro 05.07.2014., 09:05   #7737
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Jel igra tko PTR, jel testirao te "nove" riftove?

Meni se sama ideja Season-a ili ti laddera ne svida, jednostavno postoji puno drugih opcija da igra bude fun a ne da moram iz pocetka sve.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2014., 09:31   #7738
Komba
Premium

Datum registracije: Aug 2013
ravkan, jel mi mozes malo pojasnit taj "rift it forward"? Imam preko 200keyeva pa bi se to dalo iskoristit, ne?
Komba je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2014., 09:51   #7739
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:

Ovo se i meni dešavalo da dropovi kasne, ali ne stalno.

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Hm... Jesi li ručno podešavao neke key bindinge? Meni je Heal stavljen na jednu od tipki miša i znalo me izbaciti kada stisnem tu tipku. Prije mi se to dešavalo dosta često, u zadnje vrijeme rjeđe.

Citiraj:
Ili Cain Set?
Ovaj set radi, isprobano. Dropova ima puno više, samo nemojte se nadati da će vam legendary padati kao blesavi (ipak piše Magic Find, a ne Legendary Find)
U svakom slučaju dobar za nakupiti materijala za craft.

Ako se pak radi o +dmg na elite onda bolje neka traži Stone of Jordan

Citiraj:
Utorak nisam igrao, upalim jučer (srijeda) i crknem više puta sa barbom i dh u 2h igranja nego što sam umro u zadnjih mjesec dana, većinom od electrified affixa. Dvije one munjice su dovoljne za DH, a barb skoči na elitu i instamrtav je. T6 težina, 1000 resista cca...

Ko da su opet pojačali to... Neam pojma. Dvojica frendova potvrdili isti problem. Baš su me ispizdili
Također sam na 1000-1100 resista cca sa WD.
Arcane (jailer također) i Frozen me ubijaju kao zeca na T6.
Opet ti ovisi na kakve packove naletiš.
Ako su Act V monsteri bolje zatvoriti rift i početi novi.

Citiraj:
Autor Komba Pregled postova
ravkan, jel mi mozes malo pojasnit taj "rift it forward"? Imam preko 200keyeva pa bi se to dalo iskoristit, ne?
Imaš 2 tipa igrača: runnere i leechere.
Želiš biti među ovim drugima, znači moraš imati hrpu ključeva.

Stvar je jednostavna: communities pa traži "Rift it forward" i upadaj u sva 3 koja nađeš.
Nakon toga sjediš i gledaš community chat.
Ljudi će postati nešto tipa "T3 at Boss, lowest opens" ili "last opens" itd. i klikaš na nickove u chatu i na "Request party invite"
Ako ispadne da si ti najniži level po paragonu ili da si zadnji ušao u igru na tebi je da otvoriš novi rift i napustiš igru.
Znači farmanje XPa i shardova na Rift Guardianima.

EDIT: Zaboravih reći da moraš uključiti Community Chat. Stisneš "Shift+O" dok si u menus i "Join Channel" na svaki community.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 05.07.2014. u 12:35.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2014., 12:11   #7740
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ako netko hoće pomoć prilikom gearanja ili samo želi farmat nek se javi, gore ima profil. Dodajte me ingame, a uglavnom zaigram od 18-23h, ako se ne javljam igra netko drugi

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na