|
![]() |
#1892 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Najgori sudac ikad ![]()
![]() |
#1893 |
Guest
|
Pa kakav je ovo prekršaj. Jbm ti sunce. Čist gol nam ukinuše. |
![]() |
#1896 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa ja ne mogu fakin vjerovati. Koje sudacko smece. Promijenio je tijek utakmice s nepostojecim penalom i onda nam je cisi gol ponostio. PUJ!
#1898 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nastavlja se priča i sa rukometa s tim jebenim sucima. Zgadi ti se sport. Fuj |
![]() |
![]() |
#1900 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Sta nasi gledaju dok ovaj 30 metara trci prema golu!?!?! Pa mogli smo ih zgazit u 2. poluvremenu da je rebic igro odma.... Rebic treba pocet sljedecu tekmu, Pranjic ak se oporavi na krilo, a vrsaljko na beka...obrani Kovac treba postiskat samare ili nesto, samo se gledaju...
#1901 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Teško je pobjediti Brazil i Japan i FIFA-u u istoj večeri...
![]() |
#1903 |
Guest
|
sranje, ovo je trebalo biti 2:2. |
![]() |
#1904 |
Guest
|
|
![]() |
#1906 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1907 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Srna, Brozović i Jelavić nemaju kaj radit u ovoj reprezentaciji u nastavku prvenstva. Rebić je za ovo malo bio dobar, Perišić odličan, Rakitić malo rezerviran, ali solidan. No Kovač je pametan čovjek donekle, pa će Brozovića i Jelavića zaboravit. Srna će se dobit za sljedeću utakmicu. Sucu želim sve najgore u životu. @Buljo - ak nećeš ti ja ću ![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
3-1 za kosooko korumpirano smeće, da se ne izrazim kako sam na fejsu jer ću dobit ban ovdje. Katastrofa od suđenja, suca iz faking japana, čija je nogometna liga smijeh, stavit da sudi otvorenje svjetskog prvenstva. Ofc, još jedna filmska predstava a-la ono francusko g...o Platini
#1910 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#1911 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ovaj Olić majko moja... Ćosić kaže "Majstor dribljanja i malog prostora" - JA SAM PUKO VRIŠTATI ![]() Jedino što zna je kvantitativno trčati, nije čak ni eksplozivan u startu. Čovjek nije zabio gola van pet metara u svojoj karijeri. On i Jelavić van, ostalo mi se sviđa, dobri smo bili, samo da ne radimo ove glupe klasične greške. Ljudi lupaju tu loptu od svoje desete godine, a ne znaju se dodati na dva metra jedan od drugog. |
![]() |
![]() |
#1912 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
U prvih pola sata ih je trebalo stisnuti kad nisu znali što bi s loptom i radili toliko grešaka. Vrsaljko kao da je bio sam na lijevoj strani i igrao obranu, sredinu i krilo.
#1913 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Koji shitstorm na twitteru ![]()
![]() |
#1914 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I eto, kad si nekako jedva ravnopravan, tu je UEFA/FIFA da ti to umanji. I onda seru kak se previše žalimo... Da žalimo se govno Mišelu i govno Blatteru jer nas pokraše i protiv Španjolske na Euru i sada protiv Brazila. |
![]() |
![]() |
#1915 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Dečki su se povukli nakon prvog gola, kao kaj uvijek naprave. Iako nije ni Brazil puno bolje odigrao ipak su bili ofenzivniji te su po meni zaslužili pobjedu više nego naši. Bitno da je samo sudac opet kriv. Cijela FIFA, Japan i svi suci svijeta su fokusirani da sabotiraju ove Hrvate. Sudac je prosudio neke glupe stvari ali nije kriv ni za prvi pogodak niti za našu taktiku.
#1916 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jebemu, toga sam se i bojao ![]() Nazalost, Jela promasaj kao sto smo i mislili. Stoperi prestraseni, Modric odlican, Rakitic ostao duzan. Najgore od svega, sad moramo dobiti slijedece dvije a i to mozda nece biti dovoljno ![]() Ode sve u 3 pm u prvoj tekmi
#1917 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Napokon je neko reko!! Srna je odavno slaba karika,ne treba nam vise... baca se, krsi, svađa se sa sudcima, Jelavic je ko amater, a Brozovic, ima vremena do sljedeceg svjetskog..... vrsaljka na ljevi bek, pranjica ako se oporavi na krilo, modric i rakitic u sredini, desno perisic, naprijed rebic i mandzo, eto nam 6 bodova...
![]() |
#1919 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nemam obicaj pametovati, ali Jelavic...Boze sacuvaj.Covjek vec godinama nije u formi i opet ga forsiraju! Lijepo vicem cijeli dan da Rebic treba igrati, ali kao da me onaj gore ne voli previse. ![]() Tek kada je Ante usao, onda smo poceli nesto igrati...do tada smo se Stipi uvukli u krilo.
![]() |
|
|