Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.06.2014., 12:36   #271
sale001
Premium
Moj komp

sale001's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Ti koji se hvale kako su prošli iz prve u 90% slučajeva nisu uopće polagali u zagrebu, ako ćemo pravo..

I ja bi da polažem u nekakvom selu sa 2 glavne ceste koje idu ravno.
Ja se ne hvalim, samo kazem kako je bilo. Ako cemo tako, vozio sam po Zg, ne jednom... I to bez frke. Bice da su me u selu dobro naucili. :-)
Iskreno, citajuci sto i kako pises, ti ne bi polozila ni u selu sa jednim raskrizjem, gdje je promet skoro pa nepostojeci. Nhf. ;-)

Kad se skuliras i smiris, proci ces i u svemiru iz prve...
sale001 je online   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 12:37   #272
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Citiraj:
Ti koji se hvale kako su prošli iz prve u 90% slučajeva nisu uopće polagali u zagrebu, ako ćemo pravo..

I ja bi da polažem u nekakvom selu sa 2 glavne ceste koje idu ravno.
Joj daj molim te. -.- Bez uvrede, al sereš, majke ti... Daj ne radi dramu od toga i ne pričaj kak su te srušili jer im novci trebaju pa da platiš još jednom. Sjebala si i pala. Nema to veze jel voziš u selu s dvije ceste ili po centru Zagreba. Ak znaš vozit prošla buš, ak ne, padneš. I KAJ SAD?! Ni prva ni zadnja. -.- Odi opet i položila buš, nije bitno jel iz prvog ili desetog pokušaja.
Staro 15.06.2014., 13:17   #273
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Joj daj molim te. -.- Bez uvrede, al sereš, majke ti...
Bez uvrede, sereš i ti. Ak ti ne paše nemoj čitati, vrlo jednostavno. Puno bolja solucija od izdrkavanja.

Citiraj:
ne pričaj kak su te srušili jer im novci trebaju pa da platiš još jednom
Nigdje ne navodim pare kao razlog pada. Ali svejedno im je to dobro došlo da još malo zarade na meni, to je činjenica.

A usput, malo je pizdunski što je ispitivač 10 sekundi blejio kako gori krivi žmigavac i kako motam u krivom smjeru, da bi me krenuo opominjati tek nakon skretanja, baš u onom kritičnom momentu kad je trebalo pripaziti na ono auto. Bolje da nije niš rekao umjesto da mi odvlači pažnju. Mogao je samo izdati novu uputu i ne bi se niš desilo. Sve su to njihove metode...

Ali dobro, ja sam sjebala jer sam ga slušala. Mislim ono, ja sam sjebala što sam uopće upisivala autoškolu. Ta nitko me puškom nije silio na to, kaj ne?

Citiraj:
Nema to veze jel voziš u selu s dvije ceste ili po centru Zagreba.
Ima veze jer u gradu je puno više smetnji i zapreka koje dekoncentriraju, smanjuju vidljivost blabla..

Citiraj:
Ak znaš vozit prošla buš, ak ne, padneš.
Tipično crno-bijelo razmišljanje. Nije sve u znanju, vožnja najvećim dijelom ovisi o ispravnoj percepciji. A percepcija ovisi o psihofizičkom stanju. Jaki stres negativno utječe na psihofizičko stanje. Bilo koji doktor ovo će ti potvrditi.

Citiraj:
Odi opet i položila buš, nije bitno jel iz prvog ili desetog pokušaja.
Meni je itekako bitno jer pare ne rastu na grani.

Eod, nemam više snage.
Valley7 je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 13:37   #274
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Citiraj:
A usput, malo je pizdunski što je ispitivač 10 sekundi blejio kako gori krivi žmigavac i kako motam u krivom smjeru, da bi me krenuo opominjati tek nakon skretanja, baš u onom kritičnom momentu kad je trebalo pripaziti na ono auto. Bolje da nije niš rekao umjesto da mi odvlači pažnju. Mogao je samo izdati novu uputu i ne bi se niš desilo. Sve su to njihove metode...
Kakve metode? Pričaš ko da se o nekakvim teorijama zavjere radi. Kriva si jer si PRETPOSTAVILA da znak postoji, umjesto da si stala i pogledala dal ga stvarno ima. I oduzela si prednost. Tu ti nije ispitivač niš kriv, kriva si ti. I amen.
Velim, pala si, ni prva ni zadnja, pa nije najbitnija stvar na svijetu da prođeš vožnju iz prvog pokušaja. Al kaj se sad tu nama pravdaš i tražiš ne znam kakve razloge da su te srušili, umjesto da veliš "sjebala sam, kaj sad, bit će bolje drugi put". Nikakve sramote u tome, ženo draga. Chill.
Staro 15.06.2014., 13:40   #275
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Neki ljudi jednostavno ne funkcioniraju pod stresom, a bome ne pomaže ni to što svaki pad košta popriličan iznos novaca.
Osobno sam položio iz 3. pokušaja s tim da sam nakon 2 pada promijenio autoškolu. Instruktor, a ujedno i vlasnik AŠ, je bio kretensko govno kojemu je stalo samo do njegove A klase i novaca. Dan danas sam u stanju zbušiti mu gume ako mu auto negdje vidim.
Drugi instruktor mi je pokazao čudo toga što prije pojma nisam imao i položio sam iz prve. Da se razumijemo, prije AŠ nisam sjeo za volan i vozio sam bogtepitaj koliko sati na A klasi dizelu, da bih nakon odvoženih 5 sati položio na Octaviji benzincu. Plus što sam iz Dubrave prešao na Savsku i okolicu, dio meni totalno nepoznat u to vrijeme.

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 13:45   #276
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ak se vas dvije počnete prepirat to bude zanimljivo čitat, samo nastavite

Opet ti dosta ovisi o instruktoru, meni je moj par puta rekao na raznim mjestima, prva lijevo,, prva desno, a ono znak "Samo stanari".... Normalno da svi živi prolaze kroz tu ulicu od 10 metara doslovno.

Isto tak, kada sam polagal, nisam stao do kraja na znaku "Stop". I rekao mi je to, i izmislil mi je neki nepostojeći kombi koji je bio 30m od rotora kad sam ulazio i pitao zakaj mu nisam stao. I na raskršću na semaforu sam skretao u lijevo a iz drugog smjera je dolazio neki stranac u svojoj traci za skretanje desno. On krene skretat i automatski odmah krenem ja da budem iza njega, i glupan mi stane.
Sve ti ima veze, kak voziš, kak se zauzmeš za sebe poslije ak te nekej pita. Vjerojatno da mu nisam ništa rekao za taj kombi bi značilo da ni ne znam di je bio kombi tada i da ga nisam ni vidio.
I svejedno sam prošao iz prve

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 13:53   #277
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Ti si se skrumpiral pa si prošel. Ja sam joj samo rekla kaj mislim, ko i ljudi prije mene, traži nepostojeće razloge zakaj su ju srušili. Oduzela je prednost i pala. I kaj sad... Ne mora se niš pravdat niti izmišljat to kak oni imaju metode da te sruše i ne znam kaj, teorije zavjere. Opusti se i vozi, nemoj razmišljat jel treba volan zakrenut ovak ili onak i nemoj bubat znakove napamet. Opusti se, vozi po osjećaju, nemoj po knjizi i napamet učit. (to ne znači da pravila ne trebaš znat, al znate kaj mislim xD)
Staro 15.06.2014., 13:56   #278
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Neki ljudi jednostavno ne funkcioniraju pod stresom, a bome ne pomaže ni to što svaki pad košta popriličan iznos novaca.
Osobno sam položio iz 3. pokušaja s tim da sam nakon 2 pada promijenio autoškolu. Instruktor, a ujedno i vlasnik AŠ, je bio kretensko govno kojemu je stalo samo do njegove A klase i novaca. Dan danas sam u stanju zbušiti mu gume ako mu auto negdje vidim.
Drugi instruktor mi je pokazao čudo toga što prije pojma nisam imao i položio sam iz prve. Da se razumijemo, prije AŠ nisam sjeo za volan i vozio sam bogtepitaj koliko sati na A klasi dizelu, da bih nakon odvoženih 5 sati položio na Octaviji benzincu. Plus što sam iz Dubrave prešao na Savsku i okolicu, dio meni totalno nepoznat u to vrijeme.
Koliko si platio prijelaz u drugu AŠ?

Kak to funkcionira?

Nije mi baš to takvih radikalnih stvari, ali sad mi palo na pamet da tih 3 sata možda odvozim na drugom instruktoru. Možda tako čujem i štogod korisnog, za promjenu...
Staro 15.06.2014., 14:02   #279
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Valley7 imas malo "preznanstveni" pristup cijelom svom slucaju. Ok nervoza te sjebala, drugi put nece. Ja sam prvi put zbog toga pao na poligonu, tad sam promjenio instruktora i sa novim sam lakocom prosao poligon, drugi put sam pao jer sam kod ukljucivanja na glavnu cestu "skratio" ulaz i presao preko pune, nije bilo nikoga oko mene koga bi time ugrozio, to apsolutno svi koji voze rade al eto na ispitu ne prolazi, ispitivac odmah rekao vracamo se na poligon. Treci put sam vozio ko da nikog nema iza i lagano rijeseno
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 14:50   #280
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
samo ću se ubacit s ovime, valley svaka rasprava ovdje o tvojoj vožnji, otežat će ti iduće polaganje. svako će ti nešto napisat a ti ćeš usred ispita razmišljat o našim postovima. kvitaj ovu temu i čilaj ta 3 sata vožnje
Staro 15.06.2014., 15:04   #281
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Ima veze jer u gradu je puno više smetnji i zapreka koje dekoncentriraju, smanjuju vidljivost blabla..
da... traktori koji skreću bez žmigavaca, masa neispravnih. vuku se.
masa vuče preinačene poluprikolice i 90% njih pretovareni bez kočnica.
kombajni koji zauzmu traku i pol za jedan smjer... recimo da to "ne vidis" dok ne krenes zaobilaziti...
stoka koja malo malo pretrčava, dječurlija koja se igra po kanalima pol metra od ceste po kojoj (ako si propisan) vozis bar 50-70kmh...
dojma radi, prosječan pas razori branik, far i blatobran... napravi ti štete, osim toga možeš se tri puta gore skršiti sa strane zbog njega.
traktori koji neočišćeni izlaze na prometnice. Blata kilometar za sobom razvuku, ako se vozis tik iza njega ostetis si auto. na to blato padne kiša...
mogao bi do sutra !

kužiš gdje idem. svaka okolina nosi svoju opasnost. Ne podcjenjuj i ne osjećaj se spašeno nigdje.
gdje god ces se cesto voziti postat ce ti rutina, savladat ćeš to... ali ako si iz Zagreba to ne znači da znaš sve i da znaš svuda voziti.
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 15:23   #282
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Joj daj molim te. -.- Bez uvrede, al sereš, majke ti... Daj ne radi dramu od toga i ne pričaj kak su te srušili jer im novci trebaju pa da platiš još jednom. Sjebala si i pala. Nema to veze jel voziš u selu s dvije ceste ili po centru Zagreba. Ak znaš vozit prošla buš, ak ne, padneš. I KAJ SAD?! Ni prva ni zadnja. -.- Odi opet i položila buš, nije bitno jel iz prvog ili desetog pokušaja.
Glupost. Naravno da je u Zagrebu neusporedivo teze polagati i voziti nego u malim mjestima. Postoji razlog zasto puno neiskusnih vozaca koji idu u Zagreb sparkiraju auto na periferiji i idu dalje javnim prijevozom.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 15:55   #283
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
samo ću se ubacit s ovime, valley svaka rasprava ovdje o tvojoj vožnji, otežat će ti iduće polaganje. svako će ti nešto napisat a ti ćeš usred ispita razmišljat o našim postovima. kvitaj ovu temu i čilaj ta 3 sata vožnje
To i ja mislim. Ali radije bih kod drugog instruktora, čini mi se to ok ideja.
Staro 15.06.2014., 16:32   #284
sale001
Premium
Moj komp

sale001's Avatar

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Glupost. Naravno da je u Zagrebu neusporedivo teze polagati i voziti nego u malim mjestima. Postoji razlog zasto puno neiskusnih vozaca koji idu u Zagreb sparkiraju auto na periferiji i idu dalje javnim prijevozom.
Da samo vidis sta super/turbo/iskusni Zg vozaci rade po selima...
Bice da su u Zg neki drugi znakovi i pravila, haha.
Ali ok, necu biti toliko neozbiljan i tvrditi da je takvih puno i da sam ja sveznajuci, ali da, ima ih.
sale001 je online   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 16:49   #285
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Postoji razlog zasto puno neiskusnih vozaca koji idu u Zagreb sparkiraju auto na periferiji i idu dalje javnim prijevozom.
Besplatni parking da.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 16:49   #286
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Bingo
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 17:15   #287
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Citiraj:
Autor sale001 Pregled postova
Da samo vidis sta super/turbo/iskusni Zg vozaci rade po selima...
Bice da su u Zg neki drugi znakovi i pravila, haha.
Ali ok, necu biti toliko neozbiljan i tvrditi da je takvih puno i da sam ja sveznajuci, ali da, ima ih.
Ima ih, ima. Po centru Zga se voze ko muhe bez glave. Tko je vidio dat žmigavac dok se prestrojavaš, pa di tog još ima?
Staro 15.06.2014., 17:57   #288
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
To i ja mislim. Ali radije bih kod drugog instruktora, čini mi se to ok ideja.
Moj instruktor je bio seronja. Bio je ok ko instruktor ali isto tak je zadnjih par sati počeo pljuvat po mojoj vožnji samo da uzmem dodatne sate -reko jok idem na ispit.
Na ispit sam došao polu-pospan jer mi je mozak OFF prije 12.
Sa sve skup 4 sata sna. I položio iz prve. Čisto zato kaj sam bio smiren i nisam na to gledao kao na ispit nego samo još jedan sat za volanom.

Ako ćeš mjenjat autoškolu/instruktora samo ćeš si još više štete napravit. Prvo ćeš imat neka očekivanja pa ćeš se na kraju krajeva razočarat a i promijenit ćeš auto što je malo zajebano kad nemaš ni 30 sati sve skup za volanom.

Uglavnom, samo opušteno i prolaziš.
Nije vozački neka nuklearna fizika. Ja sam relativno friški vozač pa do sad nisam još ni jedno sranje napravio a evo samo prošli tjedan sam izbrojao pet potencijalnih sudara s genijalcima koji voze ko muhe bez glave.
Dapače jedan gospodin se našao uvrijeđen jer je iz srednje trake odlučio skrenut desno, preko mog auta s 50kmh, na heinzlovoj usred rush houra.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2014., 21:43   #289
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Naravno, čupa mi kosu kad normalno stoji.

I onda me tip tamo počeo zastrašivati da će me krivo stavljeni pojas prepoloviti ako se negdje zabijem.
znači kad dođe do eventualnog sudara da ti kompletni prsni koš zdrobi... sad guglaj "genius meme"

i ne... nije te zastrašivao.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2014., 12:49   #290
Valley7
Banned

Ma samo neka ja prođem već jednom. Kasnije lako za pojase i gluposti.
Staro 16.06.2014., 12:53   #291
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pa čovječe ne ideš u tu autoškolu da zadovoljiš formu, "nekak" prođeš i sl., a ako misliš da je krivo zavezan pojas glupost, onda nhf ali ima ti ponavljati puno sati do finalnog prolaska

malo prioritete sredi.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2014., 13:50   #292
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
ok rendula, ja iskreno nisam nikad ostavio auto negdje u/oko ZGa pa isao pjehe ili tramvajem. ali sam zato jako puno puta izbjegavao ici autom iz cistog jednog razloga - ja Zagreb ne poznajem. i imam strah od velicine Zagreba jer ako negdje odem lijevo i opet drugdje desno i onda odem ravno gdje nisam trebao ici, JA BLAGE NEMAM POJMA GDJE SAM . kuzis? meni uopce nije bed voziti po Zagrebu, Frankfurtu ili Kutini ako ja znam kuda idem.

sama voznja i nacin voznje meni pun k vise odgovara po Zagrebu nego po Sisku ili Kutini ili Petrinji (to su mi najblize lokacije pa ih spominjem). i preporodim se kada se vozim po ZGu i svatko zna kud ide i najcesce se - vozi. naravno da ima kretena koji ti se ubace na 20cm ispred tebe da moram testirati jesu mi prednji diskovi za mjenjanje, ali to je jednom u vise odlazaka. i naravno, najcesce su to ok ljudi koji daju/ne daju zmigavce, ali te propusti ili ti njega. ali ne mozete usporedivati sebe ili ljude koji znaju Zagreb sa ljudima kojima je Zagreb apstraktan zbog velicine.

da ne kazem kako sam masu puta vidio ZG tablu u Sisku kako se gubi. jer isto tako mozes skretati i vrtiti se u krug dok ne pogodis. ali je ovo 4 ulice + sa strane idiotskih ulicica/ulica, pa mu "oprostim" i gnjecim iza njega u drugoj jer ovaj zvjerinja na sve strane i gleda gdje je.

jel si to mozes priustiti u Zagrebu, gledati i zastati cak pogledati, da ne kazem pitati? ja nisam isao u Zagreb sam dok mi nije par frendova pokazalo rutu i drzim se samo nje . fali mi godina dana zivota da mi sjedne raspored ulica i kud koja vodi, kasnije je sve to isti shit, cesta je cesta, auto je auto, pravila su pravila........

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2014., 14:26   #293
Valley7
Banned

Postoje tabele sa nazivima ulica.

Postoji papirnati zemljovid zagreba grada, sa abecednim kazalom ulica i kvadrantom prema kojem ju možeš pronaći.

Tako da je čak i sa starom papirnatom tehnologijom poprilično lako skužiti gdje si. O mobitelima etc. da ne pričam...

Fino isplaniraš unaprijed kurs i to je to.... Uz malo znanstvenog pristupa teško se izgubiti..

Barem muškima to ne bi trebao biti problem, oni su navodno izvrsni u čitanju zemljovida..
Staro 16.06.2014., 18:06   #294
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Taj tvoj znanstveni pristup je zakaj si pala...
Staro 16.06.2014., 18:53   #295
Valley7
Banned

Citiraj:
Taj tvoj znanstveni pristup je zakaj si pala...
Ti si dosadna i zlonamjerna.

Ni newton nije sve uspio odmah.
Staro 16.06.2014., 19:14   #296
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Zlonamjerna, a cijelo vrijeme ti svi tu, uključujući i mene djelimo savjete, a ti govoriš kak je ispitivač bio protiv tebe, kak imaju oni metode rušenja i ne znam kaj, umjesto da priznaš "jebiga, sjebala sam, pala sam, kaj sad, bude bolje drugi put".

Da, ono, želim ti sve najgore, dabogda pala još deset puta. Pa majko mila... -.- Kaj me briga s tvojom autoškolom, lijepo sam ti davala savjete, al si postala naporna, jebiga. Vidim da nisam jedina, samo nitko drugi neće niš reć. :P Over and out.
Staro 16.06.2014., 19:31   #297
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Ti si dosadna i zlonamjerna.

Ni newton nije sve uspio odmah.
Ovo boldano

E al stvarno, znaci govoris drugima kak se lako snaci u gradu, sto se nisi snasla i zaustavila, ili pogledala prije ispita gdje sve stoje znakovi i koje su ulice sporedne a koje glavne prek svog mobitela, kad imas taj pristup.

Svi ti daju savjete, kad ti netko kaze da si ti kriva odma nevalja. Pa nisi ni prva ni zadnja koja je pala voznju. Polozio sam i ja iz trece, jednom pao zbog nepaznje i stresa, drugi put jer sam stao na stop odmah na znaku a ne na kraju ulice. I bože moj, jest da košta, al dok god misliš kak su ti samo drugi krivi neces proci.Instruktora i ispitivaca ima svakakvih, ali ako voziš opušteno i pratis cestu sve će biti u redu. Ako si svjesna da ni newton nije uspio sve odmah, gdje je problem
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2014., 20:17   #298
Valley7
Banned

Zašto? Zato jer mi je pažnja na tren popustila u krivom trenutku. Amen.

Dojadilo mi ovo napadanje. Kad je nekom teško, onda se nađu mudraci da mu sve još otežaju i zgaze ga do kraja. Tipična ljudska priroda.

Ova trakavica je gotova što se mene tiče.
Staro 16.06.2014., 20:22   #299
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Ne smije nikad popustit. Jednom ces mozda nekog tako ubit. Paznja u voznji mora biti 110%, sva osjetila i senzori moraju biti ukljuceni jer je toliko nepredvidivih situacija da je to strasno. Pa ja kad vozim stalno pazim kak drugi voze, da to ne pratim razbijen bi bio svako malo.
Staro 16.06.2014., 20:52   #300
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Postoje tabele sa nazivima ulica.

Postoji papirnati zemljovid zagreba grada, sa abecednim kazalom ulica i kvadrantom prema kojem ju možeš pronaći.

Tako da je čak i sa starom papirnatom tehnologijom poprilično lako skužiti gdje si. O mobitelima etc. da ne pričam...

Fino isplaniraš unaprijed kurs i to je to.... Uz malo znanstvenog pristupa teško se izgubiti..

Barem muškima to ne bi trebao biti problem, oni su navodno izvrsni u čitanju zemljovida..
ne razumijes ti kada se nades negdje u nekoj ulici, a nemas pojma kuda okrenuti - lijevo / desno / ravno. kuzis? jebes ti sve planove i mobitele i klinac palac kada nemas niti najmanje orijentir kuda i zasto .

priznajem da je to moja krivica. ali samo zato sto ne poznajem Zagreb, sama voznja nije problem...... problem je doci od tocke A do tocke B.

Burko je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na