|
![]() |
#5162 | |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5166 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jucer isproba tablet zvan L1520. 1. Nikad sebi nebi uzeo toliki "mobitel" 2. Brz je jebeno, ali ima par mana. Jedna od njih je konstantno gasanje ne MS aplikacija sta za quad i 2gb rama je sramota. Kamera je ok (i ne zanima me dalhe od toga), izrada klasika nokia. Fluidnost je na vrhu za sve wp uredjaje, a ova je stvarno brza. Sta se tice velicine, po meni je korisniji n3 i njegov pen i android sam po sebi s onim prozorima i sl, i tu po meni prica zavrsava. Sve u svemu ok aparat, ali s manama koji su drugi vec rijesili... Btw volim wp8 ali svakako mi je trn u oku otvaranje appova... |
![]() |
![]() |
#5167 | |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Baja daj mi reci dali je shutter na kameri spor kako neki tvrde.... gledao sam neka mišljenja korisnika i neki se žale da kameri treba dosta da "okine" fotku iako osobno mislim da je zapravo posrijedi sporiji af
A bu bu.... Zadnje izmijenjeno od: goc_mails. 22.06.2014. u 17:03. |
|
![]() |
![]() |
#5171 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ako WP ima multitasking ko Android ja sam Isus... Jedina prava mana tog OS-a je sjeban multitasking i preloše riješeni background procesi, s WP8 su oni to htjeli dovest na razinu Androida ali ništa od toga još... |
![]() |
![]() |
#5174 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
multitasking je smece. Dosta toga je rijeseno sa wp 8.1, ali seronje su API toliko lose isdokumentirali, da mi je ista stvar. Ne da mi se trositi svoj zivot da bi pogadja sta koja metoda radi.
#5176 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Iako za moje potrebe multitasking radi jako dobro (gotovo nikad ne koristim više od 5 aplikacija) kad god vidim onaj prokleti "Resuming" u Whatsappu ili Skypeu poludim ![]()
#5177 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Meni i više nego dovoljan. Kad se sjetim Androida, javiš se dok igraš neku igru, taskaš nazad, a ono ti loada igru ispočetka, pa popizdim brate, dođe mi da bacim i telefon u 3PM! Ovdje to radi kako treba. |
![]() |
![]() |
#5178 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Na WP multitaskig radi ovisno o aplikaciji. Meni recimo Endomondo radi odlično u pozadini, a Fejs ako ideš postat neku sliku i odeš na IE recimo dok se posta, odmah prekine...
#5179 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja ne znam kakav multitasking vi želite? Ono tipa da su aplikacije suspendirane? https://www.youtube.com/watch?v=xN7Y5Tmjmks |
![]() |
![]() |
#5182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5183 | |
PRO
|
Citiraj:
Ništa više, ništa manje. Ako su oni to uspili složiti u starom "sranju", gdje je autonomija baterije još bila bolja nego danas, onda virujem da se i danas to može složiti, jel tako?
![]() |
#5185 |
PRO
|
sranje ti je da aplikacija radi u pozadini, da, kad nakon mjesec dana uđeš u aplikaciju, da bude na istom mjestu di je i onda bila? Aj dobro, svakom svome veselje.
#5186 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Multitasking na WP-u je očajan, točnije background procesi, budimo realni. Ja nikad ne znam s kojom aplikacijom će raditi dobro, a s kojom neće, tako da uvijek čekam u toj aplikaciji dok se nešto uploada, obrađuje i slično. Može se vama ne sviđati Android, ali treba mu priznat da je barem to tamo radilo savršeno. |
![]() |
![]() |
#5187 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Slazem se sa Ivom ipak, kada sam se vratio sa X7 na WP8 (prije X7 bio na WP7) osjetilo se da to nedostaje. Droid iako dobar sa multiom 1gb mi prozdere s Bog zna scim pa kao da ni nemam multi nakon 6-7 aplikacija. Na symbianu se barem nista ne zatvori samo sve uspori ko puz pa ja biram sta da zatvaram. A volio bi znat gornju tvrdnju zasto je mt na smybianu sranje :P? |
![]() |
![]() |
#5190 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Nitko ne osporava da WP8 ima najlošije izvedeni multitasking... |
|
![]() |
![]() |
|