|
![]() |
#9631 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Dosao mi je Xiaomi power bank i imam problem.Kada ga spojim na mob radi dvadesetak minuta i nakon toga se ugasi i vise ne puni te ga moram ponovo upaliti, ima netko rjesenje za taj problem? |
![]() |
![]() |
#9633 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9634 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Kaže tamo kao neka "susan" da nisam bio logiran kad sam napravio narudžbu a ja znam da jesam, sad tko je tu lud... stoga moje narudžbe pod my orders nema nit će biti, eto, međutim paket će biti poslan |
![]() |
![]() |
#9635 |
Premium
|
Ne trebas se brinuti... Sve ces dobiti na mail.. |
![]() |
![]() |
#9639 |
Registrirao User
|
Ipak je svaka fotka raširena na originalnu rezoluciju zrnata ![]() Manje ili više. One njegove, isprintane na A5 formatu su sasvim upotrebljive. Puno goru kameru sam vidio na UMI x1 pro i Haier w718
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9640 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@Eyekool_CN, nema veze što čovjek kaže, ako su mu dobre sve ok za njega. Komentiramo kvalitetu kamere tog kineskog uređaja, ova tema i služi tome. @Dakok, manji problem je što su zrnate, ono što je još gore je da su razmuljane, nema nikakve oštrine. Ne znam, ja mislim da nisam vidio lošije slike, bez uvrede. Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 04.07.2014. u 11:49. |
![]() |
![]() |
#9642 |
Premium
|
Kakve veze ima s čime, sa temom?? Ja razgovaram o kameri tog kineskog uređaja, a ti o tome jesu li vlasniku to ok slike ili nisu. Tvoja teorija je "zašto bi razgovarali o kvaliteti te kamere kad je čovjeku to ok". ![]() Razumiješ? |
![]() |
![]() |
#9645 |
Premium
|
@segregator, tvoj Fuji 2Mpx i moj prastari Olympus 2Mpx imaju bolje slike od 95 posto smartphona na tržištu. |
![]() |
![]() |
#9646 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9647 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
#9648 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#9649 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9650 |
Premium
|
Nije karikirano, evo ti npr. Olympus C-2100UZ test slike: http://www.dpreview.com/galleries/re...ew-samples-one ili Fuji F601Z 3MP (skoro 13 godina star fotić): http://www.dpreview.com/galleries/re...review-samples Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 04.07.2014. u 15:34. |
![]() |
![]() |
#9651 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Taman rješiš curi mob da nije dosadna više odjednom joj se ugasi i zapne kod boot loga, a nakon vađenja baterije više se ne može ni upaliti a na punjaču nema znaka. Spojim ga na komp. i može se flashati bez baterije (to valjda znaci da je ziv) . To sam uspio ali se i dalje ne pali. Gospođica histerizira. Ajd dajte neku pomoć, pištolj bilo šta :/ |
![]() |
![]() |
#9652 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9653 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Pozdrav svima, neko vrijeme pratim ovu temu i trudim se upiti najviše informacija, ali sam u zadnje vrijeme na VI sa tehnikom, odnosno jako teško je pratiti mobilnu tehnologiju jer svakim danom nešto novo. da ne duljim, odlučio sam kupiti smartphone i dobro bi mi došla vaša pomoć. tražeči neki best buy do 160-170 dolara, HUAWEI HONOR 3C mi izgledao kao nešto što bi bilo najbolje. ako ima netko iskustva sa tim mobitelom ili ga posjeduje molio bi da mi kaže kako je zadovoljan istim. ![]() najjeftinije sam pronašao ovdje: http://www.banggood.com/HUAWEI-Honor...-p-922467.html - 150 baks ili ako imate preporuku za nekog boljeg u tom cijenovnom razredu??? ![]() |
![]() |
![]() |
#9654 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9655 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
I prije se jednom bez ikakva razloga restartato i otisao na boot logo i nece dalje. Flashao bi official rom i on se upali i vozi. Ovaj put se to dogodilo i izvadim bateriju i da ću upaliti nema znakova. Ja na komp flasham ga (uspijem) ali se ne pali. Na punjaču nikakva znaka. Može li biti do roma ali opet mi čudno da kad ga spojim na punjač nema znaka. |
|
![]() |
![]() |
#9656 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() čak mi je malo i preskup, to mi je bila gornja granica, morat ću se zadovoljit nekim jeftinijim, bio bih jako zahvalan ako može neka preporuka do 160$ ? ipak ste vi u tome i znate o tim smartphonima apsolutno sve, bojim se ako kupim nešto na svoju ruku da će to biti sr.nje!!! |
|
![]() |
![]() |
#9657 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9658 | |
Registered User
|
Citiraj:
ali mislim da ću ipak potražiti nešto malo jeftinije, računam na nešto do max 900 sa PDV-om, jbg tanak buđet! ![]() ne znam ima li ovdje netko nekakav mob u toj klasi, novi da prodaje? edit: može li se ostvariti kakav bon(popust) na ovim shopovima? |
|
![]() |
![]() |
#9659 |
Registrirao User
|
Pridružujem se prijedlozima kolege GoodLookera. Ovog Dakelea nema na aliexpresu ispod 174 USD
![]() |
![]() |
#9660 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
BTW samo zelim demantirati da je ekran na F1 pukao zbog lose izvedbe, pukao je jer je dobio ili iznimno jak udarac ili je bio jako stisnut. Kad kazem jako, onda mislim stvarno jako. Moje preporuke idu za Coolpad F1, stvarno super mobitel, malo preko budzeta, ali super bang for buck, sto smatram kao poantu kineza opcenito. Nema nikakvu izrazenu manu u svakodnevnoj upotrebi. |
|
![]() |
![]() |
|
|