|
![]() |
#993 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Otkljucava se kodom kupljenim kod nekog prodavaca. Cca 15-20€ za 100% ispravan kod. Ima i od 10€,cesto budu krivi kodovi,ponekad tocni. Ne gubi se jamstvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Jesi siguran da se ne gubi jamstvo? 100%? Vip mi je prilagodbom softvera smrdao nekaj u mom telefonu pa fali dio u izborniku di se štela notifikacije. Volio bi gore staviti nemodificirani Samsung softver za taj aparat i zanima me koliko takva egzibicija košta u ovlaštenom servisu? Pošto je u pitanju Samsung softver garancija bi trebala ostati ili ne? Skinuo sam manual za taj model i jasno stoje upute za notification panel unutra, a kod mene u telefonu toga nema.
![]() |
#995 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nebi se trebalo gubit jamstvo ako stavljaš službeni software proizvođača, to je službena nadogradnja. Moguće da je vip nadogradio mob na najnoviju verziju a ona nema te opcije koje tebe zanimaju.
![]() |
#996 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ma taj model by Samsung ima sve cakum-pakum, ali Vip je u telefon natrpao neke svoje aplikacije koje su neodstranjive (Vip knjižara, Vip TV i slična govna) i gle čuda kao posljedica u izborniku Settings/Display fali Notification panel opcija. Prvo sam mislio da je to tak normalno, ali onda sam bio poduzetan i skinuo manual od telefona s neta i u njemu je jasno (sa slikama čak) navedeno da taj dio postoji i lijepo je objašnjeno kak se šta podešava. Ako je suditi prema tome, jedini tko je prije mene mrdao po stock aparatu je Vip prilikom dodavanja applikacija i nešto su smrdali, vjerujem nenamjerno. Mrzim ih zbog toga iako su mi najbolja mreža.
![]() |
#998 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Otključavanje i debrandiranje mobitela
Tako je. Probas flashati stock,tj isti taj samo nanovo i nakon toga factory reset. Ne nizu verziju,nikako. Usput, nadji temu u kojoj se pise o odredjenim brandovima pa tamo opisi svoj problem. Ova tema nije adekvatna za to. Sto se samog debranda tice,nisam cuo da je nekome odbijena garancija za debrand ili otkljucavanje kodom. Debrand original firmwareom naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Pozdrav, imam Iphone4 koji je bio zaključan na Orange France mreži, sobzirom da je ugovor istekao, na koji način bi ja mogao otključati mob dal je netko imao sličan problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Registered User
|
poslao ja njima na ovaj mail infos.groupe@orange-ftgroup.com dobio neku automatiziranu poruku pa ćemo vidjet ugl hvala btw ako netko zna još koji mail od Orange France nek javi pa ću ih bombardirat mailovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Registered User
|
pozdrav dal postoji besplatan nacin za otkljucavanje samsung galaxy s plus i9001? trenutno je zakljucan na tmobile hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš aplikaciju za to na Google PLayu, ali ga moraš rootati i platiti neku siću. Druga solucija je kupiti IMEI kod na ebayu, treća da ti ga otključaju u nekom servisu, a četvrta kod t-mobilea. Ako je kupljen na bonove, moraju ti ga otključati nakon 1g., a ako je kupljen na pretplatu onda nakon 2g. Biraj šta ti najviše odgovara.
![]() |
#1004 |
Registered User
|
ok hvala, ono prvo za aplikaciju, trazio to i skuzio da je za s i9000 onaj obicni, nisam nasao tu slicnu za s plus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Forumaši može pomoć? Kolega prodaje samsung s4 kupljen u VIP-u. Da li je moguće provjeriti da li je mobitel zaključan po IMEI pošto ga ne da otvoriti? Hvala unaprijed. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 22.05.2014. u 07:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Nije, moras probati s karticom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Guest
|
SonyEricsson K850 kod zakljucavanja uredjaja
Zna li netko kako se rijesiti koda zakljucavanja uredjaja kod starog K850 prilikom promjene sim kartice, kod je postavljen prije 5-6god i nemamo pojma koji je? |
![]() |
![]() |
#1008 |
Registered User
|
ako bas bas nemožeš uči u mob onda fleshaj mob, ako se odlučiš baš za tu opciju (imaj na um da time brišeš sve iz mobitela) onda se javi za dalju pomoć. Btw frend uzeo mob i tek skužio da je zaključan na bosansku 62 mrežu mts valjda, mobitel xperia Z, šta da mu kažem da se zajebo ili postoji naččin za besplatno otključavanje? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Skini pokreni i spoji mobitel. Kad se spoji i kad Xs očita mobitel napravi print screen i postavi negdje da vidimo šta se može. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje - HTC Desire 500 je dobio frend koji ie lockan na T-Mobile. Vele mu po servisima da se još ne može unlockat. On je na Vipu, ali prelazi na bonbon. Treba li unlockat za t-mobile phone za bonbon? Pretpostavljam da ne treba, ali želim biti siguran da nebi bilo da sam mu krivo rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja sam uzimao prije cca dvije godine kod za neki LG koji je bio zaključan na Tele2. Kod sam platio cca 9kn, a otključao sam ga bez ikakvih problema. Mail s kodom stigao kroz sat dva ako se dobro sjećam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Uzimao sam ja za LG L5 II (bio zaključan na VIP), platio sam ga 2-3$ i sve ok.. trenutno je u njemu Tmobile kartica, isprobana i Tele2 ranije. Također, isto tako nekako sam uzeo kod i za LG KS360 za cca 2$, radio je, dobio ga za par sati.. Za S4, S4 mini, ne znam, tj. nisam uzimao ali evo moje iskustvo gore što se tiče kodova |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kupio bih mobitel koji je zaključan na T-mobile, istekla mu je garancija, garantni list postoji ali čovjek izgubio račun. Da li će u T-com tehničkoj službi mi htjeti otključati mobitel besplatno bez računa? Ako ne, ne bih, naravno, kupovao mob pa još plaćao otključavanje. Radi se o Sony Ericsson Vivaz U5i. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|