|
![]() |
#1861 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
olic fakat previse lopti gubi....obrana nam je ok, bez obzira na gol, ipak od 10 sansi brazila mala je vjerovatnost da nista nece uc
#1864 |
Guest
|
Čovjek se malo zaigrao, ali inače je dobar. Da nije njega Vrsaljko bi davno kapitulirao. Ne možeš ga kriviti zato što loše igra beka, nije to nikad ni bio. ![]() Ključan trenutak je bio kad su Jelavić i Olić sami bili pred Cesarom i... onda nam Brazil uvalio kontru. A već sam vidio 2:0. ![]() |
![]() |
#1865 |
Guest
|
dobro je...naši se odlično drže. Kao da to nisu isti ljudi s kojima je bio Štimac. |
![]() |
#1866 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
#1868 |
Guest
|
Ja ne bi uvodio još zamjenu za Olića. S obzirom na to kakva nam je, objektivno, ta lijeva strana mi se još i odlično držimo. Šteta što Mandžukića nema. Možete ga zaebavati, ali je mnogo bolji od Jelavića i u napadu, i kad se branimo. |
![]() |
#1869 |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
E jebemu Neymar, al problem je kaj se naši boje previše. Stisnut, čvršće igrat. Znam da je teško jebiga, al trebaju. Olić nek prestane driblat sam sebe i sve pet. Samo više trčat i kratki pasevi. |
![]() |
![]() |
#1870 |
Guest
|
Rakitić dobro igra. Svaki put kad dođe do lopte imaš osjećaj da zna šta radi, i što može. Ne mogu vjerovati da je to onaj "Raketa" od prošle godine. Stvarno je napredovao ove sezone, čudo. ![]() |
![]() |
#1873 |
Guest
|
Bit će 2:1!!!! |
![]() |
#1874 | |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1875 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jelavić... koji panj... dobro da je promašio loptu. Da ju je pogodio, ode u u tri mičke paterine ![]() Idemo u drugi polčas, 1:1 je OK rezultat, ne treba tražiti pobjedu, no ako se može zašto ne. Brazil... ništa posebno, nikakva velesila. Pa netko poput Španjolske, Njemačke ili Argentine bi ih zgazio. |
![]() |
![]() |
#1876 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dudu u spicu umjestoJele, Rebica umjesto Olica. Mozemo ih dobiti, previse su se povukli i pustali Neymara umjesto da ga slazu vec kod centra. Kako je Modric dva puta povuko s Olicem... Steta, trebali smo jos jedan zabit...
#1877 |
Guest
|
Počinje. Ajmo ljudi, pozitivna energija. ![]() |
![]() |
#1878 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1880 |
Guest
|
Bore se momci do sad. Ne može im nitko reći da se "štede". Ajmo, samo hrabro. ![]() |
![]() |
#1882 |
Guest
|
Srećom Alves. ![]() |
![]() |
#1883 |
Guest
|
Auf. Nije ovo penal. Jbga, nije. |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sudija naravno smece potplaceno.. Ali hvala dragome Bogu sto je ova rupa od Jelavica izasla.. |
![]() |
![]() |
|
|