|
![]() |
#2311 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Da je krenuo prema Frankfurtu pa onda od tamo ide za Zagreb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer na pošti podigao mob vraćen sa carine. I to sam morao platiti 1,60kn! Nije stvar u lovi - ne naprave svoje i još im moraš platiti. Danas krećem u utjerivanje refunda poštarine obzirom da je ona naplaćena, a pošiljka nije poslana. Javim rezultate.
![]() |
#2313 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel to ovaj što si ga slao na popravak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 |
Premium
|
Jedan mi se vratio popravljen (Cubot One), a ovo je drugi (iNew v3) kojeg sam htio poslati na popravak.
![]() |
#2315 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovi na carini su ubrzali svjetski! ![]() Bratov Redmi 1S stigao na carinu 3.6. dobio PCP 5.6. i još uvijek je tamo. ![]() Moj AMOI dobio PCP 9.6. (isti dan poslan račun) i naravno još je tamo... Svaka im čast! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Registered User
|
Vec je pocela sezona godisnjih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Registered User
|
Kasniti ce i preko singapurske poste jer su bili blagdani u njemackoj, a i tamo pocinju godisnji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nisam znao jel pametnije postat ovdje ili u temi o čajnizima il napravit novu temu. Uglavnom neka mod odluči šta je najpametnije. Imam Gigabyte Gsmart G1 Guru(kakvo epsko ime) s puknutim ekranom. Volio bih negdje naručiti staklo + digitizer ali nigdje ne nalazim. Zna možda netko koji je to uređaj pa je Gigabyte rebrandao? Na aliju sam našao jednog trgovca koji prodaje bulk od 100 komada. To mi nije baš korisno. Hvala momci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2321 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Pitaj i trgovinu gdje si kupio ako imaju zamjenski ekran. Možda ti ni zamjena neće biti laka i nećeš ga moći zamjeniti pa budi pametan. A meni je napokon proradio RY SG tracking. Zanimljivo i dalje ne radi tracking preko Singapurske, ni 4px-a, ruske ali radi na našem IPS-u. http://prntscr.com/3ss7nb Koliko brzo su vam dolazili u zadnje vrijeme nakon što se pojave na ips-u?
![]() |
#2322 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Ja jos cekam http://prntscr.com/3ssfw2 Nadam se da je u pon u zgu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Oni taman kad se riješe zaostataka od Božića, dođu godišnji, i sad će opet biti zaostatci do Boića, i tako se vrtimo u krug :-) Poslao sam im 12.6.2014. račun od mobitela, i nadam se da će ga poslati idući tjedan, valjda nisu svi otišli na more |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Registered User
|
Je li tko kupovao XIAOMI power bank s Merimobiles?Zanima me kojom postom salju i da li daju tracking? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Registered User
|
Odlicno,jer na Meri pise da se tek od cca 40 dolara dobiva tracking,a prilikom kupnje nudilo mi je nadoplatu za Singpostu ali sam uzeo ono besplatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Registered User
|
Znaci salju singpostom ali bez trackiga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Moguce da defualt nije sgpost... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Registered User
|
A nista,kada bude shipped javim ovdje kako je proslo.Upravo sam narucio jedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Registered User
|
Da li je netko probao samo slat ili se negdje informirati u vezi RMA u kinu pa da kada se vraca mob sa popravka da se ponovo plati samo pdv ? S obzirom na novi zakon Zadnje izmijenjeno od: inkognito3. 16.06.2014. u 01:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
To je eventualno ako je prošlo par dana otkako si ga dobio ili ako si unutar 45 dana. Ako prođe 2-3 mjeseca otkako si dobio trgovac ti sigurno neće odobriti full refund niti mobitel onda toliko vrijedi
![]() |
#2336 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Naravno da nisu još javili, poslao sam im mail u kojem sam sve detaljno opisao, priložio sve moguće i nemoguće, a s njihove strane - pssst. Nula. Možda se danas jave. Ili ovaj tjedan. Ako ću imati sreće. Ipak je to naša kar, ovaj, carina.
![]() |
#2337 |
Registered User
|
Tesko da ce ti se trgovac i javiti nakon 2-3 mjeseca.On je mobitel prodao, a za garanciju zaboravi.Rijeti su trgovci koji ce priznati garanciju nakon 45 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 |
Premium
|
Priznaju oni garanciju i javljaju se, ali šta ti to vrijedi kad za slanje moraš potrošiti 500kn. Jaftinije je opet platiti pdv kad ti ga vrate.
![]() |
#2339 | |
Registered User
|
Citiraj:
Radje platim 150kn PDV-a nego spediter 450kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2340 |
Guest
|
ako ti ne priznaju garanciju, lijepo napraviš chargeback i miran si. ko šljivi paypal ![]() |
![]() |
![]() |
|
|