|
![]() |
#3156 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3157 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Modric i Rakitic se i ne slazu najbolje ili nesto...ni od jednog ni od drugog nismoo nista vidjeli, a kamoli od njihovog ultra mega barca real tandema.. Srna je ljakse...
#3159 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam osjecaj kao da nekako i igraju takvu igru. Ali ako im uvalimo jedan u kasnijoj fazi igre, ima da se jebu sesirdzije! Ovaj njihov trener mi ide na jetra. EDIT: ovaj prvi dio je bio odg na direktorov post.
#3161 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma Rakitića i Modrića ne treba više zvati u reprezentaciju. Katastrofalni su u ove dvije i pol utakmice. Najgore što se uopće ne kidaju u reprezentaciji kao u klubovima. Ako ti taj kockasti dres ništa ne znači mrrrrrrrrrršššš van!!! |
![]() |
![]() |
#3164 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem je sto tamo drugi igraju za njih vise nego u repki... Isto je i s Messijem. Uvijek bolji u Barci.
#3165 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
#3166 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jako oprezna igra i sa nase i njihove strane. Jedan pogodak zlata vrijedi za obje ekipe. Volio bih vidjet Rebica u nastavku te Raketu na prirodnom polozaju. Vjerujem u pobjedu, ajmo Hrvatska!!!! |
![]() |
![]() |
#3168 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, samo što messi čeka xavija ili iniestu, a modrić i raketa su ti kreativci. Ne znam ko bi za njih trebao igrat. Već duže i jedan i drugi su prosječni igrači. Kad bi se trudili 50% koliko se trude Perišić i olić, di bi im kraj bio. |
![]() |
![]() |
#3169 |
Guest
|
Igramo sasvim očekivano, ne bi valjao da krenu na sve ili ništa odmah na startu. I da smo zabili gol morali bi ga braniti oho-ho minuta, ili bi ga još i primili iz neke kontre. Meni se sviđa prvo poluvrijeme. Ali sad je trenutak za eksploziju, nema više laganini. Sad će se vidjeti gdje smo i tko smo u nogometu! |
![]() |
#3170 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
... Da ne spominjem koliko lopti ide u natrag, koliko dodira s loptom (nepotrebnih), odugovlacenja sa dodavanjem, koliko tromosti i sporosti u igri, u kontru trce dva igraca dok ostali stoje i promatraju, ispadanje nasih branica...list goes on. Nadam se nekom golu, barem krumpiru...Kovac MORA nesto mjenjati. Kao i kolegi iznad, meni se takoder cini da Rakitic i Modric jednostavno ne mogu funkcionirati zajedno i previse lopti salju unatrag, kao da cuvamo rezultat. U svakom slucaju; Apaurin sam stres'o, Pan je na stolu poluprazan i druga boca ceka u frizideru. ![]() Idemo probati dobiti Mehikance!
![]() |
#3172 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3179 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|