|
![]() |
#5612 |
Guest
|
Eee, da. Prošle godine sam tražio preporuku za Babylon ili Stargate. Na kraju sam kompletan Babylon pogledao, a na Stargate zaboravio. ![]() Obe imaju samo po jednu sezonu, mogao bi to gledati. Bojim se Stargate-ovih 350+ epizoda. Ko Santa Barbara su. ![]() |
![]() |
![]() |
#5613 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#5614 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5615 | |
Premium
|
Citiraj:
prva sezona mi je bila nekako "losa" obzirom na sve sto ljudi pricaju da je serija odlicna ovo ono, ocjena i itd. i natjero sam se gledat dalje i onda kako ide dalje postaje sve bolje i bolje. stvarno mi je serija odlicna sad. zabavna itd. i mogu ti rec da smo relativno brzo to pogledali ja i draga. po 1-2 epke na dan. malo mi je cudno bilo: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5616 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam krenuo ponovno gledati kada si ne podsjetio i sada sam na polovici 9. sezone. Malo su ga razvukli pokušavajući još malo para izvući iz serije. Nije loša ali je slabija nego sezone prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5617 | |
Premium
|
Citiraj:
i sta da ocekujem od atlantisa kad pocnem sad negdje oko 8. sezone SG-1? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5618 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pogledao munjicu,pa ni loše,ono,zanima me kakvi će se još superzlikovci pojaviti ![]() ![]()
![]() |
#5619 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
fargo je nakon pete epizode strašan ![]() Povlačim sve gore napisano.
![]() |
#5620 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#5621 | |
Premium
|
Citiraj:
Atlantis kreće nakon kraja 8. sezone SG-1. Pogledaj do kraja SG-1 pa onda Atlantis. Ovaj zadnji SG Universe koji ima samo 2 sezone ne moraš ni gledati. Meni je prva sezona SGU teški proljev, jako slična Battlestar Galactica, drama, drama, drama, drama... Druga sezona je bolja, ali treba to dočekati, i onda je kraj pošto nije bilo gledanosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5622 | |
Premium
|
Citiraj:
jel ima stargate universe neki kraj il je cviknuto samo? http://www.gateworld.net/news/2009/0...viewing-order/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5623 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni se neda preskakati tako sa jedne na drugu tako da ću prvo SG1 završiti, a onda ako mi se bude dali Atlantis. SGU ima "kao" završetak, koji u biti nije. Završili su tako da mogu dalje nastaviti ukoliko se predomisle, ali nije baš prerezano nego su i dosta toga zaključili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5624 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
uuuuu Stargate, a bas sam poceo StarTrek gledao opet ![]() a za SGU, meni je bila super serija. Istina drukcija od klasicih SG serijala ali poprilicno dobra. Da bar hoce opet nesto snimit. Defiance mi je onak, okay i nista vise. Dominion pilot mi je bila odlicna, ne sjecam se serije koja je imala tak dobar pilot. Ali druga epizoda nije ni blizu. Nastavljam pratit i ocekujem great things ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5625 |
Guest
|
Ovaj POWER je užas...mislim da jedino onaje egomanijak 50 C gleda ovo i zamišlja sebe u glavnom liku. Nemam ništa protiv "antijunaka", naprotiv, u serijama, ali žena dilera u IKEA kuhinji se smješka sa mužem, priča o rezanju ljudi na komade i rasturanju kokaina, dok okolo djeca skakuću veselo..WTF? |
![]() |
![]() |
#5626 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5627 |
Guest
|
Salem, kao neki "cross" drame/sf/horror, gledljivo. Gang Related ,ako ovo ne shvatite preozbiljno, da se gledat. Kao neka akcić serija iz 80/90 tih, dakle ne očekujte "The Shield" ili "The Wire" |
![]() |
![]() |
#5628 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
californication bogtejebo koji odron je zadnja sezona ![]() nekoc davno moodyeva slatkorjecivost i dezurni par excellence par sisa su odrzavali pozornost kroz sezone, ali zadnja je bas onako iskorak u nista, closure na razini demo meksickih soapie ispljuvaka. jedino je onaj ricasti retardirani glumac uspia besprijekorno skinut ultimativnog debila, valjda zato sta nije ni treba puno glumit....
![]() |
#5630 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
|
Gledap tko Tyrant pilota? Citiraj:
Citiraj:
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 02.07.2014. u 07:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5633 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fargo završio. Glupan Lester je sve uprskao. Da nije u Vegasu napravio šta je napravio, mogao je mirno živjeti i uživati u životu. Ovako... Gledam Franklin & Bash na Domi. Full su mi super advokati. Obzirom da je u pitanju S01 iz 2011 g., nabavio sam si slijedeće 2 sezone, a uskoro kreće i S04. Stvarno su opičeni. Under the Dome je dobro započela, a onda je postajala sve lošija prema kraju S01. Vidjeti ćemo šta će biti u S02, ali jedino što valja je crvenokosi komad.
![]() |
#5639 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Novi Sherlock stiže slijedeće godine http://www.index.hr/black/clanak/slu...ne/757768.aspx
![]() |
|
|