|
![]() |
#6992 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima na GSMAreni usporedba fotića Z1 i Z2 - praktički nema nikakve razlike što nije ni čudno kada se zna da je u pitanju ista kamera. http://blog.gsmarena.com/sony-xperia...ra-comparison/
#6993 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Zašto OnePlus One košta samo 299 dolara? http://www.b92.net/tehnopolis/vesti....&nav_id=848960
#6994 |
Premium
|
Takva im je politika. Pisalo se o njemu na temi o Kinezima. Volio bih ga nabaviti.
#6995 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Takva bi trebala biti politika svima. Ne želim plaćati njihove marketinške "stručnjake" i ostala sranja. Dobar uređaj je sam sebi najbolja reklama.
#6996 |
Premium
|
Google gasi Nexus liniju mobitela i zamijenjuje je sa Silver linijom koju će raditi više proizvođača. Jedan od njih je i LG. https://twitter.com/evleaks/status/467412167269310464 https://twitter.com/evleaks/status/467544182304047104 https://twitter.com/evleaks/status/467717597656399872
#6997 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
#6998 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da li postoji način da se zabrani "contacts merge" na novijim androidima? Imam Sony Z1C, ali koliko vidim nije do Sony, nego općenito do androida. Sinkroniziram preko 1000 kontakta, a mobitel je naporan i spaja mi automatski kontakte koje nemaju nikakve veze jedno sa drugim. Npr. isto prezime, spojeni su. Isti fiksni broj telefona (ljudi koji rade u istoj firmi, pa je broj centrale) opet spojeni, itd... Trebam način da zabranim automatsko spajanje kontakata i da postojeće sve razdvojim. Jel imao netko isti problem? |
![]() |
![]() |
#7000 |
Premium
|
#7001 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Povezivanje usb-a s mobitelom
Zanima me zasto neki mobiteli prepoznaju USB kad se isti spoji preko kabla, ucitava ga, a neki ne prepoznaju? Da li treba nesto instalirati da bi mobitel prepoznao USB? ![]() |
![]() |
![]() |
#7002 |
Premium
|
Magična riječ je OTG (On-The-Go). Ako mobitel nema tu funkciju, ne prepoznaje vanjske memorije koje priključiš na njega. Imaš na Google Playu par aplikacija koje aktiviraju tu fuknciju na mobitelu, ali najčešće treba biti rootan. Reci o kojem se točno modelu moba radi.
#7003 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7004 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Gigabyte Guru G1 GPS fix
Pozdrav, nedavno sam nabavila ovaj smartphone pa me zanima ako netko ima kakva iskustva sa njime. Naime, nikako ne mogu dobiti fix na satelit, GPS Status stoji na: Looking for GPS location vani već sat vremena i pokazuje: 0/10 Fix/Sats. Ako je netko već radio sa GPS-om na njemu, zanima me koliko (i kako, naravno) je trebalo da prvi puta locira satelit. Hvala. |
![]() |
![]() |
#7005 |
Premium
|
Kao i svi mobiteli sa MTK čipsetom (6589T u tvom slučaju), tako i Guru G1 ima problema sa GPS-om. Pogledaj temu o kineskim mobitelima jer je netko tamo nedavno postavio link za GPS fix na njima.
#7006 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Mda, mob je star par dana neću ga još rootat pogotovo ako ga budem morala vraćat a imam i Gigabayt Maya (isto MT chipsetom) pa GPS radi normalno. Usto, na mob.hr su napravili recenziju za Guru G1, nisu napisali da su imali problema sa GPS-om (a ne vjerujem da su išta mijenjali na njemu). Hvala za odgovor btw, mogao bi poslužiti jednog dana ![]() Mene zanima samo iskustvo nekoga tko ima taj mob, i kome radi GPS, koliko mu je trebalo prvi puta da nađe fix, uz uključen AGPS ili bez? Edit: Riješen problem: Nakon rootanja, i svih mogućih fixeva deinstaliran GPS Status, instaliran GPS Test i oba smartphonea love u zatvorenom prostoru u roku par sekundi. Zadnje izmijenjeno od: vilya. 25.06.2014. u 20:56. Razlog: Riješen problem |
![]() |
![]() |
#7007 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Samsung wireless hard disk od 1,5 TB. Zanimljiva opcija za podatke http://www.androidpolice.com/2014/06...rrow-use-case/ |
![]() |
![]() |
#7008 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Do sad sam bio gotovo siguran da ću uzet Sony Z1C, ali danas sam vidio kameru na S5 i oduševljen sam. Jel ima kakva konkurentna kamera? Razlog zbog kojeg nebi S5 su veličina i cijena. |
![]() |
![]() |
#7009 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
S5 nije bas velki dimenzijama u toj konkurenciji. Vjerojatno ima i najbolju ergonomiju. Z2 je konkurent po kameri, bolja od svih z1 varijanti. Ak je to preskupo, ona su jos G2 i S4 u igri sa svojim vrlinama i manama ali i nizom cijenom. Ne treba zaboravit ni Lumiju 1020 al nije Android. |
![]() |
![]() |
#7010 |
Guest
|
hvataju li bilo kakve signale /zrace li danasnji androidi u airplane modeu? koliko god s jedne strane zracenje mobitela ne uzimam za opasno, toliko s druge bih ipak preventivno to sprijecio sto vise... cijeli dan mobitel je uz mene prikovan za tijelo, pa barem preko noci da nije... ostavljao sam ga 1.5m od tijela ali nije nikako prakticno kad zatreba ili se upali jutarnji alarm, stoga razmisljam upaliti airplane mode i drzati ga tik pored kreveta? |
![]() |
#7011 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Tasker si stavi. Ja imam naređeno, isključi wifi i mobile data kada se mobitel spoji na punjač od 22:00 - 07:00. Ne uključujem airplane pošto hoću da me ljudi mogu dobiti na telefon ukoliko je hitno. |
![]() |
![]() |
#7012 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7013 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
#7014 | |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
#7015 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#7016 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A što je tu čudno, pa naravno da misle na profit, ono, općepoznata stvar. Uostalom, postaje mi već dosadan ovaj klasični Android look, tako da bi se mogao vrlo lako priviknuti na Windows Phone look ![]() |
![]() |
![]() |
#7017 |
Premium
|
Jel netko uspio igdje naručiti original Spigen case (pošto spigen ne dostavlja u HR)? Jel kupio tko preko njuškala možda? |
![]() |
![]() |
#7018 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#7019 | |
Premium
|
...
Citiraj:
EDIT: taj je Probat ću prvo vidit kod ovih s njuskala. Tko zna kad ce to iz koreje doc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7020 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |