|
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
system cache browser cache temp fajlovi page file hibernation file winSxS nadji sto ti netreba i makni (osim zadnjeg)
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Instaliraj CCleaner i ocisti.. najvise ti vjerojatno zauzme internet temp. files.. barem meni, po 3-4 GB, ovisno koliko cesto cistim.. I zato svako toliko cistim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Skini foldersize i fino vidi gdje se sto nalazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
~~~
|
zaboravih system restore
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Rješio cCleaner ali kroz par sati opet mi fali 8,5GB?????WTF se događa???? Ja nemam ideja pomozite, pojede mi C:.Skenirao sa Nortonom i ništa nije našao. E sad u ovo nisam 100% siguran ali kada mi je nakon čišćenja sa CC-om vratio Gb-ajte na c: d: mi je bio 8.5gb manji odnosno 78gb free spaca a sad je opet na 86gb free space.Kao da mi prebaci sa C: na D:. Jel to uopće moguče???? Čak mi i na D: fali ![]() ![]() 557-460=97 97-86=11-kojih fali na D: , a na D je samo pohrana tipa igre,filmovi,instalacije, nema programskih fajlova. Na C: mi sad fali 13GB E ovako izgleda sa folder sizeom ![]() Ovi pagefile.sys i hiberfil.sys su kužim ono što je višak, šta se tu da napraviti???? A ovo je D: ![]() Recycle bin mi je prazan a pokazuje 2% Hdd da zauzima. Zadnje izmijenjeno od: Prki. 25.06.2014. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Pagefile mozes smanjit, hiberfil.sys slobodno iskljuci ako ne koristis hibernaciju (ja sam ga mako). Recyclebin podesi velicinu isto, samo neznam ako ti je prazna zasto ti zauzima toliko. Ukljuci si da ti prikazuje skrivene i system fileove pa vidi jeli i dalje prazan recyclebin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
E ovako recycle bin kad uključim da vidim sve skrivene fajlove u sebi ima još 10 recbinova koji kada ih otvorim su prazni iako su neki veliki po 5-6Gb.-POBRISANO iako mi nije jasno kakvi su to fajlovi,ostaci igara ti borderlands 2, i zašto nisu obrisani. Kako isključiti Hiberfil.sys???-RJEŠENO I na koliko da smanjim pagefile.sys?? Trenutno imam 8Gb ddr3. Zadnje izmijenjeno od: Prki. 25.06.2014. u 21:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Kad stavis da ti sistem sam odredjuje koliki ce ti bit pagefile koliko stoji? Obicno tako bude sve kako treba. Ako te bas to smeta, ti probaj sam odredit 2gb ili 4 pa vidi kako ti radi sistem, ali to obicno stoji da sam sistem odredjuje kako mu pase. Ja sam ga samo mako s ssd-a na hdd recimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
~~~
|
moj osobni prigovor uvjek stoji :P ako imas 3 ili vise gige rama page file ti netreba a sad tu ima teoreticara kojiima treba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
Pa da, dalo bi se to diskutirat, ali eto mislim da ovisi sto i kako radis na kompu. Ja imam 12 rama i svejedno imam 4 u pagefileu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |