|
![]() |
#38281 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Irvine, ma vozit ces se i potrgan jer se ne vracamo u ZG do navecer ![]() ![]() aaaa nisam se vozila dugo. Jedva cekam ![]()
![]() |
#38282 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#38283 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A znam, al bit cu kratko pa neznam dal mi se da mrcvarit po cesti s onim nosacem za par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38285 |
|
![]() |
#38286 |
Treba kaj skurit??
|
A znaš ove thulove koje imam....i kad smo isli u otocac mi se razmaknu gume i zadnjih 10km mi se žuljal nosac po gepeku na jetti i sad imam veselje :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#38287 | |
|
![]() Citiraj:
![]() nema do krovnih ili eurokuka nosaca, jednostavno zakon ![]() ![]() mene u cetvrtak ulovila ona buretina i kisa navecer, ogranicenje 40 na autobanu, hitalo scenica iz trake u traku, ali bajkovi ostali na mjestu ![]()
![]() |
![]() |
#38288 |
Treba kaj skurit??
|
Nije još vidio, idem slijedeci tjedan do Polirka sa myhraweba pa ćemo vidjet kaj se da izvuc. Poludio sam, taman mi je pokvarilo dolazak u otocac. Nekaj cu morat skemijat, problem je kaj nemam ni nosace na jetti ni kuku :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#38289 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
EDIT: Yap: http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.ne...96625589_n.jpg Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 18.06.2014. u 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
CamelBak Kudu http://reviews.mtbr.com/camelbak-new...built-in-armor Inčeresting, ali i dalje odbijaju napraviti 25L verziju i zbog toga me živciraju. Mislim, zašto moram imati dva ruksaka za sve, kad jedan ovakav od 25L može to sve!!!?? Kapitalisti prokleti.
![]() |
#38291 |
|
![]()
![]() |
#38292 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38293 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Dovraga, i ove godine propustam sve voznje... Jbm ti ispite..
![]() |
![]() |
#38294 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
raporat
elem raja, skupili se jučer ko pačići mali, specialized akademija, Bero i Mirta me posvojili...lagano prema Pohorju uz pjesmu i cugu...hop na parking kod wcja, kaj ono raja gore: Frenki, FranotroyLiović, Saša, Radoš, Deva, pekar...skoro sva krema DH zgb scene (neke sam poboravijo, godineeee). Raspremanje, opremanje i fiju...ovo šta vidite je samo vrh sante lede, ispod je: 5.10 visoke, štitnici gležnja, šinovi, DH čehla sa bočnim i trtičnim jastučićima, body-armour, kožne rukavice sa kevlar štitnicima zglobova, prstiju, umecima na dlanovima, gOOgle, kaciga. Znam, fali mi brace ![]() Gondolanje... Snimanje 1. spusta, MIRta vodi, pa uleće Bero...igraonica i kez od uva do uva, dolazimo na mesto, moje mesto i prolevam suzu-radosnicu kolko mi je dobra donelo i fiju dalje...4 flowa i heto ti Bere kao hajmo na freeride...pa reko đe me nađe...i sad ide akcija: Bero prvi, ja kao pratim pa MIRta, dotada smo se MIRta i ja vozali, onako k'o pačići da naučimo stazu...i povlači Bero a mene nešto okrene i ja u zavjetrinu njegovu, vamo-tamo i katarzaaaaa - levi zavoj a iz njega direkt na drop/skok sa daskama i kad sam to video upali se mali (jedini) mozak u mene i veli: " Pa đe si ti mali kren'o, A?" ...reko idem za njim...veli on: "hajde razguli bolan, o'š opet u gipsaonu?"...reko: jok..."pa koči onda bolan i motaj levo...tako je i bilo, to su oni momenti kada pametan čovjek bira da ostane u liniji kad je već zagrizo pa šta bude i ulog je 50/50, a ja sam naravno izabro ono drugo ![]() ...kako sam brenzo i okreno kormilo, tako me je bacilo levo prije dasaka i pomot'o sam se k'o onaj yoyo na špagi n-puta...MIRta zakolutala očima jer svaki put kad se ne'ko sfrče ispred nje, ona to proživi vrlo dramatično... ![]() ...prašina dole i hajmo raja dalje, šta ti je zaštita...uf eXtra ![]() Završili 3ride i odlučili da danas više ne idemo na nju...staza je eXtra za sve barabe za Sljemena...kad smo završili 5. spust počeo sam osjećati prste, šake sve slabije, žuljeve...noge ništa ali ovo gore...i onda odmor pa hajmo još jednom na flow i to je 6. put, između cuga, sendvič, klopa, zeka-peka sa rajom na parkingu nakon spusteva, ma ono k'o na maturalcu ![]() ![]() Imaju isti PTSP kao i mi nakon spusta: "ej, buraz kak' sam ga čupo gore u prvom delu...daaaaa buuuraz, ej ono ja ga bacim gore, a ono korjenje, bump, bump...pa jesi vidio kolko rupe na WC-ju?...a ilegalka ono buraz smo garili na fullrace i baci me kompresija, uletim krivo u bent i sa jednom nogom na pedali ga izvučem...ahahahaaaaa ![]() ...odmaramo kad ono već je oko 18h (zadnji uspon je u 18,40h kad je happy day, a nama je)...dolazi i Bero, a ja čekam MIRtu za još jedan spust a ona odustaje i spremam se ja da odsoliram kad ono SAN, ali živi san, kaže meni Bero (nije pitanje): "evo uzmi moj bajs!". Ja zanemijo momentalno, mogo sam još samo rukama i nogama micati, oči zasjale k'o tepsija na mjesečini...prođe k'o munja misao da uzemem kameru, ma jok čovječe bre, sad mi nije nidočega, samo demača zgrabi i dok te gledaju hodaj, a iza zavoja, viči, skači, grizi usne... Momentalno sam napravio healing-recovery, umora nema, samo taj volan vidim, foxa 40ku, hope...u glavi vrtim sve gdje ću malko više ga povući u poređenju sa stumpijem...kaciga je već u kabini na glavi, gOOgle i hajmo đaci...naravno po flow...ovo mi je prva vožnja na DH bajsu cele staze, staze koju sam već 5 puta odvezo u istom danu...jaooooooooo kakav vrh...dobro ja jesam subjektivan ali ovo bi trebao sva'ko probati prije penzije da zna šta će uzet za hobby ![]() Samo 1 stanka prije ulaska u korjenje od cca 10 sec...ma kakav umor, pa to pojede sve, o'š gume, o'š suspenzije...a što se tiče čupanja u zrak, ja nikakve razlike nevidim između moga i dema da je teže, po pitanju težine samog bajsa, s tim da mi je čak to sve na demu lakše...zašto? neznam ![]() Vraćam vozilicu Beri, grlim ga onako znojan, a on taHman ispod tuša...pa pravac još concept store po gume, imali su akciju na maXXisa: 35€vrića za DHF i DHR i HR2. Kako sam snimio kod Elvisa, uzeo sam DHF u supertacky 2.5 sa 40, što znači da je mekana eXtra i za iza HR2 u 2.4 sa 60, ovo 60 znači da je tvrđa, a 40 mekana. Primarno sam uzeo za ovakve izlete i kombi po Sljemenu, jer se Hans čupa naočigled i neće još duuugo. Nisu kevlarke. Pozdrav sa braćom Slovencima, cuga, klopa, mjuza u kolima, ja kunjo malko i heto nas u čaršiji...gas...kuća...gulaš pre spavanja, uspio sam i zube oprat...krpe...nisam ni sanjao, jer sam upravo proživeo svoj san ![]() EDIT: ...ima i tamo patuljaka, jednog Afstrijanca gurnuli, noga...hitna...razderali mu doktori ixs šin...belaj. U našem vilajetu 0 killed, ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 20.06.2014. u 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38299 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38300 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
Ovako imam za izdvojit 1500kn. Uzeo bi neki bicikl. Eto gledam na netu nasao sam 2 nova http://webshop.xplorerlife.hr/bicikl...k-solo-26.aspx ili http://www.totalbike.rs/bicikla/mtb/capriolo-anolis mada bi mozda najradije uzeo neki polovni ali da bas nije unisten. Bicikl mi je potreban da tu i tamo prodem do grada nekih 2km i to je to. Aj recimo jednom dnevno. I za neki put napraviti koji krug od 10km. Nemislim sa njim skakati i divljati jednostavna voznja po cesti |
![]() |
![]() |
![]() |
#38301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Radije kupi rabljeni za te novce, ovo je bacanje novaca inače... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38302 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
GG decki, vidim da ste se fino i kvalitetno navozali ![]()
![]() |
#38303 |
Registered User
|
![]() |
#38304 |
Treba kaj skurit??
|
Ide neko ove dana ranije ujutro gore? Pa spust nazad prema tunelu. Delam od 2 pa bi trebo do 1 doc doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38305 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
A sta napisat nakon Irvinovog izvjestaja? ![]() Bit ce toga jos. Neka kriza srednjih godina potraje ![]() Sanda, slatki ti je bajkic. Morat cu ja to malo isprobati ![]()
![]() |
#38306 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Danas sam extra ziheraški spust odradio ![]() Gore sreo gdina broj1 (mimoišli se kod tunela za 3 minute). On i neki 40-godišnji novajlija odradili 18-icu (2 godine navodno vozi na svojoj apgrejdanoj HT Nakamuri. Čovjek na početku Leusteka ne zna za prečac kod one straćare pa se čudom čudio kako je moj bajk čist a njegov kompletno u blatu ![]() Ja pješke po Leusteku dolje, kacigu našao nisam. Netko se vjerojatno počastio istom, jbg. Poštenog nalaznika/informatora gdje se možebitno nalazi častim ručkom u Lugarnici. ![]() Ionako već neko vrijeme mjerkam Specialized Tactic 2 kacigu... ![]()
![]() |
#38307 |
Registered User
|
sjutra, breg
yo raja, sjutra smo u 13,30h kod tunela Sale i ja, bujrum 'ko mere! ![]()
![]() |
#38308 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja ode danas malo oko Jaruna...nova sam pa ne poznajem bas puteve ![]() Ak ide tko nek mi bude vodič ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38309 |
Registered User
|
...pa OKO Jaruna ti je zabreg i sljeme tako da ako nepoznas metastaze i metabogaze onda ti je bolje PO Jarunu...manja mogucnost da se pogubis ![]()
![]() |
#38310 | |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() Da editiram Eto odvozih danas uz drustvo da dečka jarun, bundek i natrag.. Al ovaj bicikl koji tu iam je koma ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Ladytron25. 22.06.2014. u 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|