|
![]() |
#3391 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Baš nitko ? EDIT: Riješio stvar, javio mi se preko PM-a netko sa albisom. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.05.2014. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
1
|
Oni koji imaju albis 8100 izgasite i upalite risiver neku nadogradnju su pustili. Ima nekih manjih izmjena, najviše za socijalne mreže kao dijeljenje na facebook,twitter. Led lampica na risiveru sad ima ko lagani fade kad se stisne na daljinski, malo nešto izmjenjeno u meniju redoslijed postavki i čini se da brže prebacuje kanale nego prije, to je to zasad šta sam primjetio. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 05.06.2014. u 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
jel se mora za samu uslugu televizije imat modem za novi receiver? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Zna li netko imaju li oni nekakav besplatan tel. na koji ih se može nazvati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
0800 1312 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Banned
|
Pozor, važna pitanja. ![]() Iz informacija skupljenih iz njihovih materijala i razgovora sa agentima ispada da je navodna cijena za 3d paket (televizor, internet i telefon) 255 kn. 1. Je li tih 255 kn konačna mjesečna cijena koja se plaća bez ikakvih (ugovornih) obaveza? Ili ima kvaka? 2. Postoje je li još nekakvi skriveni troškovi? Naime rekoše mi da su ukinuli onaj najam modema i da dobivam na korištenje normalan modem/ruter. No ne znam je li to vrijedi za sve ljude, ili samo za ove kaj potpišu ugovor? 3. Nešto su govorili o tome da prvih 6 mjeseci plaćam samo postojeću uslugu (konkretno, televizor) a ovo ostalo kaj uzmem (telefon, net) je badava. Opet: da li ta pogodnost dolazi samo uz ugovor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Fresh Juice
|
1. Da, konačna cijena. 2. Ne postoje. Kakvi su to svi ljudi a kakvi kaj potpišu ugovor? 3. Ugovor na 24 mjeseca. Prvih 6 je povoljnije onda. Pošto vidim da ti ne želiš ugovor, znaš da onda moraš keširat 1523kn odjednom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3401 |
Fresh Juice
|
1523kn je ukoliko želiš biti bez ugovorne obveze. U svakom slučaju biti će 255kn mjesečno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Fresh Juice
|
Pa ako ne želi imati ugovor na 24 mjeseca onda ćeš morati keširati 1523kn. Ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca onda nećeš morati keširati. Jesi sad skužila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 | |
Banned
|
Citiraj:
Na telefonu vele da je tih 1523 kn cijena po kojoj oni meni ustvari prodaju modem ako ne želim ugovor. I tada je taj modem moj. A dobro, onda ćemo uzeti ugovor. Riješeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Fresh Juice
|
Tebi se treba crtat izgleda. Neces ugovor = 1523 kn odmah Oces ugovor = 1 kn odmah Sve pise i u cjeniku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#3407 | |
Banned
|
Citiraj:
Ponavljam da su mi preko telefona pojasnili da je to jednokratna cijena za modem, koji je onda moj. Priključak (kojeg imam) i modem (kojeg nemam) dvije su različite stvari. Ako to neću - e onda ide brak na 2 god. Također mi rekoše da ništa ne rješavam sa te-komom, to oni otkazuju i prenose broj. Doduše, osoba na koju glasi te-komova linija je već duže vrijeme mrtva, pa se bojim da tu nešto ne zaškripi prilikom otkazivanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Koji je princip sa ovim Hrt2 HD programom, imam Bnet i nigdje tog HD programa za gledati svjetsko prvenstvo. Ako ga je Bnet blokirao iz nekog razloga, ne znam otkud im pravo s obzirom da se uredno plaća i HTV pretplata i ne vidim kako mi mogu ukinuti neki program?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Fresh Juice
|
Nije ga blokirao, nego ga nema u ponudi. Za svaki kanal vlasnik mora odobriti i mora se potpisati ugovor. Za HRT 2 HD to još nije napravljeno izgleda i nema ga u ponudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Fresh Juice
|
Morat ćeš onim starim načinom. Antenu u dvb-t prijemnik i gledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
1
|
Nema kod niti jednog ISPa HRT2 HD samo u dvb-t varijanti tj. t2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Banned
|
Zna li netko koja je konkretno brzina neta na 3d paketu za 255kn (uz 2-godišnji ugovor)? Na njihovoj strani neodređeno piše "neograničeni internet brzine do 20 Mbit/s". Ono, za 10-ak dana selim na njih, pa da ne bi bilo neugodnih iznenađenja kad se spojim na net i skužim da imam samo 5 mbita. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Ovisi o kvaliteti linije, I guess. Kakva ti je infrastruktura u okolini? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3417 | |
Banned
|
Citiraj:
Mene je zanimalo koja je obećana (deklarirana) brzina vulgaris na 3d paketu za 255kn uz 2-god. ugovor? Ne govorim o gubicima u infrastrukturi blablabla, nego o teoriji na papiru. Jer piše "do 20 mbita". Zanima me je li tih obećanih 20 mbita dolazi po defaultu na paketu kojeg ću uzeti? Ili je default brzina poprilično manja, a 20 mbita dobijem samo ako caltam dodatne pare uz postojećih 255 kn? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Fresh Juice
|
Pa covjek ti je odgovorio, samo potrebno crtanje opet. Brzina ce biti do 20. Sad jel ce biti 20 ili 10 ovisi o infrastrukturi, propusnosti, zagusenosti mreze i ostalome. Ako je dobra pozicija bit ce 20, ako je losa bit ce manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3419 | |
Banned
|
I to je uračunato u 255kn / mjesec? Citiraj:
Ono, da se ne bi desilo da tip dođe i kaže: "Je, na našoj stranici piše do 20 mbita, ali ovdje sitna slova u Vašem ugovoru kažu da je osnovna brzina 5 mbita, a ako želite 20 mbita onda se mjesečna cijena povećava za 100 kn". ![]() Jer ti teleoperateri su premazani sa svime. Bolje 10 puta preventivno pitati nego se jednom sjebati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Fresh Juice
|
Ajme, nemam snage vise. Daj se preseli na bug forum ili fhr |
![]() |
![]() |
![]() |