|
![]() |
#9001 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon Find 7a, sad se može naručiti i Oppo 7 i to iz EU trgovine. http://europe.oppostyle.com/14-find-7
#9002 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Pa jel imaš MIUI? Ako imaš AOSP onda naravno da nemaš problema kad je i napravljen za AOSP romove. Gravitybox i tako ne može "popraviti" loš softver, nego jednostavno daje neke korisne stvari na AOSP romovima, poboljša rad toggleova(da radi kao na custom romovima), možeš tweakati dosta što se tiče izgleda romova, dodaje neke funkcionalnosti iz CMa i ostalih romova. |
![]() |
![]() |
#9005 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
A što misliš čemu služi onaj smajli? Upravo zato da neki nebi doslovno shavatili ali eto izgleda da ni to nije dovoljno. Ne, nije mob sranje ali nije ništa posebno. ![]() Mob je spašen, izgleda da ipak nije bilo do Xposeda, sad je nanovo instaliran i ne radi probleme. Imao sam ga i ja na ZTE v967s Miui i nije radio probleme. Mob je fino izrađen iako pod određenim pritiskom zadnji cover malo škripucka. Ne sviđaju mi se dimenzije s obzirom na veličinu ekrana (previše praznog prostora poviše i ispod ekrana), debeljuškast je iako nije neka baš jaka baterija i nisu mi legle neosvjetljene crvene tipke ispod ekrana... Gorilla glass nekako na kucanje zvuči pomalo plastično. Zasad nešto jebe ili mikrofon (prekida tokom razgovora) ili je do roma ili slabije hvata signal... To ćemo još ispitat. Sviđa mi se kvaliteta materijala, nije neka crap plastika, reklo bi se da je obrub oko ekrana metalni, slikava gotovo trenutno (zero shutter lag). |
![]() |
![]() |
#9007 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Kao sto rekoh mi3 je 278$ na to2c..bar mi se čini da je ta cifra |
![]() |
![]() |
#9008 |
Registrirao User
|
Redmi 1S ima ocjenu od 3.4 na Zolu. Glavna primjedba je baterija.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9009 |
|
Da, i nije mu baš neka ocjena... ![]() Izgleda da je stvar u gubljenju signala. Evo lista bugova s MIUI foruma:
Čitam malo po netu i izgleda da Xiaomi treba još dosta poraditi na softweru za 1S... ![]() |
![]() |
![]() |
#9010 |
Guest
|
dali netko zna dali postoji kakva solucija da sa sljećeg linka: http://pan.baidu.com/s/1mggEwUO skinem file u nekim normalnim okvirima... a ne da skidam file od 450mb 15h.... to je novi rom za iocean x8... gdje nakon tog upgrade ima osvjetljenje za tipke. hvala |
![]() |
#9011 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
ne znam ja sam prezadovoljen svojim 1s osim tog nestabilnog signala na sim 1 koji mi do sada nije utjecao na kvalitetu razgovora, a i nisam bio nikom nedostupan jer bi inače dobio poruku za propuštene pozive mislim da je većina ovih bugova samo na pojedinim telefonima, ali siguran sam da će se to sve popraviti jer je tek krenuo 1s i stignu sve pohvatati koliko vidim na njihovom forumu, stvarno se ozbiljno radi i nije ni čudo da svi žele te miui romove na svojim telefonima |
![]() |
![]() |
#9012 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Najgori je softwer koji nema ažuriranja. Svaki ima greške i greškice, koje se ažuriranjima otklone. Mislim da je MIUI po tome ok. |
![]() |
![]() |
#9013 |
Registrirao User
|
Wolfinjo, pogledaj na modaku na mojoj temi za f1 "fast pan.baidu download"
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#9014 |
Guest
|
Super ![]() Bum pogledao ![]() Tnx |
![]() |
#9015 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
Iako će Xiaomi to ispravit u nadogradnjama MIUIa ipak mi se ne sviđa bacanje proizvoda na tržište kao poluproizvod s nedovršenim softwerom... Baš gledam i iznenadio sam se da Amoi A928W ima službeni KK. Nisam se nadao da će to ikad dobit. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9016 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Isti bugovi, osim toga neki se i na jačim modelima javljaju. Xiaomi developeri ili spavaju ili rade na v6. A i ovaj tjedni update koji imaju jači modeli je za k... Tu i tamo pokoji novi feature, ispravci bugova jako malo. Npr. glavni feature od prošlog petka je Code:
The ‘Add attachment’ button will always show in the mail composing page |
|
![]() |
![]() |
#9017 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
kakve su šanse da mobiteli poput mog mlaisa mx28 dobiju updete softvera? |
![]() |
![]() |
#9018 |
Premium
|
postoji par updateova za mx28, ali postoje i dvije verzije moba (prva verzija iz 1.mj i druga iz 3.mj), pa da ne skineš krivi rom.. malo pogledaj ovdje.. btw. stigal đaju g2f.. prvo kaj sam išal testirat je gps, i na prvom paljenju mu je trebalo točno 2 minute za fix.. ekran fino odmjeren, ne vide se pikseli i dovoljno je oštar i reagira odmah.. za kameru sam mislil da bude bolja, recimo da je na razini sgs3 mini, napravim usporedbu slika kad ga se dočepam.. Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 17.06.2014. u 19:07. |
![]() |
![]() |
#9019 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
coolpad f1
molim vlasnike coolpada f1 da napišu da li imaju kakvih problema sa njim,eventualno bugovi i sl. naime htio bih ga naručiti,pa se bojim da ne naletim kao sa newmanom n2... |
![]() |
![]() |
#9020 |
Registrirao User
|
Na temi na modacu imaš linkove na 6 europskih foruma s temom o f1. Baci oko na rasprave pa ćeš vidjet da praktički nema primjedbi.
![]() |
![]() |
#9021 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Postoji li način da rom koji je predviđen za instalaciju putem Flash Toola stavim preko CWM-a? Ovaj rom bi htio probati http://www.needrom.com/mobile/cubot-x6-miui-v5/ Naime htio bi se vratiti na stock na najlakši način (po meni je to preko backup-a u cwm-u).
#9022 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9023 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Izvor
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 17.06.2014. u 22:54. |
|
![]() |
![]() |
#9024 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9026 |
Premium
|
Jel ima tko možda TCL 720T... Cini mi se kao solidna alternativa za Xiaomi Note... Velika baterija poznat proizvođač dobra kamera(bar bi trebala biti po speckama) |
![]() |
![]() |
#9027 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Jel ima netko rješenje za slab zvuk za vrijeme razgovora. Pojacano na max al se slabo cuje. Ima neka aplikacija ili nesto?? Radi se o starom UMI S1 koji je davno kupljen. Od početka se slabije čuje... |
![]() |
![]() |
#9029 |
Registered User
|
[QUOTE=darmarH;2615319]postoji par updateova za mx28, ali postoje i dvije verzije moba (prva verzija iz 1.mj i druga iz 3.mj), pa da ne skineš krivi rom.. malo pogledaj ovdje.. jbga to ti meni viša matematika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9030 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Mijenjao romove na svakom isto. Da je još samo mrvicu iz njega izvuci bio bi zvuk ok... :/ Ima li neka aplikacija ili nesto |
![]() |
![]() |
|
|