|
![]() |
#2641 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2643 | |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2644 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2645 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ovi Brazilci su smijesni. Pazite izjavu: ''Zbog Hrvatske smo ostali bez čistog penala protiv Meksika'' ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2648 |
Guest
|
Mene više plaši taj Kamerun (vlaga/ozljede/psihol.status i pristup naših) nego Meksiko, iskreno... ![]() Nadam se da će danas na travnjak istrčati najžilaviji i najzdraviji, ovu utakmicu treba odigrati i ostati živ, sve druge karakteristike mi se sada čine manje bitne...ja mislim da je ovo danas "pitanje klupe", tj. tko šta ima "u rukavu". Ako ima tekme gdje bih poštedio Modrića i ostale načete ozlijedama/umorne/vremešne...to je ova tekma. Je, kocka je, ali ne vidim svrhu da se syebemo dodatno pobjeđujući Kamerun i onda plačemo kako smo izgubili od Meksika jer smo se iscrpili/obnovili ozljede/zaradili nove ozlijeđene... Po meni, vidjeti će se večeras je li Niko "igrač za jednu utakmicu" u kojoj će kupovati alibi izvodeći "najbolje" na travnjak, ili ima mud@ pucati na viši ulog, pri tome riskirajući da ga razapnu ako stvar već noćas krene po zlu. ![]() I da, po meni ovaj remi, a još više odlična igra Meksika od sinoć, najbolje je što se moglo dogoditi našima, bez obzira na razno-razne kalkulante i njihove kalkulacije. Hvala Bogu da Meksiko nije jučer podbacio, pa da nas tresne svom slinom po nosu ovakvom igrom, kao protiv Brazila jučer, pa da se svi skupa češemo po glavi:"WTF??" ![]() Vidjeli smo im pravo lice, krasno su pokazali su zube, i naše je da ih- polomimo. ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 18.06.2014. u 13:45. |
![]() |
#2650 |
Guest
|
Nadam se baš obratnome scenariju: da će "ranjenike" uvoditi kao zamjenu, i to samo ako baš mora ![]() Nakon završene klupske sezone, za dobar dio njih i s obzirom na godine same, 23. neće ništa bitno značiti u oporavku, ako preforsiraju danas. Danas trebamo 11 Forrest Gump-ova u areni ![]() |
![]() |
#2651 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mene samo strah nonšalancije u zadnjem redu naših. Kad vidim kako sporo dodaju loptu noge bi im odrezao. Što se tiče kompletne momčadi, naravno da smo puuuuuno bolji i neki realan rezultat bi trebao biti 2-0 za naše. Ako nam Kamerun bez Eto-a zabije gol, nemamo kaj tražit na prvenstvu i protiv Mexica. |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Koji kua vodimo klupu ako neće dobiti priliku barem protiv Kameruna? Kako god okreneš, dokle god mi dogurali (i "ako"), sa lošijom ekipom od Kameruna se nećemo križati, to potpisujem ![]() A sada nam baš klupa treba, i (valjda) jedino sada... Da ne spominjem šta bi za sve njih značilo da dobijemo Kamerun sa polovičnim sastavom... ![]() |
|
![]() |
#2655 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#2656 |
Premium
|
kakva panika, gazimo ih ko plitak potok
#2658 |
Premium
|
Ko branitelj zahvalnicu domovinskog rata!
#2664 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#2668 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kakvo je govno taj Robben....fuj. Dao bog da zbog njega ispadnu |
![]() |
![]() |