|
![]() |
#5551 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Halt and Catch Fire Smješteno u 80-te, vizionari, inženjeri i ta šema, zanimljiva serija. Dvije epizode vani, prati se i dalje Gang related - trash od akcija policajaca Power 2014 - prva epizoda vani, ne zvuči da bi mogla biti nešto special, bumo vidjeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#5553 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Odlična serija, prošle jeseni sam odgledao dvije sezone u komadu pa onda nakon toga treću, prvu polovicu u komadu a onda drugi dio na kapaljku ![]() Ja ću ipak gledati epizodu po epizodu. Ide i ići će dosta toga kaj pratim, Under the Dome, Covert Affairs, Major Crimes (već krenuo), 24, a imam i zaostatke s The Americans i Bates Motel, a bome i još sezonu i pol Breaking Bada ![]() A valjda bu se i nekaj od novog primilo ![]()
![]() |
![]() |
#5554 |
Fresh Juice
|
Poceli Suitsi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne znan kako vama, ali meni ova zadnja sezona Sherlocka nikako nije sjela, slučaji koji to u biti nisu, razvlačenje u beskonačnost, dosada, vjenčanje?! Žena psihopat i CIA ubojica?! Mah... ostao sam poprilično razočaran, prve dvije sezone su mi bile daleko kvalitetnije.
![]() |
#5556 |
Fresh Juice
|
Takodjer Presidente. Treca sezona je puno slabija od prve dvoje, ali bas puno. Vidjet cemo dalje, ali ako nastave ovako onda je to drastican pad u kvaliteti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledala sam prve tri sezone Homelanda. Ne znam, meh. Na trenutke mi je ful zanimljiva i napeta radnja, na momente preskačem od dosade. Zlatna sredina, nit smrdi nit miriši. ![]() Dajte nekaj zanimljivog kaj da gledam, žanr nebitan. Zadnje sam pogledala Homeland, True Detective i House of Cards. Suits mi je netko rekao da je dobra serija... American Horror Story sam počela gledat, al su mi postali dosadni pa sam od njih odustala.
![]() |
#5559 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
The Wire i Jericho npr. Justified isto tako.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5563 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Par off the top: Justified, Californication, Legit, Arrow, Da Vinci's Demons, White Collar, 24: Live Another Day... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5564 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao Hannibal S02... Kraj je vrhunski, sve mi se sviđalo, od glazbe do priče, ništa nisam uspio predvidjeti, svaka čast ![]() I S03 će ići dalje, NBC dao zeleno svjetlo: http://seriable.com/hannibal-renewed-season-3-nbc/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5565 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5567 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Arrested Development, Black Mirror, Boardwalk Empire, Brooklyn Nine-Nine, Castle, Curb Your Enthusiasm, Halt & Catch Fire, Hemlock Groove, House of Cards, It's Always Sunny In Philadelphia, Lilyhammer, Misfits, Mozart in the Jungle, Orange Is the New Black, Orphan Black, Parks and Recreation, Psych, The Americans, Utopia, Warehouse 13, Workaholics Sve super serije, svaka u svom žanru ![]() ... ima ih jos par odličnih ali valjda je ovo dosta za početak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5568 |
Premium
|
![]() |
#5569 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Upravo se live gleda zadnja epizoda sezone GoTa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5570 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5572 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5573 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 16.06.2014. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5574 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5576 |
Premium
|
To mi svi kažu, da. Moram se natjerat pogledat prvu do kraja, pa ću onda krenut s drugom, pa baš da vidimo. ![]()
![]() |
#5577 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Magic City Meni fenomenalna, šteta šta je 3. sezona otkazana pa su sve skupusili u zadnje 2 epizode druge, pa je dosta toga ostalo nedorečeno i šlampavo odrađeno, ali ne pričan ovo radi mana, naprotiv žalim ta trećom i daljnim sezonama jer je šteta šta su snimili samo 16 komada, sa su snimili još toliko i više možda bistali u istu rečenicu sa Sopranosima... Pogledat ![]()
![]() |
#5579 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Precijenjeno smeće od serije. Od loše glume do toga da svi glumci izgledaju kao klonovi Kena i Barbike. Pogledao jedva pilot i možda drugu epizodu. ![]() Fargo je puno bolji. Protagonisti su glupi i ružni što više odgovara svijetu u kome živimo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5580 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Fargo mi je fantastičan,glumci su extra,svaku sekundu pogledam,nema premotavanja ![]() (što za čru detektive ne mogu reči) :P
![]() |
|
|