|
![]() |
#3331 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3332 |
Guest
|
Neći ništa više reć ovdje, jer sam jučer "pocrvenio", osim da je, realno, Mehiko bio bolji. |
![]() |
#3335 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#3336 |
Guest
|
Dali su maksimum objektivno koliko su mogli, toliko trke u onim uvjetima - kapa do poda. Pali smo od motorički i taktički superiornije ekipe, nisu nas dobili neki jazavci uz sučevu pomoć- meni dosta. Meksiko jednostavno nije pružio šansu, pa da se sada nešto grizemo, kao "imali smo ih, sami smo z@srali"... Razmišljam o tekmi, i zbilja nemam pojma što i koga čime/kime mijenjati, a da bih mogao reći:" E, da se ponovo igra, tako-i-tako bi ih dobili". Meksiko igra jednako sa svima, iste postave, izmjene... Ono, ne skrivaju ništa jer su toliko kvalitetni da nema potrebe za time. Složili su zagonetku, i drugi se moraju prilagođavati i naći protuigru. Mislim da će Sombrerosi ovaj puta ići jako daleko. Zasluženo. A našima ostaje peglanje momčadi u segmentima koji očito ne funkcioniraju, i iako sam i sam etiketirao Niku kao ziheraša, ja bih ga ostavio, neka raste i uči sa momčadi, on je Mohikanac, i nema sumnje da zna i može motivirati i pokrenuti repku, a to je za naš mentalitet možda i najvažniji element, imho, a svakako prvi preduvjet u stvaranju momčadi (sjetite se samo sr@nja sa prošlim izbornikom, atmosfere, šetnje po terenu, svađa čak i pred kamerama među igračima... ma, ovo je već sada "avion"). Nema veze, mi možemo samo bolje, i veselim se budućim akcijama Vatrenih GLAVU GORE, NEMA PREDAJE !!!! ![]() |
![]() |
#3338 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3339 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#3340 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3341 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3344 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pročitao sam sve komentare u ovoj temi, pročitao sve osvrte po portalima, uglavnom žalosno je koliko se pljuje po treneru i igračima. Realno, najbolji osvrt |
![]() |
![]() |
#3347 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
A najbolje mi je sto se svi tuku kao pičkice, pogledajte bolje ta nagurivanja i pršenja.. Ja ne znam, ak se već tučem, nogom bi potrgao stolac, našao pogodnu krhotinu i rasjekao tamo sve oko sebe.. Mama me kao malog znala jače lupit nego što ovi "udaraju" ![]() EDIT: Apsolutno sam protiv nasilja.. ali ovo je smiješno.. |
![]() |
![]() |
|
|