|
![]() |
#601 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ipak imamo sreće, da ga nisu sada najavili kontam da nebi nikad ![]() Sada još samo da objave neke zahtjeve da vidim hoće moja stara kanta to moć pokrenit uopće, u najgoru ruku neka bude kao i Watch Dogs jer kontam da će mi se GTA i na low igrati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Guest
|
Ako moja grafa, 5770 bude ovo mogla vrtiti na medium kao watch dogs, nema razloga da je mjenjam još godinu dana ![]() CPU će biti dovoljan, inače, sa ovo 5770 sam oduševljen kao s nekada sa 9600xt ili prije toga voodoo 3.. njdugovječnije grafe u mom stroju. |
![]() |
![]() |
#606 |
Guest
|
izvrsno ![]() jedva čekam ![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kaže jesen, znači od 9. do 12. mjeseca, ako je ne odgode dodatno... Mislim da mi ništa godišnjeg neće ostati za sljedeću godinu ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 10.06.2014. u 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Opet će se igrati do 6 ujutro i posle toga odma na posel ![]()
![]() |
![]() |
#611 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#613 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
mislim da nema razloga da nece raditi jer ako prastara konzola poput PS3 koja ima 256 mb rama i 256 mb vrama moze pokretati igru onda ce na tvojoj konfi letiti na mediumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
je kolega albert, ali dodaj u tu jednadžbu da će to biti port s konzole i trebat ce nam komp iz buducnosti ![]() tako je barem sa GTA 4 bio, pa tek sad ga mogu jedva igrati kako spada
![]() |
#615 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Nadam se da će doći jednom vrijeme kada će se igre raditi za sve rangove kompova, kom je bitna grafika i kome komp može podnjeti to neka nafrlji sve do ibera i uživa, a mi obični smrtnici na starijim kantama da možemo igrati sa lošijom grafikom ali bez raznoraznih frame dropova i gluposti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Fresh Juice
|
A lijevo je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
The mighty pirate
|
Preorder je davno napravljen kad je doletio na G2Play. Taman sam neki dan već mislio poslat mail da mi vrate lovu ili daju Watch Dogs, kad eto najave. ![]() Nadam se da će GTX 660 to moć vrtiti na 2560x1080, ne kupuje mi se nova grafička zasad ![]() Ili možda da ipak obrišem kasicu od prašine ![]()
![]() |
#627 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ja sam isto vec gubio nadu da ce ikada izaci na komp, ali vidi vraga. ![]() Nebi mi bio neki problem i da nije izaslo za komp jer igram od prvog dana na xboxu. Sad ce bit show igrati sa misem, jer mi ciljanje sa gljivicomm bas i ne ide. Ivane, kako 2560x1080? |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
The mighty pirate
|
Da, 29". Zasad nemam problema s nijednom igrom. Ipak, iskustvo me već uči da treba osvježiti hardver prije novog GTA ![]() Tek sam prošle godine odigrao GTA4 u punom sjaju + HD teksture. Sasvim drugačija igra kad se usporedi s low-medium postavkama...
![]() |
#630 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Prodao grafičku i uzeo konzolu za igranje ![]() ![]() Xtreme...ti se nebudeš baš naigral GTAV ak ostaneš na GTS250 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|