|
![]() |
#1921 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Znači ovako, ajde, sve dobro, ali: Daj ovog VLAOVIĆA izbacite sa telke, on i komentari, gori mi je od Mare i Kate! Treba Rebića samo držat na minutaži, lik će rulat. A Vrsaljko je hladan ko šprica, lik je budućnost na toj poziciji. Jelavić ajde u pemziju! @Direktor - ma Čop ili Jelavić, oba trutine ![]()
#1922 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Moje viđenje utakmice. Dečki su se trudili maksimalno, i sa ovakvim zalaganjem vjerovatno neće imati problema u nastavku. Selektor je po meni imao malo veće apetite u prvoj utakmici (otvaranje, gleda cijeli svijet itd.), ali da je malo iskusniji vjerovatno bi prvu utakmicu otpisao i koncentrirao se na sljedeće. Ipak domaćin je domaćin i vjerovatno će ga gurati do finala. Šta reći želim vam sreću u nastavku a BiH želim ovakvu igru uz bolji rezultat. Siguran sam također da bi golman tipa Begović primio gol manje od vašeg. |
![]() |
![]() |
#1925 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ok, u početku je imao tremu, ali ne kužim što zamjerate Brozoviću u kasnijoj igri. Rakitića se slabo vidjelo, valjda je otišao potpisat u Barcelonu. http://giant.gfycat.com/ArtisticSecretBalloonfish.gif |
![]() |
![]() |
#1928 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() https://www.facebook.com/pages/Ne-sv...92999510772916
![]() |
![]() |
#1929 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Džabe 19482138281 kamera na stadonu dok Japanezer sudi onakve stvari... @Brko sviđa mi se promjena nicka ![]()
![]() |
#1930 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1932 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakve su sad to promjene imena??? Kakav direktor brko?? Vraćaj natrag drug. Čisto iskorištavanje pozicije ![]() Gotova je tekma. Izgubili smo, idemo dalje. Ovi nek analiziraju dalje...
#1934 |
Premium
|
Meni nikako.. Drug Brko je vec bilo kultno.. Ovo Direktor je predugo.. Sad frustriran ic spavat, mah.. Nogomet je za masu ljudi, pozoriste ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1936 |
Antimićanin
|
Da, vratit se ne možemo, izgubili smo. Gorak okus u ustima, Kovač je dobro rekao sve o sucu i svaka mu čast. Kamarun moramo dobit u đungli tamo u vražjoj materi. Kao i Mehičane. I to je to. Decembarski opet uništen ![]() Vezano za nick, razmisliću ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Addicted to music.
|
Nije za sve kriv, za jedan gol jest.Za blijedo izdanje su krivi nasi reprezentativci... U slucaju da se ne slazes oko globalne tvrdnje da je pomogao domacinu i dosudio nepostojeci jedanaesterac, onda jebi ga...chekiraj Facebook, Twitter i ostalo, pa vidi sto pisu strucnjaci. Ali, evo...pisu i stranci koji su obicni smrtnici kao ti i ja: http://i.gyazo.com/95cef2d1e4cb1b4f630b2033f497545a.png
![]() |
#1938 |
Guest
|
Mislim da je Brozović igrao jednako kao i Kovačić na startu utakmice. Jednostavno se nije smjelo tako mladoga igrača ubaciti u trenutku kad se lomi utakmica, njemu treba bar 20 minuta da se snađe tamo. Ako se moralo vaditi Kovačića, ako više nije mogao, trebali su ući Vukojević ili Eduardo. Kontam što je Niko htio s Olićem na krilu i Jelavićem naprijed... ali jbga, nije Jelavić igrač koji Brazilu može zabiti. Nadam se da neće igrati sad kad je Mandžukiću istekla kazna. Rakitić je bio dobar. Ne znam zašto ga sad prozivate. On i Modrić su odlično igrali, samo jbga, ne smiju ić naprijed kad su zadnji vezni protiv jednog Brazila. Otkad je Niko otišao u igračku pemziju mi nemamo zadnjeg veznog koji bi mogao malo skinuti pritisak sa Modrića i Rakitića. Brazil je bio malo bolji. Treba im čestitati. Samo šteta što su morali pobjediti na tako gadan način... Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 13.06.2014. u 00:27. |
![]() |
#1939 |
Premium
|
Morate shvatiti i malo promuckati glavom zasto Sammir i Eduardo nisu danas igrali.. Nego, opet pitam, Rebic i Brozovic, tko je bio treca zamjena? |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1942 |
Addicted to music.
|
![]() |
#1944 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
glavno da nema ozljeda koliko vidim,svi su ok |
|
![]() |
![]() |
#1946 |
Premium
|
Pa ono, hello, igramo protiv brazila i ne iskoristimo 3 zamjene, wtf.. No dobro, komentar iznad je super, zali boze brazila ako na ovakav nacin mora prolazit.. |
![]() |
![]() |
#1947 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
|
|